Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

18. srpna 2017 od Eva Suchomelová

18. srpna 2017 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Panny, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Pečlivá, až puntičkářská, výrazně kritická ke všem i k sobě, ale také praktická a připravená na každou situaci – na první pohled typická Panna. Ale když se podíváte lépe, zjistíte možná, že pod touto hyperkritickou slupkou se skrývá romantická duše. A to se odráží i v jejím přístupu k vlastní vizáži a péči o sebe.

Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

Většina Panen je velmi pohledná, s delikátními nosy, rty a ušima. Panny vynikají krásnýma něžnýma očima. Jejich oči bývají často tak jasné, že se v nich málem můžete vidět, a jiskří inteligencí. Přírodní líčení očí bylo snad vynalezeno přímo pro ně. Z barev jim sluší odstíny světle hnědé a béžové v kombinaci se žlutozelenou a světlými valéry zelené. Vrcholem extravagance je světle zelená oční linka, když má skutečně rozvernou či bláznivou náladu. To ale nebývá často. Odvážnější kombinace si dovolí spíše při lakování nehtů, a to ještě raději na nohou.

Panna miluje pohodlí a slevy, takže bývá členkou mnoha zákaznických klubů, které poskytují časté akce na zboží. Proč by taky měla kupovat to, co stejně potřebuje, za vyšší cenu? Sice si občas postěžuje na množství reklam ve své mailové i poštovní schránce, ale svoje klubové kartičky si hýčká jak esa v rukávu.

Při péči o sebe má ráda pohodlí a jednoduchost. Ve složení výrobků i v jejich použití. Nechce se jí riskovat, co s její pletí nebo vlasy nějaká horká novinka provede. Jako správné zemské znamení je spíše konzervativní a upřednostňuje osvědčené tradiční značky a produkty. K převratným inovacím je nedůvěřivá.

Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

Panny jsou úzkostlivě čistotné a koupou nebo sprchují se i několikrát denně. V jejich kosmetické výbavě tedy nesmí chybět voňavé sprchové gely či koupelové přípravky, ráda má i klasická tuhá toaletní mýdla. „Pannám vládne Merkur, a tak k nim patří byliny jako kmín, oman, fenykl, levandule, lékořice, kozlík, dobromysl, saturejka, majoránka a anýz,“ vyjmenovává Petra Alraune. „Většina z nich podporuje pocit čistoty, lékořice potom v parfémech ukazuje i temnou a vášnivou stránku Panny.“ pečující kosmetice ocení bio produkty, zaměřit by se měla na přípravky obsahující kromě jmenovaných bylin také mandle, ořechy, červenou rýži, bez či kopr.

Horoskop krásy – 9. díl: Krása Panen

Ve výběru vůní občas Panny sahají po takových, které sice splňují jejich ideály, ale neodpovídají jejich osobnosti. Snaží se neustále najít pro sebe ten pravý parfém, ale dost často nosí vůně buď příliš mladistvé pro svůj věk, nebo příliš okázalé na svoji skromnost a umírněnost. Naštěstí mají dobrý vkus, takže jejich ego by mohl uspokojit některý z elegantních a přepychových parfémů, například takové, jež začínají zlatě ovocným oparem, jímž proniká jasmín podpořený ylang-ylangem, následovaný náručí květin posazených do teplého a hutného základu z ambry a tonky. Anebo by mohly odhalit své romantické jádro a sáhnout po zeleně zabarvené květinové vůni s orientálním nádechem nebo po květinové kompozici prosycené mošusem a santalovým dřevem.
 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

2 komentářů k článku
Teta drogerie 28.listopadu 2017
Dobrý den Drahomíro, jsme velmi rádi, že byl pro Vás článek inspirující :)
Drahomíra Skalická 25.listopadu 2017
Velmi mi váš inspirující příběh pomohl k totální změně..Děkuji.

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít