Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak na dokonalý vzhled podle celebrit

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit

6. července 2017 od Lucie Kubíková

6. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Lucie Kubíková

Ač by se mohlo zdát, že za krásným vzhledem celebrit stojí jen práce chirurgů a spousta času, není tomu tak. Jsou stejně zaměstnané jako my a kosmetickou péči si ulehčují triky, díky kterým zvládnou vypadat skvěle během pěti minut. Zjistili jsme pro vás, jaké to jsou.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Kakaová Bond girl

Chcete mít dokonale hladkou, svěží a zářivou pleť jako krásná Halle Berry? Pak vyzkoušejte doslova na vlastní kůži její tajemství. „Nenosím make-up každý den. Když nepracuji, ráda nechám pleť odpočinout,“ přiznává v rozhovorech.


A co dál doporučuje:

•     pleť dvakrát denně vyčistit, tonizovat a nezapomenout hydratovat krémem;
•     do sprchového gelu si prý přimíchat nahrubo mletou kávu, čímž se vytvoří kofeinový peeling;
•     a nakonec nikdy nevycházet ven bez toho, aniž byste se namazaly opalovacím krémem s vysokým UV filtrem.

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit


Éterická elfka

Jemný, elfí půvab Liv Tyler podtrhuje velmi světlá, zdravá pleť bez zarudlých míst. Jak se o sebe stará dcera rockera a modelky? Hlavně rozmazluje svoje dlouhé, husté, lesklé vlasy: „Po každém mytí používám kondicionér a nechávám ho ve vlasech opravdu velmi, velmi dlouho,“ tvrdí. Triky v oblasti líčení chytá přímo „na place“ od špičkových hollywoodských maskérek.


A co dál doporučuje:

•     ve sprše často používá peeling na tělo a masážní rukavice;
•     „Make-up vždy nanáším prsty, aby pořádně přilnul k pleti, a korektor zase štětečkem na rty. Do vnitřních koutků očí a nad linii rtů si nanáším trochu rozjasňovače. Denní líčení nosím velmi lehké: jen trochu make-upu, tvářenky a transparentního pudru. Pak se přestříkám růžovou vodou ve spreji a osuším kapesníčkem. Vypadá to přirozeně, jako bych ani nebyla namalovaná,“ vysvětlila v ELLE.

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit


Mladá britská lady 

Pippa Middleton je ve světě oblíbená pro svůj půvab stejně jako její sestra vévodkyně z Cambridge Kate. Dříve ale svoje jemné rysy utápěla ve vrstvách make-upu, bronzeru a výrazných očních linek. „V poslední době nosí Pippa jemnou linku na horním víčku a na vnější části spodního, ale nedotahuje ji až do koutku oka," všimly si kosmetické redaktorky novin Daily Mail. "Tím se jí podařilo zdůraznit oči, ale přitom je nezmenšila."


A co dál doporučuje:

•     namísto vrstev make-upu a bronzeru nosí teď Pippa jen lehké líčení s troškou krémové tvářenky;
•     stíny volí z paletky nude a hnědých odstínů, což podtrhuje modrou barvu jejích očí;
•     stejně tak si vybírá jen rtěnky v přirozených odstínech;
•     a ještě něčeho si módní redaktorky u mladé Britky povšimly: "Je to sportovkyně, hodně času tráví venku, takže vždy bývala opálená dohněda. Zdá se, že teď ale používá opalovací krémy s ochrannými filtry, a je to lepší - nejen pro budoucí stav její pleti, ale i pro momentální vzhled."  

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit

Celebrity a krasavice ale nežijí jen za hranicemi Česka. I u nás máme ženy, které vypadají obdivuhodně a jsou inspirací pro své okolí.
 


Ledová královna

Světovými žebříčky biatlonu v posledních letech zatřásla jedna velmi půvabná Češka, která světu ukazuje, že upraveně a žensky můžete vypadat i v minus třiceti těsně po závodě. Jak to Gabriela Koukalová dělá? Stala se tváří značky Dermacol, takže si může vybírat jejich produkty a testovat je opravdu ve velké zátěži. Sluníčko a mráz škodí, je proto potřeba používat hutnější, výživný krém s ochranným faktorem. Hydratační make-up a fixační pudr zařídí perfektně hladkou pleť i na svahu nebo v bílé stopě.


A co dál doporučuje:

•     protože se Gabriela pohybuje v opravdu extrémních podmínkách, vybírá si většinou gelové stíny na oči, které se snadno nanášejí a hodně vydrží;
•     používá voděodolnou tužku a řasenku a také takzvané neslíbatelné rtěnky;
•     jelikož ty ale dost vysušují, je dobré pod ně nanést ještě balzám na rty, a to nejen, když si jedete pro medaili, ale i v běžném životě.  

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit


Jogínka a krasavice

Jednou z nejkrásnějších českých hereček je rozhodně Ivana Jirešová. Štíhlou postavu a vyrovnanost si udržuje jógou, ale jaké je tajemství její dokonalé pleti? Ivana sází hlavně na přírodní kosmetiku značky Weleda. Dokonce se stala tváří její březové řady. Extrakt z břízy totiž pomáhá detoxikovat pokožku a bojovat proti celulitidě.


A co dál doporučuje:

•     dávat si pozor na sluneční paprsky;
•     na oteklé oči po ránu přikládat vychlazené pytlíky zeleného čaje;
•     obličej stínovat krémovou tvářenkou, a to nejen na lícních kostech, ale i na čele a bradě.

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit


Idol mladé generace

Youtuberce Teri Blitzen ještě není ani osmnáct, ale mezi českou mládeží se těší obrovské oblibě a respektu. Zacházet s líčidly totiž dokáže jako profík, a ještě o tom točí zábavná a vzdělávací videa, podle nichž se dokážou vkusně namalovat i naprosté začátečnice. Teri používá často luxusní kosmetiku, ale vždy dokáže nabídnout i levnější variantu – třeba BB krém od Rimmelu nebo transparentní pudr od české firmy Dermacol.


A co dál doporučuje:

•     nevynechává korektor a rozjasňovač, čímž se docílí sjednocené a zářivé pleti;
•     pozornost věnuje obočí – používá stíny i gel;
•     make-up nakonec přestříkne fixačním sprejem, takže může být celý den v pohybu, na líčení nemusí myslet a přitom vypadá skvěle!

Jak na dokonalý vzhled podle celebrit

Zdroj foto: Profimedia

Připravil/a pro vás Lucie Kubíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít