Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy - 3. díl: Krása Ryb

Horoskop krásy - 3. díl: Krása Ryb

Horoskop krásy - 3. díl: Krása Ryb

21. února 2017 od Eva Suchomelová

21. února 2017 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Ryb, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Měkkost a přirozenost – to je to, co Ryby udělá neodolatelnými. „Vůdčí planetou Ryb je Neptun a ten jim přináší modrý opar,“ přibližuje Petra Alraune. Milují kouzla a kosmetické triky, které podpoří jejich tajemnost. Jejich bohatá představivost se promítá do jejich vizáže. Něha, fantazie a zasněnost stojí za křehkým vzhledem pohádkové víly. Vyznačuje se osobním kouzlem a šarmem, který zastíní i drobné nedostatky.

ryby

Výběr oblečení jim pomáhá uniknout realitě, takže si klidně oblečou flitry, perličky, třpytky a vysoké podpatky. Často jsou tvůrčí nebo přímo umělecky založené, což může posunout jejich elegantně sentimentální styl k poněkud ležérnějšímu, bohémskému pojetí. Jelikož mají málo světské ctižádosti, svůj vzhled moc nepodřizují diktátu svého okolí. Tedy za předpokladu, že to nevyvolá příliš negativní reakce, neboť Ryby nejraději plují s proudem. Přesto je to pro ně životní výzva – vyjádřit svým vzhledem to, co cítí, bez ohledu na řeči ostatních.

Většinou neprahnou po drahé značkové kosmetice nebo návštěvě luxusního salonu, ale rády o sebe pečují, najdou-li na to ve svém nabitém diáři čas. Milují příjemné věci, jako jsou harmonické vůně, pastelové barvy, delikátně parfémované krémy, jemné masáže. Z vůní si vybírají velmi často zelené, tzv. chypre parfémy, vonící čerstvě posečenou trávou, mechem či kapradinami, mladými listy nebo pupeny.

Ryby mívají hedvábně hebkou pokožku, jemné vlasy, často vlnité, nádherné oči s těžkými víčky, plné zvláštních světel a s neobyčejně podmanivým pohledem. Ve tváři mají živé rysy a zpravidla u nich objevíte spíš dolíčky než vrásky. Ryby nemívají problémy s pitným režimem a hydratací pleti, ledaže by holdovaly nadmíře kávy, čaje či alkoholu, které dehydrují.

ryby

péči o sebe by se měly zaměřit především na své ruce a nohy. Manikúra a pedikúra by měly být jejich pravidelným rituálem, své úsilí by měly věnovat i prevenci celulitidy.
„Neptun také přeje rostlinám, které živí jeho vodstvo, pokud Rybka váhá, může se orientovat podle neptunských rostlin,“ radí Petra Alraune a upřesňuje: „Neudělá chybu, pokud se v kosmetice přidrží máku, konopí, lotosu, leknínu a vodních rostlin obecně. Hodně jí může prospět kosmetika s výtažkem z vodních řas.“ Minerály Ryb jsou ametyst, opál a smaragd, i její kosmetika by tedy měla obsahovat některou z těchto ingrediencí. Jejími barvami jsou všechny odstíny fialové a temně modrá barva tajemných hlubin oceánu.

Vždy působí nesmírně žensky. Své vlasy si Ryby rády zaplétají do romantických účesů, milují různé viktoriánsky vyhlížející uzly, kompozice z copů a květinové ozdoby či perličky do vlasů. Do práce si vlasy alespoň sepnou ozdobnou sponou do culíku, ale nejraději je nosí zapletené.

Při líčení dávají přednost pastelovým odstínům a jemným barevným přechodům před křiklavými kontrasty a okatou extravagancí. Nepotřebují uhrančivé oční linky, stačí jim rozjasnit pohled a vylehčit víčka světlým očním stínem, na večer přidají třpytky či hravé glitry. I laky na nehty volí třpytivé nebo aspoň s perleťovým leskem.

Rybí tipy:

Rybám sluší tmavé barvy, a tak by se měly porozhlédnout po očních stínech a lacích na nehty v tmavěmodré, švestkově fialové nebo decentně tlumené světle fialové.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít