Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak docílit krásné a zdravé pleti? Každodenní čištění je základ!

Jak docílit krásné a zdravé pleti? Každodenní čištění je základ!

Jak docílit krásné a zdravé pleti? Každodenní čištění je základ!

1. února 2022 od Teta drogerie

1. února 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Toužíte po krásné pleti? Pak je důležité zaměřit se na její čištění. Zvláště v době, kdy jí dává zabrat nošení roušek a respirátorů. Jak by měla vaše každodenní rutina vypadat? Čemu tím vlastně můžete předejít?
Každý z nás má nějakou rutinu, kterou neradi měníme. Někdo chodí ráno běhat, někdo medituje, čte si. Spoustě z nás to pomáhá, obzvlášť v této době, zůstat takzvaně v „pohodě“. Co ale dělat pro to, aby se tak cítila i naše pleť? Čištění pleti je rutinou, která je v této době zapotřebí více než kdy jindy. Roušky či respirátory dávají naší pleti pěkně zabrat. Pro všechny typy pleti ale platí, že se správnou a pravidelnou péčí můžeme nedokonalostem, jako je například maskné, s úspěchem předcházet.
Čištění pleti krok za krokem

Čištění pleti krok za krokem

  • Čistěte 2x denně
Úplný základ a zároveň nejdůležitější krok pro zdravou a krásnou pleť je její čištění ráno i večer
  • Ranní čištění
Přes noc pokožka regeneruje, ráno je tedy nezbytné odstranit mastnotu, případné zbytky nočního krému a jiné nečistoty, které na pokožce přes noc ulpěly. 
  • Večerní čištění
Přes den pak pleť vystavujeme dalším zátěžovým faktorům. Celodenní shon, líčení, prach a jiné vnější nečistoty… Ty je zapotřebí po celém dni z pleti odstranit a dopřát jí náležitou péči a výživu. 
  • Řešení = micelární vody
Jednoduchým řešením pro jemné, a přitom efektivní čištění jsou micelární vody. 
  • Proč vlastně pleť čistíme?
Pokožku není zapotřebí čistit pouze za účelem odstranění make-upu. Naopak! Je důležité si uvědomit, že po celodenním nošení roušky se na naší pleti usazují bakterie a jiné vnější nečistoty, kterých se chceme zbavit. Vedle toho se pleť dále i působením vlhka vysušuje, a tak je zapotřebí ji i dostatečně hydratovat.
Jak si správně vybrat micelární  vodu

Jak si správně vybrat micelární  vodu

Stejně jako existují různé druhy pleti, existují i různé druhy micelárních vod, které odpovídají specifickým potřebám. Značka Garnier nabízí široké portfolium micelárních vod, ze kterých si jistě vyberete tu pravou pro vás!
Pro všechny typy pleti: 
Nejznámější a zároveň nejoblíbenější Micelární voda 3v1 je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé.  Garnier Skin Naturals micelární voda pro citlivou pleť 3v1 (koupit v e-shopu). Pleť Vám nejen dokonale vyčistí a odlíčí, ale také zklidní.

 
Pro voděodolné odlíčení:
Pokud máte rádi opravdu výrazné a voděodolné líčení, určitě sáhněte po Dvoufázové micelární vodě – Garnier Skin Naturals Dvoufázová micelarni voda All in 1 (koupit v e-shopu). Bez problému vám make-up odlíčí a vaše pleť bude dokonale čistá a připravená na další kroky vaší kosmetické rutiny.

Pro rozjasnění pleti:
Micelární voda s růžovou vodou – Garnier Skin Naturals micelární voda s růžovou vodou (koupit v e-shopu) obsahuje, jak již její název napovídá, růžovou vodu. Ta je známá pro své rozjasňující účinky. Díky její neodolatelné vůni se čistění stane skutečným zážitkem.

Pro zklidnění a hydrataci:
Pro vyplnění pleti hydratací a její zklidnění můžete vyzkoušet Garnier micelární voda hyaluronic aloe (koupit v e-shopu), která obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera. Vaše pleť se bude cítit jako v bavlnce.
 
Tip redakce:
A co použít na odlíčení? Vyzkoušejte třeba Garnier znovupouživatelné odličovací tampony, které fungují s micelárními vodami skvěle! Navíc jsou až 1000x pratelné a extra jemné. 
Garnier micelární voda hyaluronic aloe

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít