Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Kolorky: nové plenky v Tetě

Kolorky: nové plenky v Tetě

Kolorky: nové plenky v Tetě

19. února 2024 od Teta drogerie

19. února 2024 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Vyzkoušejte stylové plenky, které jsou šetrné k pokožce miminek a přírodě. Jsou vyráběny v Česku již od roku 2017.
Kolorky vznikly z lásky k dětem, přírodě a designu. A právě design je pro Kolorky specifický, mají totiž nejen krásný obal, ale hlavně originální designy. Nejen díky tomu je přebalování radost!

Kolorky jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných materiálů, neobsahují ftaláty, latex, parfémy nebo jiné škodliviny, takže nedráždí citlivou dětskou pokožku a nevyvolávají alergie. Plenky jsou navíc běleny zcela bez použití chlóru metodou TCF (total chlorine free). Jsou navrhovány tak, aby děťátku perfektně sedly, nikde ho netlačily a udržely jeho pokožku suchou. Savé jádro, které je tvořeno vrstvou buničiny a SAP gelu, pevně uzamyká tekutiny i zápach. Plenky jsou dermatologicky testovány a certifikovány Státním zdravotnickým ústavem - SZÚ.

Kolorky jsou k dostání v několika variantách a čtyřech velikostech (S, M, L a XL). takže budou růst s vaším miminkem od narození, po první krůčky až k tréninku na nočník.
Jsou vhodné na běžné denní nošení, mají navíc pečující proužky z přírodní aloe vera. Vybírat můžete hned z několika designů – srdce nebo deště a duhy. Variantu DAY seženete ve všech velikostech.
Mají indikátor vlhkosti a zvýšenou absorpční vrstvu, díky které bude miminko v suchu celou noc a vy ho tak nemusíte zbytečně přebalovat. Noční plenky poznáte podle černého obalu, který uvnitř skrývá unikátní design – kapelu magických jednorožců. Noční plenky jsou k dostání ve variantě L a XL.
Jsou kalhotkové plenky, které přichází na řadu, když se stane použití klasických plenek noční můrou, i proto jsou k dostání pouze ve velikostech L a XL. Kalhotkové plenky snadno nasadíte, mají elastický pas, indikátor vlhkosti, boční manžety, které se dají snadno roztrhnout, a lepicí proužek na zabalení použité plenky. V jednom balíčku najdete hned dva designy – leoparda a zebru.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít