Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej NOVINKY v Tetě: Dokonalý podzimní make-up

NOVINKY v Tetě: Dokonalý podzimní make-up

NOVINKY v Tetě: Dokonalý podzimní make-up

13. listopadu 2019 od Eva Suchomelová

13. listopadu 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Vylaďte na podzim svoji make-up rutinu! Obohaťte svou kosmetickou taštičku o vychytávky, díky kterým bude vaše pleť vypadat po celý den bez jediné chybičky.

Než začnete s líčením

Jakékoli líčení vynikne pouze na čisté, vzhledově dokonalé pleti, proto po jejím vyčištění a hydrataci použijte podkladovou bázi pod make-up. Pro mastící se pleť se hodí např. Rimmel Podkladová báze Lasting Matte Primer, protože jí dodá zjemněný vzhled bez lesku po celý den a nezvýrazní póry. Pro všechny typy pleti je pak vhodný multifunkční pomocník Catrice Podklad Ten!sational 10 v 1 Dream Primer, jehož lehká textura připraví pleť na nános make-upu, vyhladí nedokonalosti, sjednotí tón pleti, hydratuje, rozjasní a chrání ji díky SPF 15.

Dokonalá pleť není jen sen

Veškeré nedostatky pleti skryje a její matný vzhled na dlouhou dobu zajistí Rimmel Dlouhotrvající matující make-up Lasting Matte Make-up v 7 odstínech, takže hravě najdete právě ten svůj odstín. Díky technologii pudrového elastomeru perfektně zakryje všechny nedostatky, ale bez nepříjemného pocitu zatížení pleti.

Stop nedokonalosti

Bez služeb kvalitního korektoru, který dokáže zakrýt kruhy pod očima, pigmentové skvrny a jiné nedokonalosti, se žádná žena neobejde. Takový je např. Maybelline NY Tekutý korektor SuperStay Under Eye se speciálně tvarovaným aplikátorem, jímž skvěle zamaskujete kruhy pod očima, ale i jiné chybičky na kráse. Zvolit můžete i tekutý Rimmel Korektor Lasting Matte Concealer s lehkou konzistencí, ale dokonalým krytím na dlouhou dobu, který nevtéká do pórů ani do vrásek. Seženete ho ve 3 různých odstínech.

Rozjasněte líc

A to i doslova! Letos na podzim a v zimě je aktuální tvář plná světla, proto jí dopřejte dávku rozjasňovače neboli highlighteru, jakým je třeba Catrice Paleta Luminice Highlight & Bronze Glow, která kromě dvou odstínů pro rozjasnění nabízí i bronzer. Součástí obalu je také zrcátko, rozjasňovač je vhodný i pro vegany.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít