Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy JAK NA ŠEDIVÉ ODROSTY: Dana (54)

JAK NA ŠEDIVÉ ODROSTY: Dana (54)

JAK NA ŠEDIVÉ ODROSTY: Dana (54)

8. září 2021 od Teta drogerie

8. září 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Dana si doma barví vlasy, aby zakryla šediny. Proto chtěla poradit, jak přistupovat k výběru vhodné barvy i péče o vlasy, včetně redukce viditelnosti odrostů mezi barvením. A také s výběrem vhodných produktů i barvy, protože jí dosavadní péče často způsobuje lupy. Ráda by si tak pro sebe našla vhodný péči i barvu na vlasy a přesto pořád vypadala přirozeně.

Typ vlasů z pohledu odborníka

Dana má polodlouhé vlasy tmavé barvy s výraznými odrosty plné šedin. Vlasy byly jemné, mdlé, bez objemu. Nebylo zde tedy žádné zásadní poškození, pouze potřeba oživit barvu a celkový vzhled vlasů. Typologicky je Dana velmi světlý typ, s pokožkou se studeným podtónem a úzkým typem obličeje.

Výběr barvy na vlasy

První krok byl jasný - zbavit se šedivých odrostů a oživit celkovou barvu vlasů. Jelikož vlasy byly opravdu skoro ze 100 % šedivé, bylo třeba vybrat barvu, která je také 100% překryje. Proto byla doporučena a vybrána barva Garnier Color Naturals, která je v tomto naprosto spolehlivá. Odstín byl doporučen a vybrán v přibližně stejném odstínu předchozí barvy Dany – 5. 12, jelikož jsme nechtěli zásadní změnu, ale pouze dobarvení odrostů a oživení.
Šedivé odrosty 1
Barva byla aplikována dle instrukcí na obalu, včetně předchozího testu na alergii, za pomocí štětce a misky. Po uběhnutí času působení byla barva umyta a nanesena závěrečná péče, která je součástí balení.

Následná péče

Jelikož vlasy postrádaly objem, rozhodli jsme se doporučit řadu Garnier Botanic Therapy Ginger, která má až 98 % přírodních složek a je vhodná pro oživení mdlých a jemných vlasů. Zároveň je také hloubkově hydratuje a vyživuje a dodává vlasům objem.
Dana 2

Tepelná ochrana a hladké vlasy

Pro ochranu před tepelnou úpravu vlasů bylo na závěr aplikováno L’Oréal Paris Stylista Sleek Serum, které vlasy uhladí a připraví pro následné úpravy. Vzhledem k typologii Dany jsme zvolily hladký styling vlasů – tedy vyfoukání přes kulatý kartáč do rovna.
Dana 3

Tvoříme objem

Pro dodání extra objemu byl ke kořínkům nanesen L’Oréal Paris Suchý šampon Magic Shampoo Sweet Fusion, což je takový menší tip profesionálů – tento suchý šampón se nemusí používat jen pro oživení svěžesti vlasů mezi mytím, ale také i na čerstvě umyté vlasy pro dosažení většího objemu.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít