Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy JEMNÝ BAREVNÝ PŘELIV: Vanda (25)

JEMNÝ BAREVNÝ PŘELIV: Vanda (25)

JEMNÝ BAREVNÝ PŘELIV: Vanda (25)

9. září 2021 od Teta drogerie

9. září 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Vanda má ráda své dlouhé vlasy, ale trápila ji zplihlost vlasů bez objemu, komplikované rozčesávání a tak většinou nosila cop. Doposud k vlasům přistupovala velmi konzervativně, nebarví se, téměř nefénuje, používá jen základní péči. Přesto si nebyla nikdy jistá správným výběrem ani u těchto produktů. Vanda k nám přišla s požadavkem na změnu a oživení vzhledu vlasů, ale nechtěla nic radikálního.

Typ vlasů z pohledu odborníka

Vanda má velmi dlouhé světlé vlasy, které jsou jemné a naprosto zdravé, nikdy nebarvené. Vlasům scházel objem a lesk. Obličej Vandy je kulatého typu a pleť světlá, spíše do studeného podtónu.

Výběr barevného přelivu


Jelikož měla Vanda nikdy nebarvené vlasy a preferuje přirozenost, byla jí pro první zkušenost s barvením doporučena L’Oréal Paris Semipermanentní barva Casting Créme Gloss, která díky šetrnému pečujícímu složení vlasům dodává extra výživu, lesk a postupně se vymývá. Při jejím použití se tedy není třeba obávat odrostů.
Jemný přeliv 1
Jelikož bylo cílem přirozenou barvu Vandy především osvěžit a vlasy rozzářit, rozhodli jsme se pro odstín ve stejné výšce tónu – 801 Almond. Barva byla aplikovaná dle instrukcí na obalu, včetně testu na alergii, pomocí aplikátoru, který je součástí balení. Po uběhnutí času působení byla barva umyta a nanesena závěrečná péče – medový kondicionér který je součástí balení.
Jemný přeliv 2

Následná péče

Kvůli opravdu výjimečné délce Vandiných vlasů byla doporučena péče L’Oréal Paris Elséve Dream Long pro ochranu vlasů před poškozením, usnadnění rozčesávání a oslnivý lesk. Byl doporučen šampon, maska a No Haircut Cream – bezoplachová péče, která představuje účinnou ochranu při tepelné úpravě vlasů a posiluje vlasová vlákna.

Objem účesu a fixace

Následně byly vlasy vyfoukány přes kulatý hřeben do sucha. Jelikož jsme chtěli docílit většího objemu vlasů, rozhodli jsme se vlasy ještě natočit pomocí klasické kulmy. Vlny byly následně zafixovány sprejem na vlasy L’Oréal Paris Elnett Extra Strong Hold.
Jemný přeliv 3

Další tip

Skvělým pomocníkem, na který nedáme dopustit,  je L’Oréal Paris Suchý šampon Magic Shampoo. Použít ho lze jednak pro oddálení nutnosti umytí hlavy (po použití dosáhnete efektu čistých a odmaštěných vlasů, pokud zrovna spěcháte či potřebujete rychle vypadat šik) a je také skvělý pro vytvoření většího objemu účesu.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít