Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Dny Marianne (nejen) v Tetě

Dny Marianne (nejen) v Tetě

Dny Marianne (nejen) v Tetě

4. září 2016 od Karolína Hornová

4. září 2016 5 minut čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Nákupní horečka začíná. Oblíbené Dny Marianne, víkend plný slev v desítkách obchodů po celé České republice. Která z nás by odolala! Už dobrých pár týdnů předem obcházíme obchody a vybíráme, co všechno si v dané dny rozhodně „potřebujeme“ koupit, ať už je to něco pěkného na sebe, vánoční dárky pro blízké, nebo třeba spousta potřebných věcí z drogerie.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

O víkendu 16. – 18. září se otevřou stovky obchodů s červenou samolepkou či plakátkem na dveřích, který značí, že jsou zapojeny do projektu Dny Marianne. Pak už stačí jen nezapomenout zajít do trafiky pro aktuální číslo časopisu Marianne s kuponovou knížkou, bez které byste o slevu žádaly marně. A potom samozřejmě vyrazit do obchodů a nakupovat se slevou, přehledně vyznačenou na kupónu.

Nákupy pro radost i „do zásoby“

Slevové dny jsou ideální k nákupu drahých věcí, které ze dne na den získají mnohem přijatelnější cenu, ale také k doplňování zásob. Která z nás by to neznala: jedna návštěva drogerie, kam jdu původně nakoupit jen to nejnutnější, a i když v košíku nemám skoro nic, platím u pokladny několik stovek. Takové vydání moc nepotěší, tím spíše, když jsme nakoupily jen samé saponáty, toaletní papíry nebo třeba dětské plenky.

Věci denní potřeby, jejichž „plýtvání“ často nemůžeme příliš ovlivnit a o nichž zároveň víme, že je budeme potřebovat neustále, je vždycky lepší nakoupit se slevou. Rozhodně proto nezapomeňte na kuponek do drogerie Teta: nakoupit zde můžete se slevou 30 %. A to se přece vyplatí. V Tetě se navíc slevy sčítají. Jak už asi víte, značka slaví 500 renovovaných prodejen a k tomuto „výročí“ pro vás připravila slevu 20 % při nákupu nad 500 korun. Nezapomeňte si tedy na nákup vzít svou klubovou kartu a vaše sleva se v okamžiku zvýší na celých 50 %.

Stejně jako kdekoli jinde, i v Tetě si můžete udělat radost: připraveny jsou pro vás kuponky, se kterými můžete se zmíněnou slevou nakoupit oblíbenou kosmetiku Dove, Gliss Kur, Aussie nebo třeba prémiové produkty Toni & Guy. Ať už jde o váš oblíbený krém, barvu na vlasy, nebo třeba dekorativní kosmetiku či parfém, vždy dobře pořídíte. A pokud patříte mezi ty, které během akce Dny Marianne už začínají řešit první vánoční dárky, ani vy rozhodně neodejdete s prázdnou, ale naopak obtěžkány plnými taškami.

Jak si užít víkend plný nákupů

Jako každý rok i letos se budeme muset trošku obrnit trpělivostí. Obchody vezmou útokem tisíce lidí a někde můžete narazit i na frontu, která pamětníkům připomene nesnadné nakupování za minulého režimu. S tím rozdílem, že dnešní obchody jsou na podobný nával zákazníků připraveny a na dny „nákupní horečky“ nejen že více zásobují sklady, ale přijímají i posily z řad personálu. Přesto bychom vám rádi poradili pár triků, jak si víkend plný nákupů co nejlépe užít.

Pokud můžete, vyrazte do obchodů už v pátek, a to ideálně dopoledne. Většina nákupčích bude ještě sedět v práci a ve volných chvilkách vystřihovat kuponky do obchodů. Je-li to i váš případ, nechte nakupování raději na sobotu a vyhraďte si na ně celý den. Začněte klidně už brzy ráno, kdy budou obchody ještě prázdné. Domluvte se s kamarádkou na snídani nebo brunch, na který přijdete už ověšená taškami s tím, po čem jste toužila už celý měsíc. Pak si v klidu projděte zbytek, nepospíchejte a hlavně se nestresujte – jen opravdu zřídka se stane, že by situace „do vyprodání zásob“ skutečně nastala. A kdyby náhodou, nezoufejte – berte to tak, že jste ušetřila na něco jiného.

Zdroj foto: archiv Teta

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít