Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Kosmetika nemusí stát majlant: tipy pro chytrý nákup

Kosmetika nemusí stát majlant: tipy pro chytrý nákup

Kosmetika nemusí stát majlant: tipy pro chytrý nákup

23. prosince 2016 od Karolína Hornová

23. prosince 2016 4 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Sociologické průzkumy odhalily, že průměrná žena utratí za kosmetiku kolem pětadvaceti tisíc ročně. Kosmetika není levná, ale chytrým nákupem lze výrazně ušetřit. Přinášíme tipy, jak si nákup v drogerii nejen zlevnit, ale i zpříjemnit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Největší podíl ze zmíněné roční útraty za kosmetiku, zhruba třetina, jde na pleťové krémy a séra, asi pětinu utratíme za parfémy a následují řasenky, šampony a odličovače. Teprve za nimi leží položky za ostatní dekorativní kosmetiku - oční stíny, tvářenky, make-upy. Nemálo utratíme i za kosmetické zákroky či návštěvu estetického dermatologa či chirurga a samozřejmě za kadeřníka – jeho služby pravidelně využívá před osmdesát procent z nás.

Průzkumy jasně říkají, jak je pro nás investice do krásy důležitá. Asi se ale shodneme na tom, že výhodný nákup potěší úplně stejně jako nový přírůstek do naší kosmetické taštičky. Proto si dnes posvítíme na to, jak nakupovat kosmetiku chytře.


Nebojte se slev

Akční letáky zdaleka nejsou jen pro babičky, které mají čas obcházet obchody. Nabízí je většina obchodních řetězců a prohlédnout si je můžete během pár minut na webových stránkách obchodu. Není snadnější možnost, jak zjistit, jestli právě ve vaší drogerii zrovna nezlevnili váš oblíbený krém.  V případě, že jste členy Teta klubu, můžete si v administraci nastavit zasílání letáků a speciálních akcí přímo na váš email.

Síť drogerií Teta nabízí svým zákazníkům nejen trvale nižší ceny vybraných produktů a klasický akční leták, ale i klubovou kartu, s níž se sleva ještě zvyšuje. Platí zde totiž pravidlo, že věrného zákazníka je třeba si hýčkat. Stačí tak vlastnit věrnostní kartu (je pro všechny a lze ji pořídit v kterékoli prodejně, ale i z pohodlí domova přes internet) a máte hned výhody navíc. Členové Teta klubu mají nárok na akční cenu na konkrétní položky, která je stálá a trvalá. K tomu mohou využít speciálních slev na určité značky vyhrazené z velké většiny právě jen "klubařům" a tyto slevy se mohou vyšplhat až k 50 %.

A není to všechno – od začátku roku 2017 se Prémiové kupony změnily na Prémiovou slevu, která platí pro všechny členy Teta klubu, a to dokonce bez nutnosti aktivace účtu online.

Kupujte osvědčené produkty

Které z vás se někdy nestalo, že jste si koupily produkt a po pár dnech doma zjistily, že to není vůbec ono? Drahý parfém, make-up či stíny na oči, jejichž barva nakonec moc neseděla, jste pak daly kamarádce nebo co hůř – dlouhé měsíce se válely v šuplíku, aby nakonec skončily v koši. Takto promarněné peníze mrzí nejvíc.

Pokud chcete vyzkoušet nový výrobek, ale nespálit se, není nic snadnějšího než navštívit speciální akci. Zde si budete moci produkty v klidu vyzkoušet, dostanete vzorečky na doma, a navíc se třeba dozvíte od odborníka vše, co o produktu chcete vědět. A ani proto nemusíte chodit do luxusního butiku s drahou značkovou kosmetikou, ale třeba právě do vaší oblíbené drogerie.

Teta pravidelně pořádá akce, kde si můžete vyzkoušet novinky i osvědčené stálice od oblíbených kosmetických značek. Vezměte s sebou kamarádku a zažijte nákupy v drogerii trochu jinak. A nakupte tak, abyste odcházela jen s dobrým pocitem, že máte přesně to, co potřebujete.
Naprostou samozřejmostí jsou testery dekorativní kosmetiky a parfémů, které v drogerii najdete stále  v průběhu celého roku.


Nakupujte v klidu a s rozmyslem

Je třeba si uvědomit, že ne vždy má člověk to štěstí, že se akce či sleva vztahuje právě na jeho oblíbený produkt. Kupovat něco jiného jen proto, že je to levnější, se často nevyplácí. Raději si na akci počkejte a nebojte se ani nakupovat „do zásoby“. Nemusíte mít v koupelnové skříňce nutně deset oblíbených krémů a pět řasenek, ale když svůj oblíbený produkt seženete třeba s poloviční slevou, nákup dvou produktů se rozhodně vyplatí.

Neuškodí ani předem připravený nákupní seznam, se kterým už budete moci jen v klidu procházet regály, vybírat konkrétní zboží bez přemýšlení a v klidu upíjet z šálku s lahodnou kávou, kterou jako členka Teta Klubu dostanete k nákupu zdarma. Řekněte, není to příjemná představa?

Zdroj foto: archiv Teta drogerií a Fotolia

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít