Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej STOP nedokonalostem během léta! Na těle i obličeji

STOP nedokonalostem během léta! Na těle i obličeji

STOP nedokonalostem během léta! Na těle i obličeji

28. května 2021 od Karolína Valová

28. května 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Plavky, šaty s odhalenými zády i hluboké dekolty k létu prostě patří. Ovšem pouze v případě, že vás netrápí akné či jiné nedokonalosti pleti, ke kterým nechcete přitahovat pozornost. Pojďte se společně s námi podívat na několik způsobů, jak se pupínků zbavit a užít si během léta všechny módní trendy bez výjimky!

Vše začíná u stravy a pitného režimu

Chcete-li udělat razantní krok a zlepšit stav své pleti, omezte co nejvíce přidané jednoduché cukry, které najdete především ve slazených nápojích, sušenkách, dochucovadlech, ovocných mléčných výrobcích i některých cereáliích. Na stavu vaší pokožky se výrazně odrazí i omezení soli.
 
Naopak se velmi doporučuje zařadit do jídelníčku čerstvé a co nejméně zpracované potraviny bez éček. Ryby, libové maso, ovoce a zelenina nejlépe v bio kvalitě, vejce, obiloviny, luštěniny i ořechy jsou tím pravým na cestě ke krásné pokožce. Pokud to celé doplníte o pitný režim složený z neperlivé vody a bylinkových čajů, brzy se začnou dít zázraky.
Tip redakce:
Nejste fanouškem čisté vody ani teplých čajů? V létě si můžete dopřát třeba dokonale osvěžující mátový čaj s ledem a plátky citronu. Mňam!

Rychlé výsledky díky pravidelnému peelingu

Pouze úprava jídelníčku nestačí. Důležitá je i pečlivá péče pomocí vhodných produktů, které podpoří čištění i regeneraci. Jedním z nich je jemný peeling, který šetrně odstraní odumřelé buňky, pokožku prokrví a podpoří její obnovu.
Až už vás trápí černé tečky v obličeji, viditelné póry, skvrny nebo přebytek mazu, vsaďte na Garnier Pure Active Čisticí mýdlo proti nedokonalostem Charcoal Bar (koupit v e-shopu).  Jde o první tuhý čisticí peeling, který můžete bez obav použít na obličej, záda i krk. Na rozdíl od změny jídelníčku se výsledky používání tohoto tuhého peelingu dostaví velmi rychle. Je klinicky prokázáno, že redukuju nedokonalosti na těle i obličeji už po jednom týdnu*! A to především díky složení obohacené o aktivní uhlí a kyselinu salicylovou.
 
Garnier Pure Active Čisticí mýdlo proti nedokonalostem Charcoal Bar (koupit v e-shopu) si zamilujete i z mnoha dalších důvodů. Jeho složení je z 96 % přírodního původu, hypoalergenní a veganské. Navíc není balen v plastovém obalu.

*Klinický test na 55 dobrovolnících.

Pozor na pigmentové skvrny

Žijete-li v domnění, že pupínky na tváři i zádech vyléčí slunce, pozor! Díky slunečnímu záření se sice rychleji zbavíte zánětu, s velkou pravděpodobností vám však v místě zahojeného pupínku zůstane pigmentová skvrna, jejíž pozdější odstranění vás bude stát mnoho úsilí.
 
Jak tomu předejít? Stačí každý den používat kvalitní opalovací přípravky s vysokým ochranným faktorem. A to jak na obličej, tak na krk, dekolt a záda. Nejen u moře či bazénu, ale i ve městě. Zkuste lehkou texturu Garnier Ambre Solaire UV krému na obličej s kyselinou hyaluronovou SPF 50 (koupit v e-shopu): je hypoalergenní, okamžitě se vstřebává a je vhodný i pod make-up.

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít