Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vánoční dárky na poslední chvíli: A bezpečně!

Vánoční dárky na poslední chvíli: A bezpečně!

Vánoční dárky na poslední chvíli: A bezpečně!

3. prosince 2020 od Eva Šarfová

3. prosince 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová

Nestihli jste koupit dárky dřív a teď už nemáte moc času ani inspiraci? Máme pro vás hned několik tipů, které stihnete pořídit ještě těsně před Štědrým dnem. Navíc bezpečně a bez front. Objednejte letos dárky v pohodlí domova na e-shopu Teta drogerie.
Vánoční dárky nemusí být vůbec drahé ani okázalé, spíš jde o to, aby měl obdarovaný radost. A viděl, že vám na něm záleží. Jenže jak to udělat, když nestíháte nebo vás nenapadá, co komu pořídit? Trefit se každému do vkusu není jednoduché, ale některé druhy dárků bývají sázkou na jistotu.

Kosmetické balíčky

Netrapte se tím, že to není zrovna originální. Kosmetika se totiž hodí každému. Navíc předvánoční trh nabízí hezké dárkové balíčky určené opravdu pro každého. Skrývají nejen krémy, šampony a sprchové gely, ale také taštičky s maličkostmi pro dokonalý make-up a líčení od řasenek po lesky na rty.
 
Kosmetické balíčky

TIP: Nemusíte se nikde mačkat nebo stát fronty. Dárkové kazety vybírejte bezpečně a pohodlně v klidu domova na e-shopu Teta drogerie (přejít do e-shopu).

Kosmetické balíčky

Vůně

Flakon s parfémem nebo toaletní vodou nezklame žádnou ženu ani dívku. A ani muže, který o sebe rád dbá. Nabídka je pestrá, stačí si jen vybrat. Měli byste ale tušit, jaký typ vůně má obdarovaný rád. Elegantní ženy určitě ocení Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum (koupit v e-shopu), romantičkám zase udělá radost květinově-ovocná toaletní voda B.U. Absolute Me (koupit v e-shopu), ve které vynikají tóny mandarinek, jablek a šťavnatých hrušek. Hledáte-li vůni pro seriózního muže, zkuste toaletní vodu Guess Seductive Homme (koupit v e-shopu).

TIP: Velký výběr parfémů a toaletních vod najdete také na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Vůně

Radost pro děti

Co by to bylo za vánoční nadílku bez hraček! K těm oblíbeným patří ty, jež dětem umožní rozvinout fantazii a kreativitu. A nemusí jít vůbec o žádné drahé stavebnice. Sázkou na jistotu je léty prověřený český “Igráček”. Panáček či panenka představují různá povolání a nechybí jim ani tematické doplňky. Děti si tak mohou vybrat přesně takové postavičky, se kterými si nejlépe vyhrají. Sáhněte třeba po Igráčkovi doktorovi s doplňky (koupit v e-shopu)

TIP: Igráčka i rozšířenou nabídku jiných hraček pro menší i větší děti  najdete v drogeriích Teta a nově i v e-shopu Teta drogerie (přejít do e-shopu).

Svíčky

Na svíčky si potrpí spousta žen, které si bez mihotavých plamínků neumí zimní večery vůbec představit. Jako dárek se hodí vonné svíčky ve skle, které jsou zároveň krásnou bytovou dekorací. Pokud vyberete kvalitní vonnou svíčku, jako je například Glade Limited Edition Maxi Candle Merry Berry & Bright parfémovaná svíčka (koupit v e-shopu), určitě neuděláte chybu. Při výběru dávejte přednost produktům s přírodním složením. Vůně vybírejte podle toho, pro koho jsou svíčky určeny. Variantou vonných svíček je dekorativní aromalampa, ke které přikupte i esenciální olej.

TIP: Věděli jste, že vánoční vůně  i svíčky, aromalampy a esenciální oleje pro použití po celý rok můžete nakupovat on-line v e-shopu Teta drogerie? Podívejte se na aktuální nabídku (pokračovat na e-shop)!

Balíčky pro zdraví

Zdraví si potřebuje chránit každý. Vitamíny, minerály a další látky důležité pro naše tělo asi přivítají hlavně babičky a dědové. Pokud si stěžují, že je bolí kolena, věnujte jim třeba balíček GS Condro Forte ČR/SK (30tbl/kra). Doplňky stravy jsou ale sázkou na jistotu pro každého, kdo vyznává zdravý životní styl. Pořiďte svým blízkým třeba doplňky stravy na podporu imunity, pro hubnutí nebo proti stárnutí, jako je například MaxiVita Antiage pro zářivou a krásnou pleť.

TIP: Široký sortiment vitamínů a doplňků stravy pro vás máme i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Balíčky pro zdraví

Krásné zuby

Elektrické kartáčky jsou pod stromečkem oblíbeným dárkem už několik let. Stále více je totiž doporučují stomatologové i zubní hygienistky. Elektrickým kartáčkem Oral-B Genius 8000 (koupit v e-shopu), který odstraňuje zubní plak až o 100 % efektivněji než běžný kartáček, uděláte radost třeba svému partnerovi. Neoblíbené čištění zubů u dětí pomůže změnit Philips Sonicare for Kids HX6322/04 Sonický elektrický zubní kartáček pro děti s připojením Bluetooth (koupit v e-shopu), jenž umožňuje interakci se zábavnou aplikací. Děti si budou čistit zuby déle, lépe, a ještě je to bude bavit.
péče o zuby

Připravil/a pro vás Eva Šarfová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít