Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej NOVINKY v Tetě: Líčení nejen pro slavnostní chvíle

NOVINKY v Tetě: Líčení nejen pro slavnostní chvíle

NOVINKY v Tetě: Líčení nejen pro slavnostní chvíle

7. prosince 2019 od Eva Suchomelová

7. prosince 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Upoutat pohledem s dlouhými řasami, víčka jednou matná, jindy třpytivá, rtěnka, podtrhující okouzlující úsměv… To vše můžete mít s novinkami v líčení, které se právě objevily na pultech drogerií Teta.

Hvězdné řasy

Oči plaché laně, nebo uhrančivě svůdný pohled? Efektu umělých řas téměř dosáhnete s miss sporty Řasenkou Divine False Lash, která zajistí pomocí 4mm nylonových vláken plnější řasy, intenzivní čerň, ohromující délku i překvapivý objem. Ikonická Maybelline řasenka Colossal zase vaše řasy krásně zahustí, takže získáte strhující pohled, který mega kartáček a 2x více kolagenu zvýrazní od prvního tahu. Nekonečný objem bez zatížení dodá vašim řasám Flormar řasenka OMLashes, díky efektivnímu kartáčku řasy perfektně natáčí a přesně je odděluje, čímž opticky zvyšuje jejich množství.

Víčka plná barev

Buďte každý den jiná, použijte každý den k líčení očí jinou kombinaci barev. Umožní to nejnovější paletky očních stínů. Zkuste essence paletku očních stínů epic sunset (1), která na víčkách vykouzlí dojem ze západu slunce v poušti, obsahuje 14 matných, třpytivých i metalických odstínů. Lehce se roztírají a vydrží až 10 hodin – přesně takové jsou vysoce pigmentované Bourjois paletky očních stínů Beau Regard (2). Jsou tři varianty na výběr a dají se použít buď nasucho jako oční stíny, nebo namokro s intenzitou oční linky. Pokud toužíte po kouřovém líčení, zkuste paletku vysoce roztíratelných a snadno stínovatelných barev miss sporty Paletka uměleckých maskérů Wonder'eye Make Up Artist  (3). Vystačíte-li si s jedním odstínem, zato potřebujete opravdu dlouhou výdrž vysoce pigmentovaných očních stínů bez rozmazání, sáhněte po Maybelline Gelových očních stínech Color Tattoo 24hr - koupit v e-shopu (4).

Dokonalé obočí

Pro perfektně tvarované obočí si pořiďte dlouhotrvající Flormar Gel na obočí, krémový gel s pigmentovanou texturou, který snadno a rychle aplikujete pomocí zkoseného štětečku.

Dotek mrazu na líčkách

Svěží barvu do tváří můžete získat na zimní procházce, nebo ji můžete vykouzlit pomocí essence Paletky Crystal Power Blush & Highlighter. Je to paletka se dvěma odstíny rozjasňovače a tvářenky v elegantním obalu se zrcátkem, která je vhodná i pro vegany.

Pastelky na rty

Nezapomeňte ani na své rty a pořiďte si některou z úžasných rtěnek. Oblíbily jste si rtěnky v tužce? Pak si pořiďte některý z 8 matných odstínů Maybelline Rtěnky v tužce SuperStay Ink Crayon (1). Nevysušuje rty a díky preciznímu aplikátoru ji můžete během dne kdykoli opravit. Nebo zkuste Flormar Rtěnku v tužce Color Up (2) s krémovou polomatnou texturou pro neodolatelný vzhled rtů a jejich hydrataci díky vitaminu E. Milovnice klasických rtěnek a veganské kosmetiky zvolí možná spíš matnou Catrice Rtěnku Demi Matt (3), která díky obsahu avokádového a olivového oleje nevysušuje rty. Chcete ještě něco jiného? Pak je tu rychleschnoucí Flormar Tekutá rtěnka Kiss (4) v 7 jemně matných odstínech na výběr, s dlouhou výdrží a odolností.

Nalakujte drápky

Dotáhněte svůj vzhled k dokonalosti některým ze 32 zářivých a sytých odstínů Flormar laků na nehty. Mají dlouhotrvající výdrž, pohodlně se nanášejí a posilují odolnost laku proti oděru a olupování.
Florman laky na nehty

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít