Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží

5. července 2017 od Anna Adlerová

5. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Michaela Jančíková

Experimentům se meze nekladou. Pro oblast úpravy nehtů to platí na 100 %. Chcete na léto změnit jejich obvyklou úpravu? Podívejte se, co je v manikúrních kruzích právě IN. Část svého know-how nám prozradila nehtová designérka a zakladatelka značky Nails With Love Michaela Jančíková.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Matujte – i na nehtech!

„Použití matného efektu se při nehtové modeláži hodí na jakoukoliv délku i tvar nehtu. Je to technika ideální pro moderní ženy, které se nebojí využít různorodé barvy. Hodí se totiž jak na světlou, tak na tmavou barvu gelu,“ říká o technice Michaela. „Ať si vyberete jakýkoliv odstín, věřte, že matný efekt na něm bude vypadat perfektně,“ dodává. Matného vzhledu dosáhnete tak, že aplikujete lak ve své oblíbené barvě, a na něj nanesete matující vrstvu. Ta může mít formu gelového topu nebo laku na nehty.

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží


Ctíte tradice?

„Tradice se odráží nejen v módním oděvním průmyslu, ale také v umění nehtové modeláže. Folklór na nehtech se projevuje typickými znaky, jako jsou tradičně květinové motivy či základní barvy." Expertka uvádí malý tip na kombinaci s oblečením, abyste vše vyladila do posledního detailu. „Tento styl se na léto perfektně hodí například k outfitu na festival v boho stylu.“ K dosažení originálního vzhledu folkloru na nehtech je nejlepší si vyhledat nějaké lidové motivy, které se vám líbí. Ty se potom snažte napodobit. Mohou to být výšivky, stuhy nebo ukrajinská technika zdobení zvaná petrikovka. Pomoct si můžete i různými nálepkami se vzory krajky atd. Důležité je dodržet tradiční barvy, jako je žlutá, červená, modrá, bílá a zelená.

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží


Všechny oči na vás!

„Asi nejvyhledávanějším trendem pro léto 2017 jsou u klientek neonové barvy na nehty,“ říká Michaela. „Ráda kombinuji neonové barvy například s odstíny béžové, pudrové nebo s jakoukoliv neutrální barvou," uvádí. V tomto případě se nevyplácí výrazný kontrast, jelikož by nehty pak ztratily svou přirozenou eleganci. A opět tip, jak se v létě blýsknout v tom nejlepším světle. „Pokud plánujete exotickou dovolenou, není nic snazšího než doplnit tento design o zlaté kovové doplňky, které dodají celému nehtovému designu krásný orientální nádech.“ Neonového vzhledu docílíte aplikací jakýchkoliv gelů a laků na nehty fluorescentních barev.

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží


V jednoduchosti je síla

Toto pravidlo platilo vždy a ve všem. V poslední době se právě při nehtové modeláži objevuje stále častěji požadavek na přirozenost. Mnoho klientek propadlo právě trendu označovaném pro svou něžnou přirozenost jako babyboomer. „Tato technika je docela obtížná, její kvalitní provedení vyžaduje určité profesní dovednosti,"  říká o ní expertka.  Odráží se v ní čistota a je ideální pro ženy, které si potrpí na nenápadnou, ale přesto elegantní úpravu nehtů.

K vytvoření tohoto vzhledu budete potřebovat tři barvy: bílou, odstín tělové a mléčné. Pracujte nejdřív s bílou barvou, která se aplikuje od špičky nehtu do ztracena a je důležité ji důkladně vystínovat. Od kůžičky směrem ke špičce pak aplikujte tělovou barvu a roztírejte také do ztracena. Nakonec výsledek sjednoťte mléčným odstínem.

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží


Popusťte uzdu fantazii, ale držte se v křivkách

Jedná se o techniku geometrie. „Tato technika je mi ze všech nejbližší. A i mé klientky, které mají vybraný vkus s citem pro minimalismus, si ji zamilovaly," říká Michaela. „Lehký kontrast, přesné linky a dokonalé ladění barev, to je pro mě kvalitně udělaná technika geometrie," pokračuje. Jedná se o velmi univerzální možnost úpravy nehtů. Existuje totiž velké množství způsobů, jak si s touto technikou vyhrát. Kreativitě se tedy meze nekladou. Pokud si geometrické nehty oblíbíte, můžete je v různých variacích nosit prakticky pořád.

K dosažení tohoto vzhledu je důležité malovat na nehty správným vybavením. Je potřeba mít lineární štětec s tenkým přírodním chlupem. Jedině tak uděláte dokonale přesnou linku. Jak geometrické tvary zkombinujete, záleží už jen na vaší fantazii. „Mohou to být trojúhelníky nebo jen linie, které se kříží,“ uvádí expertka.

5 NEJ letních trendů: Po čem nehty touží

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Michaela Jančíková

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Michaela Jančíková
Nehtová designérka a zakladatelka značky Nails With Love
"Dělám věci s láskou, oficiálně! "

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít