Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Co si odnést z promo líčení?

Co si odnést z promo líčení?

Co si odnést z promo líčení?

14. března 2017 od Lucie Kubíková

14. března 2017 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Kubíková ve spolupráci s expertem Naďa Krucká

Chystá se ve vaší oblíbené drogerii promo líčení zdarma? Určitě toho využijte. Nejen, že se dozvíte množství triků a rad, ale třeba si také domů odnesete novou řasenku nebo rtěnku, po které byste dříve vůbec nesáhly.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Zástupci různých kosmetických značek, parfumerie nebo i kosmetičky a vizážistky někdy nabízejí promo líčení, kde se zákaznice mohou seznámit s konkrétními produkty. Jak takovou nabídku využít, aby neskončilo jen u jednorázové akce?

Staňte se na den princeznou. Vyzkoušejte zdarma naše nové produkty. Využijte naši nabídku a nechte se zdarma nalíčit. Také už jste dostaly podobnou nabídku? Je to velmi lákavé – aspoň chvíli o vás někdo pečuje, přemýšlí o tom, co by vám mohlo slušet, a na obličeji vám dokáže během chvíle vyčarovat úžasné líčení. Jasně, můžete si na památku vytvořit selfie, kterým pak ohromíte na Facebooku. Ale není to málo?


Učte se líčit od profíků

Zatímco přistižení nevěrníci by prý měli zatloukat, zatloukat a zatloukat, objekty promo líčení by si měly zapamatovat toto pravidlo: ptát se, ptát se, ptát se. Jedině tak si z promo líčení odnesete víc než jen údiv nad tím, jak krásná můžete být, když vás do ruky dostane někdo, kdo to s obsahem kosmetického kufříčku opravdu umí.

Ptejte se na konkrétní postupy líčení a jednotlivé kroky spíše než na konkrétní produkty. Znát číslo pudru, který vám zrovna dnes tak sedne, je sice prima, ale jiné značky stejně používají svoje číslování. „Ptejte se na obecné věci, principy a pravidla,“ vysvětluje vizážistka Naďa Krucká. „Měly byste se snažit získat takové informace, abyste si příště suverénně poradily při vybírání kosmetiky v drogerii nebo parfumerii.“


Správné otázky tedy zní:


•   jak si mám vybrat správný odstín make-upu?

•   jaký jsem barevný typ, a jaké barvy jsou tedy pro mě ty nejvhodnější?

•   mám sáhnout po teplých, či studených barvách, matných, nebo lesklých strukturách?

•   jaký druh líčení půjde nejlépe dohromady s mojí osobností, s mým životním stylem a věkem?


Na tyto otázky by vám zkušená kosmetička nebo vizážistka měla bez problémů odpovědět.
Pokud je promo líčení zamýšleno jako podpora jedné konkrétní značky, nechte si od vizážistky také poradit, které produkty jsou skutečně top. Žádná, ani sebeluxusnější značka nevyrábí všechnu kosmetiku na špičkové úrovni. Někde se vyplatí nakupovat make-up a pudr, jinde jsou specialisty na oční stíny nebo řasenky. Když posbíráte víc takových zákulisních informací, můžete do budoucna ušetřit dost peněz a přitom používat tu nejlepší a nejúčinnější kosmetiku. A to se každopádně vyplatí!

Opakování je matkou moudrosti

A jak to tedy udělat, aby vám triky a fígle profesionálů pomohly i v běžném životě? Abyste se skutečně nestala tou princeznou jen na jeden den? I na to má Naďa Krucká radu: „Dokud si ještě držíte rady vizážistky v čerstvé paměti, vezměte zrcátko a šminky a pusťte se do experimentování. Zkoušejte si všechno, co se vám líbilo, pořád dokola. Jinak to brzy zapomenete a to by byla škoda.“
Až příště dostanete nabídku na promo líčení, neberte to proto jen jako odpočinkový čas pro sebe, ale přistupujte k tomu stejně jako k zajímavé přednášce ve škole nebo vzdělávacímu semináři. Naučte se toho co nejvíc.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Lucie Kubíková ve spolupráci s expertem Naďa Krucká

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Naďa Krucká
Profesionální vizážistka a image maker
68
"Víra nečiní věci snazšími, ale možnými. Proto je také s vírou všechno možné."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít