Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej RYCHLÉ LÍČENÍ nejen do práce: Kamila (40)

RYCHLÉ LÍČENÍ nejen do práce: Kamila (40)

RYCHLÉ LÍČENÍ nejen do práce: Kamila (40)

12. srpna 2021 od Teta drogerie

12. srpna 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Renata Zelinková

Kamila je na mateřské dovolené, líčí se velmi málo a když už, věnuje tomu minimum času. Do proměny šla s požadavkem, že by se chtěla umět hezky a rychle nalíčit a to nyní i po návratu z mateřské dovolené do práce, kdy i tak ženy s rodinou nemají obvykle času nazbyt a přesto se chtějí líbit a být pěkně upravené.

Typ pleti a obličeje

Kamila má oválný obličej s ideálními konturami a normální typ pleti bez výrazných problémů, jen lehké pigmentové skvrny. Díky klenutým očím je lépe viditelné celé víčko a nemusí tak řešit žádné jejich převisy.
 

Navrhované líčení

Pro lehké zvýraznění kontur a rysů obličeje jsme použili tmavší make-up v kombinaci se světlým odstínem. Pigmentové skvrny a lehké nedokonalosti ve spodní části oka jsme zakryli vysoce krycím korektorem. Má krásné husté obočí, které stačilo jen pročesat a zafixovat řasenkou na obočí, aby drželo tvar po celý den.

Rychlé líčení nejen do práce 1

1. Zvýraznění kontur

Pro zvýraznění kontur jsme zvolili mix dvou odstínů ĽOréal Paris True Match make-upu 1N v kombinaci 3R3C. True Match make-up má tu skvělou vlastnost, že řeší nejen odstín pleti, ale i její podtón.

2.  Zakrytí nedokonalostí

Pro zakrytí lehkých pigmentových skvrn jsme sáhli po vysoce krycím korektoru ĽOréal Paris Infaillible More Than Concealer v odstínu 325. Tímto korektorem jsme perfektně zakryli i lehké nedokonalosti ve spodní části očí.
Rychlé líčení nejen do práce 2

3. Oční víčka

Vzhledem k barvě vlasů, jsme projasnili bříškem prstu celé horní víčko až k obočí světlým očním stínem ĽOréal Paris Color Queen odstín č. 21. Pro lehké zvýraznění očí jsme vybarvili vnitřní horní část víčka černou oční linkou ĽOréal Paris Le Liner Signature.

Tuto linku jsme použili i na dolní víčko pro lehké prodloužení - pouze u vnějšího koutku, těsně nad řasami. Oční linku jsme neaplikovali na celou délku horního víčka, ale pouze vnější koutek. Pro zjemnění jsme přidali tmavší oční stín  ĽOréal ParisColor Queen odstín č. 03 přes černou oční linku.

4. Řasy a obočí

Řasy jsme natočili kleštičkami pro otevření pohledu, poté jsme aplikovali ĽOréal Paris Řasenku  Volume Million Lashes Balm Noir pro definovaný objem a perfektně oddělené řasy. Pro maximální efekt, jsme nanesli dvě vrstvy po celé délce řas. Spodní řasy jsme vybarvili řasenkou pouze lehce u kořínků. Obočí jsme pouze zafixovali řasenkou na obočí ve světlejší barvě

5. Pudr a bronzer

Celý make-up jsme opravdu velmi lehce zafixovali ĽOréal Paris pudrem
True Match v odstínu 1RC
. Pomocí štětce jsme aplikovali  ĽOréal Paris Bronzer back to bronze na lícní kosti a na vrch čela a lehce pod bradu pro přirozenou plasticitu obličeje a zároveň lehký opálený efekt.

Rychlé líčení nejen do práce 3

6. Rty

Líčení zakončí  ĽOréal Paris Lesk na rty Brilliant Signature v odstínu 412 pro přirozený look. Horní konturu rtů jsme lehce přetáhli precizním aplikátorem lesku na rty pro větší objem rtů. Výhodou tohoto lesku na rty je jeho rychlá a jednoduchá aplikace.

Další tipy od vizážistky

  • V případě mastnějšího typu pleti aplikujte trochu pudru na střed obličeje pro zafixování make-upu.
  • V případě sušší pleti poklepejte trochu suchého oleje přes jablíčka tváře pro finální rozzáření. 

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Renata Zelinková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Renata Zelinková
Vizážistka, umělecká maskérka a make-up artistka značky L'Oréal Paris
221
"V práci i v životě jsou pro mě prioritou poctivost a pohoda."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít