Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Říjnové novinky v Tetě

Říjnové novinky v Tetě

Říjnové novinky v Tetě

8. října 2016 od Karolína Hornová

8. října 2016 5 minut čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Stárnutí pleti je nestárnoucí téma. Každá z nás tento problém, či spíše přirozený proces, bude muset začít dříve či později řešit. Dříve, než se rozhodneme k případným radikálním krokům, je tu ale kosmetika, která nám pomůže starosti zmírnit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Každá pleť s věkem ztrácí nejen svou mladistvou pevnost a pružnost, ale i svěží „zdravou“ barvu a jas. A poslední zmiňované nám nenavrátí ani sebelepší plastický chirurg. S přibývajícím věkem a s ním spojeným ztenčováním pokožky se zhoršuje mikrocirkulace krve a pleť takzvaně ztrácí barvu. Aby pleť zářila zdravím, musíme ji vyživovat. A přijde věk, kdy pouhý hydratační krém přestane stačit. 

V takovou chvíli nastupují hutnější výživné krémy, obohacené o složky, které pleť nejen hloubkově hydratují. Dodají jí i další látky, jež pomohou obnovit pružnost kolagenových vláken, vyživit kožní buňky a podpořit cirkulaci krve ve svrchních vrstvách pokožky. Právě ta totiž může nejen za někdy nepříjemné červenání, ale i za zdravě narůžovělou barvu, která je charakteristická pro mladistvou pleť.


Krém

Nový denní krém Nutri Gold od francouzské značky L’Oréal cílí hned na několik problémů zralé pleti a aktivně bojuje proti hlavním příznakům stárnutí a ochabování pleti. Hloubkově ji vyživuje i ve spodních vrstvách, podporuje mikrocirkulaci krve a celkově zlepšuje vzhled pokožky. Ihned po nanesení pocítíte, že vaše pleť vypadá zdravěji a je více prozářená.

V laboratořích L’Oréal vzniklo nové složení krému, obohacené o kalcium, které je známo pro své posilující účinky, a o extrakty z rostlin, jež pleť cíleně vyživují a navrací jí hustotu. Složení krému pleť postupně posiluje, obnovuje její přirozenou schopnost obrany proti vnějším vlivům a zároveň působí ve spodních vrstvách, které intenzivně vyživuje. Pleť tak získá dostatek síly na to, aby se – laicky řečeno – mohla starat sama o sebe: Výsledkem je viditelně pevnější pleť, která se lépe prokrvuje a dostává o něco mladistvější odstín.

Už po pár týdnech používání přestanete cítit nepříjemné pnutí, způsobené „vysycháním“ pleti, a uvidíte, že i bez make-upu má váš obličej zdravější tón. Nezapomínejte krém nanášet i na partie krku, které jste třeba v mládí trošku zanedbávala. Právě krk je místem, kde pokožka ztrácí pružnost jako první.
Vyhněte se očnímu okolí.


Složení

Krém obsahuje výtažky z pivoňky, která se běžně využívá v medicíně a to především v lécích, podporujících prokrvení a správnou funkci cév. Používá se třeba v přípravcích na spuštění menstruace nebo proti kornatění tepen a jako prevence krevních sraženin. V dermatologii se užívá k léčení suché, popraskané a unavené pokožky a působí také jako účinný antioxidant, tedy látka, která omezuje aktivitu takzvaných volných radikálů – molekul kyslíku, jež způsobují oxidaci v organismech, tedy i v kožních buňkách.

Další účinnou látkou v krému je kalcium, tedy vápník, který má významný vliv na stav našich vlasů, nehtů a také pleti. Jeho úbytek způsobuje nesoudržnost kožních buněk a s ní spojené ochabování pokožky. Pro-Calcium, vyvinuté v laboratořích L’Oréal, se snaží tuto skutečnost cíleně řešit: snadno se vstřebává a proniká do spodních vrstev pokožky, kde aktivuje buněčnou soudržnost.
 

Zdroj foto: archiv značky L´Oréal

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít