Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Top produkty z dekorativky pro letošní léto

Top produkty z dekorativky pro letošní léto

Top produkty z dekorativky pro letošní léto

28. června 2017 od Pavla Maříková

28. června 2017 2 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Mottem následujících měsíců je svoboda, odvaha experimentovat a tvořit. Nebojte se hrát si s barvami, být kreativní a odvážná. Vyzkoušejte naše hity z dekorativní kosmetiky, díky nimž se vám podaří vytvořit hvězdný look i v českých ulicích.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Matujte s citem

Chcete docílit skvělého romantického vzhledu, který však nepůsobí večírkově, ale naopak svěže a fresh? Začněte dokonalým make-upem, který pleť perfektně sjednotí. Vyzkoušejte Dream Matte Mouse od značky Maybelline, jejž použila i make-up artistka Carole Colombani na letošním New York Fashion Weeku. Má velmi jemnou pěnovou konzistenci a hodí se spíše pro mastnou, popř. kombinovanou pleť. Je dostupný v mnoha odstínech, takže si vyberete snadno ten ideální pro svou pleť. Kryje se střední intenzitou, takže pokud nemáte výrazně problematickou pleť, vystačíte si s ním i bez korektoru.
Top produkty z dekorativky pro letošní léto

Za co od nás získává body navíc?


​·     vytváří velice jemné, tzv. pudrové líčení
​·     pleť dokonale zmatní a sjednotí
​·     pomáhá dotvořit tzv. photoshopový efekt


Neonové hrátky na nehty

Již loni se nailart rozzářil pestrobarevnými a především neonovými barvami. Tento trend vydrží i letos a možná se ještě znásobí. Výrazné barvy laků se totiž hodí pro všechny bez ohledu na věk. Pestré neonové barvy jsou opravdu hitem, a pokud je hrdě vynesete na upravených a spíše kratších nehtech, bude výsledek dokonalý. Nás letos zaujaly minilahvičky neonových laků na nehty od Dermacolu, které právě díky malému balení zaručí, že nezaschnou dříve, než je vypotřebujete. Na výběr máte více než deset odstínů, které můžete i vzájemně kombinovat a nechat volnost vaší fantazii. Vyhrajte si s neonovým ombré, popř. na neonový podklad nakreslete černou linkou grafické prvky apod.

 

Top produkty z dekorativky pro letošní léto
Za co od nás získává body navíc?


​·     malé balení laku (5 ml)
​·     mnoho odstínů
​·     skvělá výdrž laku na nehtu 


Vytvořte si andělské řasy

Hledáte řasenku, díky které budete mít řasy dlouhé, husté a zároveň natočené tak, že vytvoří dojem andělských křídel? Vyzkoušejte řasenku Maybelline Falsies Push Up Angel. Takové řasy prý nosila už i Kleopatra, v průběhu let ji pak následovala třeba Brigitte Bardot nebo Audrey Hepburn, aktuálním příkladem je třeba Adele. Tento look je prostě ikonický a nesmrtelný. Řasenka má velmi specifický zahnutý kartáček, který obsahuje krátké i dlouhé štětinky. Díky tomu je barva nanesena i na ty nejkratší řasy.

Top produkty z dekorativky pro letošní léto


Za co od nás získává body navíc?


​·     velice dobře se nanáší na celý povrch řasy
​·     vydrží celý den, nerozmazává se
​·     odlíčit jde snadno běžně dostupnými odličovacími přípravky, popř. i jen samotnou vodou s trochou čisticího gelu


Okamžitá záře

Dáváte-li v létě přednost přirozené a téměř nenalíčené pokožce, určitě vás nadchne řada Insta Glow od značky Miss Sporty. My jsme si zamilovaly především úžasnou tvářenku, které dodá pleti svěží barvu a jemnou barvu. Na výběr je hned šest odstínů – od světle růžové, přes skořicovou, až po oříškovou. Osobně jsme v redakci vyzkoušely broskvový odstín – Beaming Peach. Tvářenka se nanáší velmi dobře a výsledek je hodně přirozený, a to i přesto, že obsahuje zlaté pigmenty. Ty na tváři nejsou téměř vidět a opravdu spíše pleť jen projasní.

Top produkty z dekorativky pro letošní léto


Za co od nás získává body navíc?


​·     jemný a přirozený efekt nalíčení
​·     možnost vrstvení pro výraznější vzhled
​·     ideální na opálenou tvář

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít