Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Nejlepší účesy pod klobouk a čepici

Nejlepší účesy pod klobouk a čepici

Nejlepší účesy pod klobouk a čepici

4. února 2018 od Anna Adlerová

4. února 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Móda nemóda, zima je zima a čepici nebo teplému kloboučku se vyhnou jen ty nejotužilejší z nás. Zahazujete v tomto období hřeben do kouta a smiřujete se s rozcuchem či obligátním culíkem? Vězte, že najdete i stylové doplňky na zimu! A my vám poradíme, jaké účesy k nim nejlépe pasují!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

1. Rozpuštěné jemné vlny jako Selena Gomez

selena gomezJednoduchou variantou účesu pod klobouk nebo čepici jsou téměř jakékoliv druhy vln. Ať už si vlasy na noc zapletete do copu, abyste se probudili s jemným zvlněním, nebo si ráno vlasy rychle zvlníte kulmou, je to ta správná volba do mrazivého počasí. Nezapomeňte jen použít vhodný styling, který vlny vystavené větru, „podrží“. Na vlnité vlasy je ideální čepice, která vlasy zafixuje u hlavy, i když venku řádí třeba meluzína. Trendy look zaručen!


2.  Elegantní jako Kate Middleton

kate middletonPokud milujete fascinátory (druh ozdoby do vlasů, často ve formě extravagantního kloboučku, čelenky nebo jiné ozdoby, pozn. red.), vyzkoušejte zvlněné vlasy sčesané na stranu. Nejdřív jemně navlňte všechny vlasy zhruba od jedné třetiny jejich délky. Potom oddělte sekci vlasů na straně, kde nebude posazený klobouk, a tento pramen připevněte v týlu na stranu, kam umístíte fascinátor. Nakonec všechny vlasy sčešte na stranu a umístěte klobouček. Chcete vypadat elegantně a přitom se trochu zahřát? Tohle pro vás bude sázka na jistotu.


3. Rozpuštěné vlasy jako Rihanna

rihannaNejjednodušší variantou je samozřejmě nechat vlasy rozpuštěné. Ty se nejvíc hodí ke kšiltovkám, klasickým čepicím nebo k volným čepicím a plstěným kloboukům klasického střihu. Pokud máte ofinu, nechte ji z čepičky koukat ven a zbytek vlasů sčešte třeba dozadu, jako to udělala Rihanna. Čepice je ideální pomocník i k nošení „falešné“ ofiny. Krásně totiž zamaskuje spoje nad čelem a ofina vypadá, jako by k vám prostě patřila.


4. Vlasy pod čepicí jako Pink

pinkA největší výhoda čepic? Pokud se vám opravdu nechce vlasy řešit, je tady ještě alternativa úplně je schovat! Zvolte větší čepici a vlasy pod ni jednoduše zastrkejte. Pokud jsou těžší a máte strach, že by vypadávaly, zamotejte je k hlavě směrem dolů a přichyťte pérky. Nestihla jste si vlasy umýt? Pak se vám toto řešení bude určitě hodit! Navíc tento look vypadá opravdu upraveně, nemyslíte?
 

Zdroj foto: Shutterstock a Profimedia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít