Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Líčení na party či večírek? Vsaďte na zlato!

Líčení na party či večírek? Vsaďte na zlato!

Líčení na party či večírek? Vsaďte na zlato!

26. listopadu 2019 od Helena Pokorná Hladíková

26. listopadu 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Pokorná Hladíková ve spolupráci s expertem Jana Lavrenčíková Myšková, Ph.D.

Čeká vás vánoční party nebo večírek s kolegy? Taková akce si žádá patřičně slavnostní look. Dokonale zazářit vám pomohou zlaté odlesky, o čemž vás přesvědčí vizážistka Jana Lavrenčíková Myšková.

S koncem roku přibývá pozvánek na nejrůznější akce, které by bylo škoda propásnout. A ještě větší škoda by byla nenechat na nich vyniknout svou krásu. I když se ve všední dny možná ani nelíčíte, čas od času je fajn pohrát si s líčidly a vyzkoušet něco odvážnějšího. Třeba blyštivé zlato. Jak na to?

Pohled plný lesku

Jako první se samozřejmě nabízí zvýraznění očí a v tom případě pro vás máme dobrou zprávu – zlatá se hodí ke všem barvám očí. „Pokud chcete vyzkoušet zlaté oční stíny, nezapomeňte nejprve nanést fixační krém pod oční stíny, který stíny zafixuje, a líčení tak déle vydrží. Pokud nemáte fixační krém, použijte lehkou vrstvičku make-upu. Jako podkladovou barvu zvolte na celé víčko až pod obočí světlou barvu bez třpytek. Ideálně smetanovou nebo světle béžovou. Záhyb oka zdůrazněte světle hnědou barvou a pak už vezměte do ruky zlatavé stíny a prostě je naneste na pohyblivé víčko. Pečlivě zapracujte!“ doporučuje odbornice. Dokonale elegantní a slavnostní look vám dodá kombinace zlaté a černé barvy. Stačí použít výraznou černou řasenku nebo černými očními linkami orámovat oči. 

Tip redakce:
Sáhněte například po
 Gabriela Salvette Řasence Magic Volume & Curl (koupit v e-shopu) nebo miss sporty Oční lince Studio Lash Designer Gel eye liner 001 (koupit v e-shopu), díky nimž oči perfektně vykreslíte.

Blyštivé zdobení

Zalíbilo se vám zlaté líčení a chcete se blýsknout ještě víc? Pořiďte si zlaté samolepicí kamínky. Nanést je můžete kamkoli na obličej, dokonce se jimi dají ozdobit konce řas. Lepší než samolepicí budou možná obyčejné zlaté kamínky, které jednoduše přilepíte pomocí lepidla na řasy. Použijte třeba Diva & Nice Lepidlo na umělé řasy Clear-white waterproof (koupit v e-shopu). Opravdové experimentátorky však mohou sáhnout po něčem ještě lepším – po samotných plátcích zlata. Ano, i ty se používají k líčení a zaručeně s nimi budete nepřehlédnutelná

Tip redakce:
Zářivý look podpoříte také třpytkami do vlasů. Vyzkoušejte například
Toni&Guy Zlaté třpytky do vlasů (koupit v e-shopu). Použití je snadné, efekt božský!

Zlatý polibek

Zlatou barvu můžete použít i ke zvýraznění rtů. Buď se poohlédněte po rtěnce zlaté barvy, nebo naneste svou oblíbenou rtěnku a do rtů jemně vklepejte zlaté oční stíny. „Nezapomeňte na vyváženost. Pokud zvýrazníte oči, volte méně výraznou rtěnku a obráceně,“ radí expertka. Před nalíčením rtů vždy pamatujte na:
  • jemný peeling rtů, který je krásně vyhladí,
  • dostatečnou hydrataci rtů,
  • aplikaci bezbarvé konturovací tužky na rty.

Tip redakce: 
Víte, že skvěle působí zlaté odlesky třeba v kombinaci s jahodově červenou barvou rtěnky? Vyzkoušejte to!

 

Připravil/a pro vás Helena Pokorná Hladíková ve spolupráci s expertem Jana Lavrenčíková Myšková, Ph.D.

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Jana Lavrenčíková Myšková, Ph.D.
Beauty specialistka – kosmetická poradkyně – vizážistka
120
"Jak řekla Coco Chanel: Krása ženy začíná v momentě, kdy se rozhodne být sama sebou."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít