Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Výběr kosmetické redaktorky Pavly na listopad

Výběr kosmetické redaktorky Pavly na listopad

Výběr kosmetické redaktorky Pavly na listopad

7. listopadu 2020 od Pavla Maříková

7. listopadu 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Zahajujeme nový kosmetický seriál, kde vás tak trochu necháme nakouknout do našich koupelen, kosmetických taštiček a na noční stolky. Zajímá vás, co používáme my, kosmetické redaktorky, které jsme obklopeny krásou, vůní, nejnovějšími trendy a všemi možnými vychytávkami každý den? Inspirujte se tím, co nás opravdu baví, a hlavně nám vážně funguje.

V naší redakci najdete zastoupení snad všech typů kosmetických redaktorek, které existují. Odvážnou experimentátorku, jež neváhá vyzkoušet vše nové, maminku dvou dětí, která dává přednost přírodní péči, protože věří, že přirozenost je to nejkrásnější líčidlo, zkušenou beauty redaktorku, jež přesně ví, čím dotáhnout dokonalý make-up, abyste opravdu zazářila, ale také redaktorku, pro kterou je kosmetika především koníček, hýčkání sebe sama a nedílná součást života.

Já osobně patřím k té poslední jmenované skupině. Kosmetika mne baví, přináší mi radost, ráda o ní čtu, píšu, zkouším stále něco nového..., ale přesto mám pár hitů, které u mne v koupelně nebo na nočním stolku najdete vždy. Překvapivě to jsou všechno české produkty, kompletně vyrobené u nás. Což je pro mne také přidaná hodnota a plus. Které to jsou?

Purity Vision Kávový peeling (koupit v e-shopu)

Kdo mne zná, ví, že jedna z věcí, které opravdu miluji, je káva. Proto když jsem jako dárek dostala tenhle úžasný kávový peeling, nemohla jsem se dočkat, až jej poprvé vyzkouším. Je určený pro prevenci strií a celulitidy, ale potěší i pokožku, která tyto problémy nemá. Já ho používám zhruba dvakrát týdně při sprchování pro peeling celého těla a musím říct, že po měsíci je pokožka viditelně hebčí a zdravější.  Skvěle poslouží také jako součást pedikúry, kdy zjemní hrubou pokožku chodidel. Bonusem, který mne opravdu těší, i když nejsem žádný extrémista, je fakt, že jde o bio produkt, jenž nezatíží ani přírodu, ani moji pokožku.

Floré, Bylinkové máslo avokádo  & citrónová tráva (koupit v e-shopu)

Tohle tělové máslo má výsostné místo na mém nočním stolu sice zatím krátkou dobu, ale myslím, že už u nás zůstane natrvalo. Nejvíc mne na něm baví jeho opravdu úžasná vůně, která vás přenese někam hodně daleko do exotických krajin. Taky mi vyhovuje, že i když se s ním večer namažu, tak se můžu hned obléct do pyžama bez rizika, že mi na něm zůstanou mastné fleky. Vstřebává se totiž opravdu rychle! Závislost na tomhle bylinném másle potvrdila i moje kolegyně. Když viděla, že o něm sepisuji článek, hned přispěchala s historkou o tom, že ji nejvíc mrzelo, když jí tohle máslo při letištní kontrole zabavili – přesahuje totiž povolených 100 ml.

Dermacol Detoxikační micelární voda (koupit v e-shopu)

Protože se každý den líčím (ano, jsem typ, co nevyjde nenalíčený ani s košem…), tak mi poměrně hodně záleží na tom používat i opravdu účinný odličovací přípravek. Ne vše, co má odlíčit, totiž odlíčí. Určitě to znáte i vy, že někdy musíte použít třeba i tři čtyři vatové tamponky, než je váš make-up opravdu fuč, a to mne úplně nebaví. Mám pak pocit, že plýtvám odličovákem, tampony i časem… Tato odličovací micelární voda zvládne na první dobrou odlíčit jak řasenku, tak obočí, zbaví vás voděodolného make-upu. Jsem nadšená! Navíc obsahuje výtažky ze zeleného čaje a sedmikrásky, takže tvář krásně tonizuje. Vyzkoušejte, a schválně jestli mi dáte za pravdu.

Astrid Denní krém proti vráskám Vitamin C (koupit v e-shopu)

Novinka, která se mi také dostala do ruky vcelku nedávno, ale protože vitamin C v kosmetice je aktuálně horkým trendem, proč to nezkusit. Krém je určený pro věkovou kategorii 30–40 let, a přestože se pohybuji na horní hranici tohoto rozpětí, byla jsem velmi spokojená. Krém má specifickou konzistenci, kterou bych nejvíce přirovnala k velmi jemnému sorbetu. Rozhodně tedy není mastný. Perfektně se proto hodí pro smíšenou pleť (což je i můj případ). I bez použití rozjasňovače je pleť po použití tohoto krému viditelně jasnější a rozzářenější. Což je bezva nejen v tomto ročním období.

Astrid Noční krém proti vráskám Vitamin C (koupit v e-shopu)

Oproti denní verzi je textura více krémovější. Je to dané vyšším obsahem výživných látek, které přes noc dodávají pleti potřebné živiny a hydrataci. Určitě je vhodné tyto dva krémy používat společně, protože jeden doplňuje druhý. Oba obsahují vitamin C a vitamin B3, který pomáhá bojovat proti dehydrataci. Po necelém měsíci používání mám pocit, že minimálně jemné vrásky jsou skutečně méně viditelné. A to se ve věku okolo čtyřicítky opravdu hodí…

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít