Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Nová značka krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky

Nová značka krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky

Nová značka krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky

12. září 2022 od Teta drogerie

12. září 2022 1 minuta čtení
Připravil/a Teta drogerie

Teta drogerie přináší pod značkou ENERGY PET vyváženou kompletní stravu pro psy a kočky s vysokým obsahem přírodních ingrediencí.

Nová značka ENERGY PET

Pod novou značkou Energy Pet od Teta drogerie se skrývá kompletní krmivo pro vaše čtyřnohé mazlíčky. Naše privátní značka Energy Pet tak vstupuje do zcela nové kategorie krmiv a doplňků.

Ať už si chovatelé přijdou do Teta drogerie nakoupit kompletní krmivo pro celou "smečku" nebo chtějí svého domácího mazlíčka potěšit jen drobným pamlskem, nyní si mohou vybírat i ze sortimentu nové značky Energy Pet.

Víme, že vám na zdraví a kondici vašich čtyřnohých přátel záleží a současně víme, že vejít se do rodinného rozpočtu je čím dál náročnější. Proto jsme se snažili skloubit maximální kvalitu za příjemnou cenu.

Pro energii, zdraví a vitalitu

Výrobky Energy Pet vyrábíme ve spolupráci s prověřenými dodavateli, kteří představují špičku ve svém oboru. Jsme přesvědčení, že základem zdraví každého domácího mazlíčka je krmivo z kvalitních surovin s vysokým obsahem ověřených ingrediencí.

Kompletní krmivo pro psy a kočky Energy pet tak nabízí různé druhy chutných a zdravých suchých granulí i šťavnatých porcí doplněných širokým sortimentem pamlsků. Výběr doplňují podložky, stelivo a zábavné hračky pro Vaše domácí mazlíčky.

Krmivo pro kočky

Prémiové, vyvážené, kompletní suché i mokré krmivo neobsahující barviva ani konzervanty. 100% bez geneticky upravených složek a umělých dochucovadel. Navíc je obohacené o důležité vitamíny.

Granule pro kočičí zákazníky nabízíme ve dvou velikostech 800 g a 350 g, šťavnaté kompletní krmivo velikosti 400 a 415 g nebo lahodné 100 g kapsičky. Můžete tak hned vyzkoušet, co bude vašim mlsným společníkům chutnat víc – kuře, ryby, játra, hovězí či drůbeží v lahodné omáčce.

Odměnit můžete svého mazlíčka i voňavými libovými pamlsky s vysokým obsahem proteinů a nízkým obsahem tuku.

Krmivo pro psy

Psím strávníkům nabízíme též sortiment suchých i mokrých kompletních krmiv ovšem přizpůsobených jejich potřebám. Nejčastější příčinou „smutných psích očí“ totiž bývá hlad nebo věčná chuť na mlsání. Suché granule pro velké i malé pejsky najdete pod značkou Energy pet ve výhodném 10 kg balení, šťavnaté krmivo v 1240g balení.

Výrobky neobsahují geneticky upravené složky, barviva ani umělá dochucovadla, obohaceny jsou o důležité vitamíny pro energii a vitalitu. Vybírat můžete i z různých velikostí pamlsků, masových kousků a kostiček od 50 do 230 g. V nabídce máme i žvýkací zubní kartáčky!
 

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Více novinek naleznete v našem aktuálním letáku

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít