Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Inspirujte se účesy pro slavností příležitost!

Inspirujte se účesy pro slavností příležitost!

Inspirujte se účesy pro slavností příležitost!

4. prosince 2017 od Anna Adlerová

4. prosince 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Marcela Neumannová

Vlasy by měly být korunou vašeho vzhledu za každých okolností. Nevíte si rady, jaký účes zvolit pro krátké, polodlouhé nebo dlouhé vlasy? Inspirujte se tipy od kadeřnice Marcely Neumannové. Buďte trendy a navoďte si tu správnou slavnostní náladu pomocí slušivého účesu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Krátké vlasy

Pokud jste majitelkami krátkých vlasů, podle aktuálních trendů byste měly vsadit na jednoduchost a přirozenost. Společenský účes vytvoříte nejlépe, když své vlasy stočíte do vlnek, ať už vytvořených žehličkou na vlasy, nebo kulmou. Nový rozměr vašemu účesu dodají nejrůznější ozdoby do vlasů. Velice populární je momentálně také čelenka do vlasů. Sáhnete-li po ozdobné, například štrasové, variantě, budete okamžitě působit noblesnějším dojmem.

vlny na krátkých vlasech


Co se vám bude hodit:

  • „Na prosušení vlasů a dodání objemu do vrchních partií určitě doporučuji použít fén,“ říká Marcela.
  • Ze stylingových přípravků nezapomeňte použít ochranný sprej před teplem a popřípadě vosk na vlasy pro uhlazení účesu. Ve finále použijte na fixaci lak na vlasy.


Polodlouhé vlasy

Opět se snažte o přirozenost. Samozřejmě záleží na typu společenské akce i typu šatů, které jste se rozhodly pro speciální večer vynést, ale stále se preferuje jednoduchost. Dobrou volbou jsou stažené vlasy nebo „přírodní“ vlny. Volné vlny jdou snadno doplnit copánky a vlasovými ozdobami, které dodají účesu šmrnc.

sexy účes z polodlouhých vlasů


Co se vám bude hodit:

  • U polodlouhých vlasů už se určitě neobjedete bez pérek a vlásenek, kterými upevníte třeba pramen vlasů obtočený kolem gumičky u stažených vlasů.
  • Pokud se rozhodnete vlasy stáhnout, přijde vám vhod vosk na vlasy na uhlazení horních a postranních partií.
  • Vlnitý styling zase podpoří přípravky pro výdrž vln nebo tužidlo. V obou případech se neobejdete bez laku na vlasy na fixaci celého účesu.


Dlouhé vlasy

Z dlouhých vlasů lze vykouzlit nespočet společenských účesů od rozpuštěných uhlazených vlasů, vlasů vyčesaných nahoře, posazených do drdolů dole nebo nahoře, po různé druhy copů a zaplétaných účesů.  Pokud nemáte preferenci, vsaďte na účes, který se bude hodit k vašemu typu obličeje. „V poslední době jsou velmi oblíbené volné vlny a účesy z copánků, které se dají s vlnami kombinovat,“ uvádí kadeřnice. „Pokud z vlasů tvoříte drdol, je lepší mít vlasy umyté den předem. Nelítají a lépe se s nimi pracuje,“ uvádí.

vlnitý účes z dlouhých vlasů s ozdobou


Co se vám bude hodit:

  • Pro splétané účesy a drdoly se určitě vybavte pořádnou sadou gumiček, vlásenek a různými ozdobami do vlasů.
  • Neobejdete se bez kvalitní kulmy nebo žehličky na vlasy a fénu. Čím častěji tyto produkty používáte, tím kvalitnější by měly být. Ujistěte se také o tom, že je nastavujete na správnou teplotu, aby se vám vlasy zbytečně neničily. Vlasy ochráníte i používáním sprejů proti teplu.
  • Vysušené konce vyživte čas od času olejíčkem na vlasy. Pro krásnou strukturu a delší výdrž účesu můžete použít texturovací spreje nebo suchý šampon ve spreji aplikovaný ke kořínkům.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Marcela Neumannová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Marcela Neumannová
Vlasová expertka a pedagožka
82
"Své povolání beru jako poslání."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít