Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vyberte parfém pro muže: Zn.: Podle horoskopu

Vyberte parfém pro muže: Zn.: Podle horoskopu

Vyberte parfém pro muže: Zn.: Podle horoskopu

25. listopadu 2022 od Lenka Knápková

25. listopadu 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Přemýšlíte o tom, jak vybrat ten správný parfém či vůni pro svého muže? Zkuste to podle znamení. Máme pro vás jednoduchý návod i přehled, jak na to.
Vybrat vůni či parfém pro muže, ať už je to partner či tatínek, je někdy opravdu oříšek. Nejčastěji se řídíme podle toho, zda nám parfém voní či ne. Pokud čtete a věříte v horoskopy, jistě víte, že naši povahu ovlivňuje do určité míry znamení, ve kterém jsme se narodili. Proč tedy nevybrat parfém podle znamení zvěrokruhu? Může to být zajímavý (nejen vánoční) dárek. Zkuste to s našimi tipy!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pro muže Berany není žádná překážka nepřekonatelná. Svým temperamentem a elánem strhávají okolí a nebojácně se vrhají do neprozkoumaných vod. Muži v tomto znamení jsou odvážní a silní a taková by měla být i vůně. Hugo Boss Number One pánská EDT (koupit v e-shopu) je silná a výrazná vůně, která nezklame.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Býci svým vrozeným šarmem elegantně překonávají pracovní i soukromé strasti a jen tak něco je nevyvede z míry. Vědí přesně, co od života očekávají. Jsou tvrdohlaví, ale je na ně spolehnutí.
Mezi složky vhodné pro Býky patří anýz, šalvěj, či zázvor. Býky potěšíte vůní STR8 Live True toaletní voda (koupit v e-shopu).

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

S Blíženci se nikdy nebudete nudit. Jsou společenští, svůdní a nespoutaní. Pokud se ve vztahu nudí, dají to velmi rychle najevo. Přesně taková by měla byt i jejich vůně – vzdušná, svěží a přitom sexy. Esence z máty, fialky a limetky jsou pro ně to pravé. Zkuste je překvapit třeba nezaměnitelnou vůni Mexx Never Boring (koupit v e-shopu).

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pod drsným zevnějškem Raků se skrývá citlivá duše. Jsou to velmi romantické povahy, i když navenek působí uzavřeným a opatrným dojmem. Přátelství a spokojená rodina jsou pro Raky základem života.
Milují vůně léta, slunce, květin a čerstvého ovoce. Udělejte jim radost s parfémem Calvin Klein Eternity Summer Men 2020 (koupit v e-shopu).

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lev miluje luxus a krásu. Rád je chválen a na své úspěchy je dostatečně pyšný. Má přirozenou autoritu a je vůdčí typ. K sebevědomému Lvu se hodí ohnivé, orientální a hlavně smyslné vůně. Dodejte mu pocit vítězství s vůní šampionů Davidoff Champion pánská EDT (koupit v e-shopu), s kterou se bude cítit ještě silnější a odvážnější než je.
 

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Muži v Panně jsou skvělí partneři, jejich rozvážnost a především trpělivost je pověstná. Pečlivost a organizovanost každé Panny je více než proslulá. Panny jsou velmi uspořádané, rády plánují a plní své úkoly a předsevzetí. Málokdy je jejich instinkt oklame. Panny potěšíte vůní s.Oliver Follow Your Soul Men EDT (koupit v e-shopu).
 

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou elegantní a mají dokonale vytříbený vkus. Muži ve znamení Vah nesnášejí nespravedlnost a snaží se být vždy čestní. Při vážných rozhodnutích potřebují více času a jsou často velmi nerozhodní. Pro toto znamení doporučujeme harmonické a lehce smyslné vůně s esencemi pelargónie a jemného pižma. Přesně pro Váhy se hodí Calvin Klein CK Man pánská EDT (koupit v e-shopu), klasická vůně, s kterou nešlápnete vedle.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tajemný, vášnivý a trochu nebezpečný Štír na sebe dokáže přitáhnout pozornost jedním gestem. Nezkrotný temperament, oheň a svůdnost jsou pro Štíry typické. Tvrdě si jdou za svým cílem a neberou ohledy na okolí. Toto znamení potřebuje něco smyslné složky, jako jsou jasmín, hyacint a ylang-ylang. Pro divoké Štíry doporučujeme divokou vůni  Davidoff Cool Water Wave pánská EDT (koupit v e-shopu).
 

Střelec (23. 11. – 21. 12)

Střelci jsou opravdovým parťákem do nepohody. Dobrodružná a odvážná povaha inspiruje celé okolí. Na druhé straně však může být vaše přílišná originalita a občas i nezvyklé nápady na škodu. Střelci milují svou nezávislost a svobodu. Síla vůle Střelce se bude skvěle odrážet v přísadách jako bergamot, dřevité složky a whisky. Adidas Dynamic Pulse toaletní voda (koupit v e-shopu) je pro muže, kteří neradi sedí v koutě.
 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Okolí občas nesprávně považuje Kozorohy za chladné a uzavřené znamení. Je to však jen jejich obrana. V okamžiku, kdy Kozoroh najde toho pravého partnera, stává se z něj láskyplný muž. Kromě toho je neobvykle trpělivý a vytrvalý, díky čemuž dosáhne všeho, co si vymyslí.
Kozoroh je zemské znamení, hodí se k němu vůně cedrového dřeva nebo pižma. Obdarujte ho třeba David Beckham Refined Woods EDP (koupit v e-shopu) se svěží vůní citronu, dřeva a exotiky.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vodnáři muži jsou netradiční a volnomyšlenkářští a často jim ostatní nerozumějí. Někdy jsou příliš pokrokový a jiní. Nesnášejí nudu a nikdy se ve svém jednání nenechají omezovat.
Kreativního Vodnáře potěší lehká a vzdušná vůně. Zkuste Pepe Jeans London Cocktail Edition For Him toaletní vodu (koupit v e-shopu) s vůni exotických citrusů yuzu, grapefruitu a zázvoru.


 

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Vždy zasněné Ryby oplývají nekonečnou fantazií. Empatie a soucit Ryb jsou základem pro skvělé přátelství i vztah. Ryby jsou vždy připraveny pomoci druhému v nouzi a jejich romantická duše nesnáší bezpráví, násilí a hrubost. Bruno Banani MAN EDT (koupit v e-shopu), aromatická vůně s bylinnými tóny, překypuje maskulinitou a dokonale podtrhne charakter nositele na každém kroku.


 
Tip redakce:
Aby vůně vydržela co nejdéle, měla by se nanášet na místa, která se dobře prokrvují. A to je na pokožku na spáncích, za ušima, na vnitřní zápěstí, na krční tepny, do loketní nebo podkolenní jamky. Z těchto neustále pulzujících míst se bude vůně po celý den uvolňovat a příjemně vonět.

 

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít