Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Společně pomáháme Ukrajině dvojnásobně

Společně pomáháme Ukrajině dvojnásobně

Společně pomáháme Ukrajině dvojnásobně

1. března 2022 od Teta drogerie

1. března 2022 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Drogerie Teta pokračuje s podporou Ukrajiny. Váš příspěvek vložený v hotovosti do 3. března zdvojnásobíme. Další pomoc bude určitě následovat.

CELKOVÁ FINANČNÍ PODPORA UKRAJINĚ K 3. 3. 2022 JE 6.825.292,-Kč. DÁLE PODPORA UKRAJINY POKRAČUJE HUMANITÁRNÍM ZPŮSOBEM AŽ DO NEDĚLE 6. 3. 2022. VÍCE ZDE. DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE.

Děním v nedalekém státě jsme velmi znepokojeni, jednání útočící strany absolutně popírá hodnoty naší společnosti – lidskost, odpovědnost, respekt k názorům, slušnost a spravedlivost.

Uvědomujeme si, jak je v tuto chvíli důležitá rychlá pomoc, ne pouze jednotlivců, ale nás všech. A právě z těchto důvodů jsme se rozhodli vaše finanční dary Ukrajině zdvojnásobit a poslat peníze na konto SOS Ukrajina organizaci ČLOVĚK V TÍSNI.
Pojďme společně pomoct našim takřka sousedům. Podpořme všechny, kteří jsou zasaženi tímto konfliktem prostřednictvím sbírky SOS Ukrajina.

PŘÍSPĚVEK KE DNI 3. 3. 2022:
TETA DROGERIE JIŽ PŘISPĚLA: 4.000.000,-Kč
ZÁKAZNÍCI TETA PŘISPĚLI: 1.412.646,-Kč
TETA ZDVOJNÁSOBÍ NA: 2.825.292,-Kč
CELKEM SPOLEČNÁ PODPORA: 6.825.292,-Kč

 

Jak můžete přispět?

Stačí navštívit kteroukoliv prodejnu drogerie Teta a na pokladně přispět libovolnou částkou, darovanou částku vám zobrazíme na vaší účtence. Teta drogerie váš příspěvek zdvojnásobí a do postižené oblasti tak zamíří díky vaší účasti dvojnásobek. Při příspěvku do 3. března bude finanční částka zaslána na konto SOS Ukrajina.

Prodejny Teta naleznete zde.

Proč zvolit tento způsob podpory? 

  1. Postižená oblast získá DVOJNÁSOBEK vámi darované částky (oproti tomu, když přispíváte jinou formou sami).
  2. Přispět je pro vás jednoduché a dostupné – jsme „všude blízko“ (přes 500 prodejen Teta po celé ČR). Teta drogerii, která je vám nejblíže najdete zde.
  3. Celkovou částku - vámi darovanou a námi zdvojnásobenou pošleme na účet „SOS Ukrajina“ organizaci ČLOVĚK V TÍSNI.
  4. SOS Ukrajina použije finance na humanitární pomoc ozbrojeného konfliktu, lidem na útěku, uprchlíkům, na ochranu ohrožených rodin a jednotlivců.
Můžete přispívat ihned až do 3. března, vzhledem k bezpečnosti personálu prodejen přijímáme dary pro Ukrajinu pouze v běžné výši (do 5 000 Kč).
V minulosti jsme již společně pomohli například Moravě postižené tornádem, zdravotníkům v boji proti koronaviru nebo pravidelně přispíváme nadaci NROS v projektu Pomozte dětem – Kuře. Takto jsme rozdělili částku přesahující 28 mil korun.

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít