Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

27. srpna 2017 od Eva Suchomelová

27. srpna 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Vah, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Toto znamení se vyznačuje rozporuplností, která je záhadou i pro samotné jedince narozené ve Vahách. Váhy hledají ve všech aspektech života harmonii, přesto se často neubrání extrému, například příliš mnoho jí či pijí.

Rysy žen narozených ve Vahách jsou vždy rovnoměrné a dobře vyvážené. Jsou příjemné, ale nepřitahují pozornost. Obvykle mají jeden důlek na bradě nebo po jednom na každé tváři. Jejich obličej má výrazně příjemný výraz, a to i tehdy, když jsou rozzlobené. Ústa mají většinou ve tvaru luku a rty jako třešně. Jsou prostě líbezné a půvabné. Navíc je zdobí úsměv jako načechraný bílý oblak. Rozhodně by se tedy v líčení měly soustředit na ústa a v péči na dokonalou zubní hygienu. Ovšem rtěnku každopádně jemně růžovou nebo lososovou, zato pečlivě orámovanou tužkou ve stejném odstínu.

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Celkově se Váhy při výběru barev nespletou, pokud vsadí na pastelové odstíny. Jemné růžové, světle modré, vanilkové, smetanové, světle šedé přesně odrážejí její touhu po harmonii, umírněnosti a vyrovnanosti. Něžně ženský make-up, růžový lak na nehty či francouzská manikúra – to jsou její ženské zbraně, dlužno dodat, že velmi efektivní.

Váhy mají často kudrnaté nebo aspoň vlnité vlasy, které si ale v zájmu rovnováhy rovnají žehličkou nebo je krotí do jasně definovaných loken. Rozhodně jim tedy v koupelně nesmí chybět přípravky na ochranu vlasů při tepelné úpravě.

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Váhy si musí dát pozor na svůj sklon propadat se do svých emocí. Podlehnutí depresím může vést ke svědění kůže, a dokonce k akné. Citlivou částí těla je hrudník a někdy mívají problém s nohama. O pokožku by tedy měly pečovat tělovými přípravky pro citlivou pleť a náladu si zlepšovat i pomocí kosmetiky s aromaterapeutickým účinkem. To pravé ořechové je kosmetika s výtažky z růže, árónie, ibišku, tymiánu, vanilky či manga. „Vahám vládne milostná Venuše, a proto by si do jejich kosmetické taštičky měla najít cestu také jabloň, černý bez, máta, tymián, sporýš, bříza, třešeň a olše,“ doplňuje Petra Alraune.

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Váhy mají vytříbený vkus, milují krásné a luxusní věci, drahé parfémy a také si na ně umějí vydělat. Z parfémů se k nim hodí jemnější a rádoby nevinné vůně, kombinující tropickou svěžest s omamným květinovým romantismem, říznutým citrusovými tóny a smyslně ukolébávajícím mošusem a santalovým dřevem. Když potřebují něco výraznějšího, nabízí se gardénie, opřená o jasmín v pozadí, kombinovaná s exotickými dřevy, to celé obklopeno nerolovým olejem, ylang-ylangem, opojnou mimózou a elegantní fialkou. Prostě, chce to něco decentně opulentního. Přijde vám to jako protimluv? Váhy to pochopí a užijí si to.


Beauty tipy pro Váhy:

Čichové buňky i smysl pro romantiku Vah uspokojí koupelové přípravky s vůní růží, jako např. Ametté Shower Gel Rose & Pearls nebo sprchový krém Fa Romantic Moment Cashmere & White Rose Scent, s vůní vanilky pak Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure Body Butter Wash.

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Vlasy jim udrží v kondici ochranný přípravek při tepelné úpravě Tony&Guy Prep Heat Protect Mist. Své něžné oči podtrhnou jemným líčením v pastelových tónech paletky Rimmel Glam‘Eyes 5-colour Eye Shadow, odstín 024 Pinkadilly Circus. A zahalit se mohou například do orientálně květinové vůně C-THRU Black Beauty.

Horoskop krásy – 10. díl: Krása Vah

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Veronika Galoczová 3.října 2017
Jako znamená Váha, musím říct, že plno věcí sedí a to koukám :D Moc hezkééé :-)

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít