Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testujeme: Rozjasňující make-upy

Testujeme: Rozjasňující make-upy

Testujeme: Rozjasňující make-upy

2. října 2019 od Pavla Maříková

2. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Vytratilo se z vaší tváře letní opálení? Máte pocit, že je vaše pleť bledá, matná a postrádá svěžest? Vsaďte na make-upy s rozjasňujícími složkami, které vaši pleť opět rozzáří. My v redakci tři takové make-upy vyzkoušely a tady je výsledek!

Max Factor Dlouhotrvající make-up Radiant Lift 

Pavla Maříková, šéfredaktorka
Svou konzistencí je to moc příjemný tekutý make-up, který obsahuje inovovanou formuli zamezující stárnutí pleti a zároveň ji rozjasňuje. Kyselina hyaluronová zajistí aktivní hydrataci pleti a mikroperličky dlouhodobě prozářenou pleť. Na rozdíl od konkurenčních make-upů obsahuje také relativně vysoký SPF faktor 30.

Aplikace/nanášení make-upu: 100 % Make-up má praktickou pumpičku, takže dávkování je velmi přesné a praktické. Běžně nanáším make-up pomocí houbičky, popř. Prsty, a musím říct, že tento výrobek se roztírá velmi dobře, rychle a nezanechává na pleti nehezké šmouhy. Jde krásně rozetřít do ztracena.

Rozjasňující efekt make-upu: 60 % Co se týče efektu rozjasnění, tam bych již byla více skeptická, protože alespoň co se týče mého názoru, spíše než že by rozjasňoval, make-up matuje. To nemusí být vůbec na škodu, pokud máte pleť mastnější nebo smíšenou. Výrazného rozjasnění pleti jsem si ale nevšimla.

Výdrž make-up: 90 % Make-up na pleti vydrží velmi dlouho, a to přes to, že žiji velmi aktivním životním stylem, denně sportuji a přitom se samozřejmě potím. Přežil lekci ve fitku i outdoorový trénink, aniž bych ho následně musela nějak více upravovat.

Celkové hodnocení: 4/5

Astor Make-up 3 v 1 Lift Me Up 

Eva Suchomelová, redaktorka a korektorka
Kombinace make-upu a péče o pleť má podle výrobce pleť zpevňovat, hydratovat a rozjasňovat, a to po dobu až 24 hodin. Obsahuje kolagenové sérum a vitaminy A, C a E. Mám zralou pleť se sklonem k suchosti, což u make-upů řeším smícháním make-upu se sérem ještě před nanesením na obličej. Zde jsem byla překvapena, že nebylo potřeba ani sérum dodávat – pleť vypadala hydratovaně a vyživeně, dokonce jsem měla dojem, že je na pohled i trochu mladší a rozjasněná. K testování jsem dostala na pohled tmavší odstín č. 201 Nude, ale nakonec se ukázalo, že pro moji opálenou pleť je to po létě přesně ten pravý.

Aplikace/nanášení make-upu: 100 % Dávkování v pumpičce u make-upu miluji a preferuji. Jednak se do make-upu nedostane žádná nečistota ani bakterie, a ten pak i dlouho vydrží a nekazí se. A pak také hraje roli komfort při aplikaci. Jsem zvyklá nanášet make-up prsty, kdy si pumpičkou nadávkuji potřebné množství. U tohoto make-upu pumpička dávkuje množství přesně akorát. Stačí jednou stlačit a vystačí vám na celý obličej.
Rozjasňující efekt make-upu: 100 % Make-up obsahuje nepatrné třpytivé částečky, díky kterým vypadá pleť vážně rozjasněně a vlastně omlazeně. Efekt mě doslova nadchl! Myslím, že tenhle make-up u mě zůstane, dokud ho nevypotřebuji.

Výdrž make-upu: 100 % Výrobce garantuje až 24 hodin, ale tak dlouho já osobně nevydržím být vzhůru. Dokonce nemívám make-up na obličeji moc často ani od brzkého rána až do hlubokého večera. Proto jsem se naprosto spokojila s tím, že make-up vydržel na svém místě při běžném všednodenním provozu bez jakékoli změny po dobu 8 hodin. To je vlastně celá pracovní doba! Takže je rozhodnuto – brzy ho zas vezmu na „celou šichtu“.

Celkové hodnocení: 5/5

Rimmel Rozjasňující make-up Lasting Radiance 

Viola Hojstričová, Digital Business Consultant
Make-up Rimmel Lasting Radiance slibuje podobně jako mnoho jiných okamžité rozjasnění pleti a sjednocení jejího tónu. Přiznám se, nebyla jsem úplně přesvědčená, protože toto slibuje každý make-up, v tomto případě mě však produkt příjemně překvapil. Kromě výtažku z perel v sobě obsahuje anti-pollution komplex, čímž by vás měl poměrně spolehlivě ochránit před znečištěným prostředím.

Aplikace/nanášení make-upu:  80 % Produkt se nanáší velmi jednoduše. Stačí aplikovat rozumné množství na pleť a jemnými tahy štětce nebo houbičkou rovnoměrně rozetřít ve směru od středu obličeje do stran. Navíc dávám produktu bod k dobru, měla jsem šťastnou ruku a vybraný odstín 070 Porcelain mi perfektně sedl. Nemá nažloutlý podtón, a vyrovná se tak bez problémů make-upům z vyšší třídy.

Rozjasňující efekt make-upu:  80 % Tak jako mě příjemně překvapilo nanášení produktu, stejně mě potěšil výsledný efekt, který mi pleť sjednotil a obličej po něm vypadala velmi svěže a odpočatě. Nejedná se však o těžký typ make-upu, který vám 100% překryje všechny nedokonalosti. Naopak, překryje jen to nejnutnější a zároveň pleť nechá volně dýchat.
Výdrž make-upu: 60 % Výdrž make-upu hodnotím ze všech tří kritérií jako nejslabší. Patřím mezi vlastníky suché pleti, a i když se jedná o make-up s přívlastkem hydratační, už po šesti hodinách je vidět náznaky toho, že se produkt z obličeje částečně odděluje a vytrácí. Jsem však přesvědčena, že výdrž lze ovlivnit správnými produkty pod make-up, a tedy v tomto případě určitě hydratačním krémem a podkladovou bází. Přesto se však preventivně během dne zkontrolujte v zrcadle a pudřenky rozhodně nenechte doma.

Celkové hodnocení: 4/5

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Eva Pochobradská 12.října 2019
Šla jsem si do vašeho obchodu pro make-up nejlépe ohodnoceny Astor.
Velikanske překvapení, když mi vaše prodavačka oznámila, že značku Astor nevedete.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít