Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Novinky pro vaše zdraví i lepší výživu

Novinky pro vaše zdraví i lepší výživu

Novinky pro vaše zdraví i lepší výživu

23. ledna 2023 od Teta drogerie

23. ledna 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Objevte novinky z doplňků stravy i ze zdravých potravin. Zlepšete váš životní styl, pokožku, pleť nebo výživu. Nechte se inspirovat novými produkty v Tetě!

NOVINKY V DOPLŇCÍCH STRAVY

Potřebujete ochránit tělo proti nemocem? Trápí vás kožní problémy? Chcete "vypudit" nečistoty z těla? Nebo bojujete proti vráskám? V Tetě jsme pro vás rozšířili doplňky stravy. Stačí si vybrat z uvedené nabídky novinek níže nebo zde.

Bylinný extrakt je zdrojem energie a pomáhá tělu vytvořit si obranu proti nemocem. Je výborný pro Kardiovaskulární a nervový systém.

Allnature Ostropestřec mariánský vypuzuje nečistoty

Je znám zejména jako „vnitřní čistič“. Pozitivně ovlivňuje funkci jater a vnitřních orgánu. Pomáhá bojovat se záněty, vypuzuje nečistoty, má antioxidační účinky.

/dostupný jen na prodejnách/

Čistě přírodní ve vstřebatelné formě bojuje proti vráskám a je účinný na vitalitu pokožky.

Bojujete s kožními problémy? Vsaďte na sílu peruánské přírody! Tento doplněk stravy je získáván hluboko v amazonských pralesích. Svůj název si získal proto, že míza, kterou strom vylučuje pro svoji obranu a hojení, svým vzhledem připomíná krev. Pomáhá také rychleji hojit odřeniny i bodnutí hmyzem.

Připravte si osvěžující citronádu s obsahem organického křemíku, hovězího kolagenu a sladké vlákniny. Pro podporu struktury vlasu, nehtu a pokožky. Pozitivně působí na střeva.

Každý den vám lahodný nápoj s pomerančovou příchutí zaručí hladkou, elastickou a hydratovanou
pokožku. Snadno se rozpouští ve vodě a dobře vstřebává.


ZDRAVÁ NÁHRADA BĚŽNÝCH SUROVIN V DOMÁCNOSTI

Sůl a cukr jsou základní suroviny v domácnosti, které používá každá rodina. V Tetě můžete zakoupit jejich zdravější alternativy. A to není vše, v Tetě zakoupíte i skvělé pomocníky do domácnosti.

Je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Má blahodárný vliv na organismus - je snadno stravitelná. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo.

Další alternativou může být Allnature Epsomská sůl.

Erythritol má nulovou kalorickou hodnotou vhodnou ke slazení všech nápojů, pokrmů a také na pečení. Chutná podobné jako cukr a nezpůsobuje nepříjemnou pachuť v ústech. Je vhodný pro diabetiky a při redukčních dietách. Sladivost je cca o 1/3 nižší než u běžného cukru.

Další alternativou může být Xylitol březový cukr 250g nebo 500g.

Kyselina citronová bezpečně odstraňuje nečistoty a zápach. Čistí spotřebiče, odpady i obkladačky. Své využití ale nalezne i při tvorbě kompotů a marmelád, jelikož podporuje želírovací proces.

Jedlou sodu lze využít během úklidu domácnosti i při každodenní hygieně. Působí zásaditě, může pomoci při překyselení žaludku a pálení žáhy. Odstraňuje pigmenty a usazeniny na zubech. Čistí usazené nečistoty a mastnotu.


NOVINKY VE ZDRAVÝCH POTRAVINÁCH

V Tetě jsme rozšířili zdravé potraviny, kromě mouky, oleje, přepuštěného másla a dalších, nově na prodejnách nalenete i zdravé těstoviny. 


Bitters Shirataki tagliatelle a špagety bold nebo Aurum Shirataki Slim Dry Špagety


Bezlepkové, veganské a nízkokalorické nudle z 97 % z vody a z mouky kořene konjac. Nemají skoro vůbec žádné kalorie, neobsahují tuky, cukry, bílkoviny ani lepek.

Na výběr jsou také Bitters Shirataki špagety slim a rýže.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Více novinek naleznete v našem aktuálním letáku

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít