Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Kosmetická zpověď: Gabriela Lašková

Kosmetická zpověď: Gabriela Lašková

Kosmetická zpověď: Gabriela Lašková

28. září 2019 od Lucie Ulmanová

28. září 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Moderátorka Gabriela Lašková (29) se do povědomí široké veřejnosti dostala v roce 2013, kdy získala titul Česká miss a Českou republiku následně reprezentovala také na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Jak to má s kosmetikou?
Díky své oblíbenosti se v roce 2014 stala moderátorkou hlavních televizních zpráv, kam se vrátila po mateřské dovolené. Na televizních obrazovkách ji tak můžete vídat pravidelně ve večerních hodinách. Rodačka z Chotěboře je maminkou syna Benedikta (1,5). Půvabná krátkovláska vám prozradí, jak o sebe pečuje.


Jak dlouho strávíte po ránu v koupelně, než vyrazíte ven?

Nejsem asi sama, která se s příchodem miminka naučila hodně věcí zvládat rychle a ideálně jednou rukou. Čas strávený v koupelně jsem jednoduše musela minimalizovat, od několikaminutové sprchy, u které mi často asistuje syn a hromada hraček, po úpravu vlasů nebo líčení. Naučila jsem se pracovat s pár produkty, které mi stačí. Většinou je to korektor, tvářenka, stíny na obočí, stíny na oči, řasenka, a pokud u toho nemusím dělat „brrrrrm“ s autíčkem, odvážím se namalovat si taky linky (směje se).
Mixa Hydratační krém s kyselinou hyaluronovou Optimal Tolerance a Mixa Micelární voda pro zklidnění pleti Optimal Tolerance

Bez kterého kosmetického produktu si nedovedete představit den?

Kromě zmíněných líčidel je to určitě Mixa Hydratační krém s kyselinou hyaluronovou Optimal Tolerance, bez toho není dne ani noci. Miluju i Mixa Micelární vodu pro zklidnění pleti Optimal Tolerance, ze stejné řady pro citlivou pleť, kterou používám taky každý den, a to jak pro odlíčení make upu, tak pro čistění pleti.
Gabriela Lašková

Žádná z nás není dokonalá. Máte nějakou „vadu na kráse“, kterou byste si přála vylepšit?

Upřímně? Je spousta věcí, které na sobě nemám ráda. Od křivého a kdysi zlomeného nosu, křivý malíček na pravé ruce, taky po úrazu, spoustu pih na břiše, celulitidu na nohou a pozadí, které bych obecně ráda zpevnila, ale chybí mi vůle, až po jizvu po piercingu pod rtem. Jenže ty vady, které nezměním, jsem na sobě přijala a rozhodně bych je nechtěla vylepšit. Pokud se s věkem nebude výrazně měnit zmíněná jizva pod rtem, nechám si ji tam ráda, měla pro mě svůj význam. A co se celulitidy týče? To je něco, co můžu vylepšit jedině sama, ale budu muset začít cvičit (směje se).

Jak se pečuje o krátké vlasy? Prošla jste nějakou „crazy“ změnou? Jako například odbarvit se na blond…

Hodně lidí si myslí, že vstanu, prohrábnu si vlasy prsty a jdu. Kéž by! Já to tak nemám, mám hodně husté vlasy, které denně myji a které navíc mají svou hlavu, tedy rády se všelijak vlní. Takže je vždy po vysoušení upravuju žehličkou, dodávám jim strukturu suchým šamponem a nakonec tvaruji lakem na vlasy. S trochou praxe to zabere pár minut, ale jsou dny, kdy nemám ani po desítkách minut hotovo a nakonec skončím s čelenkou (směje se).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít