Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Tmavé rty: Trend podzimu a zimy 2016

Tmavé rty: Trend podzimu a zimy 2016

Tmavé rty: Trend podzimu a zimy 2016

18. listopadu 2016 od MaK

18. listopadu 2016 10 minut čtení
Připravil/a MaK

S podzimním ochlazením teplot přišlo ztmavování rtů. Tmavé, až gotické rtěnky se objevily na předních světových přehlídkách i na slavných osobnostech udávajících krok. Přinášíme vám pár tipů, jak tento trend můžete do svého looku zapracovat i vy!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

A o jaké odstíny že se jedná? Chybu rozhodně neuděláte, když sáhnete po švestkové barvě nebo odstínech s vínovým tónem, které působí velmi hezkým dojmem na většině žen. Extravagantnější z vás si mohou dovolit i odstíny do tmavě fialové barvy až do úplné černé, která sice působí silně uhrančivým dojmem, ale nemá úplně každodenní využití. U černé barvy si taky dávejte pozor, pokud máte horší pleť nebo nemáte úplně bílé zuby. Hrozí totiž podobný dojem jako u rudé rtěnky, který nemusí být ve výsledku pozitivní. Tyto barvy poutají pozornost k ostatním nedokonalostem v obličeji. Pokud se vás to týká, a přesto tento trend chcete nosit, sáhněte po fialových a vínových odstínech. 

Tmavé odstíny přineslo letos více značek. Pokud ale máte i přesto problém s výběrem, namíchejte si svou ideální tmavou eleganci samy! Stačit vám k tomu bude kosmetický evergreen červená rtěnka a tmavě fialová tužka na rty nebo klidně na oči. Celé rty tužkou obtáhněte, popřípadě vytvarujte do odpovídajícího tvaru a pak rty tužkou vybarvěte. Pokud přes ně nanesete rudou rtěnku, docílíte požadovaného trendového efektu. 
Doporučené produkty
  • Rtěnka essence Long lasting 21
  • Rtěnka v tužce Maybelline Color drama odstín 310 Berry much

Připravil/a pro vás MaK

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít