Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Inspirativní líčení zdarma v Tetě

Inspirativní líčení zdarma v Tetě

Inspirativní líčení zdarma v Tetě

11. října 2016 od PaK

11. října 2016 4 minuty čtení
Připravil/a PaK

Chcete vypadat úžasně - ovšem často už jste zakleté ve svých vlastních zvycích? Vždycky je dobré, když vám někdo poradí, inspiruje a koneckonců se o vás chvíli stará a rozmazluje vás. A právě to byl cíl akce v drogeriích Teta, na které se mohly její zákaznice letos v září nechat zdarma nalíčit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

"Bylo to skvělé, dámy byly dopředu dobře informované, chodilo jich hodně a užívaly si to," pochvaluje si svoji zkušenost vizážistka značky Rimmel Berenika, zatímco líčí další ze zákaznic, které si vystály frontu v prodejně na pražském Karlově náměstí. Jedna z mnoha prodejen po celé zemi, kde se zákaznice měly šanci nechat namalovat.

Radí jim, co se k nim hodí, jak to skloubit se současnými trendy, ukazuje produkty, které si mohou pořídit, aby dosáhly patřičného výsledku. Stejně jako ostatní make-up artistky, jež se během září po Česku takto věnovaly mnoha ženám, které dorazily.

Příchozí dámy často oceňují už to, že si chvíli mohou vydechnout, odpočinout, nechat se zkrášlit a ještě nasbírat rady. Taková malá chvilka pro sebe. Střídaly se ženy různých věkových kategorií, ostatně snaha být hezčí v tomto nezná mezí. 

Spokojené úsměvy na závěr jsou nejlepší odpovědí na otázku, proč takové akce dělat. Tetu baví vás bavit! Jakmile se budou chystat další podobné akce, docela určitě se o nich od nás včas dozvíte.

Zdroj foto: redakce

Připravil/a pro vás PaK

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít