Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Dokonalý svatební účes? Inspirujte se!

Dokonalý svatební účes? Inspirujte se!

Dokonalý svatební účes? Inspirujte se!

20. dubna 2018 od Helena Hladíková

20. dubna 2018 2 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Chystáte se na svůj velký den a nevíte, jaký účes by byl tou pomyslnou třešničkou na dortu? S vlasovou expertkou Markétou Karvaiovou jsme pro vás připravili pár inspirativních nápadů, které zvládnete vytvořit s kadeřnicí, šikovnou kamarádkou nebo i samy doma. A pochvaly od svatebčanů se jistě jen pohrnou!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Některé ženy volí pro svatební den ležérní styl účesu doplněný jen výraznou ozdobou ve vlasech, jiné zatouží po rafinovanější variantě. Ať už dáváte přednost jednomu či druhému, měla byste se ve vybraném účesu především cítit dobře a svá. Raději zapomeňte na příliš velké experimenty, účes si pro jistotu dopředu vyzkoušejte, a pokud se rozhodnete vytvořit si ho sama či s pomocí kamarádky, připravte si k ruce dostatek potřebných pomůcek. Není nic horšího než ztratit nervy kvůli takovým maličkostem, jako jsou přetržená gumička nebo ztracená vlásenka.
 

Romantický „motanec“ s květinovými ozdobami

Jestliže chcete svou dlouhou kštici schovat do elegantního účesu, který zároveň nepopře vaši romantickou duši, vyzkoušejte tento jednoduchý „motanec“. Pracujte s vlasy umytými alespoň den předem. Na temeno hlavy nasaďte co nejméně výraznou čelenku, která vám pomůže ve tvorbě účesu.

1. Krok:

Rozpuštěné vlasy si oddělte do 3 sekcí – 2 menší sekce po stranách a jednu velkou sekci vzadu, kterou dole sepněte gumičkou.

2.Krok:

Tvorbu účesu začněte právě touto zadní částí, kterou směrem vzhůru smotejte až k čelence a po celé délce ji k hlavě připevněte pérky. Boční partie zamotejte do twistu, čímž zamaskujete čelenku zepředu a z boku.

3. Krok:

Následně přeložte křížem přes vzniklý drdol a konce vlasů zafixujte pérky pod drdol. Pro lepší výdrž přelakujte lakem na vlasy.

4. Krok:

Na závěr ozdobte vlasovými ozdobami nebo čerstvými květinami, které připevněte pomocí pérek k účesu

Romantický „motanec“ s květinovými ozdobami


Rozpuštěné vlny s ozdobou na straně

Máte ráda jednoduchost, ležérnost a chcete působit jako éterická víla? Tak pro vás budou rozpuštěné zvlněné vlasy s ozdobnou květinou jistě to pravé ořechové.

1. Krok:

Vlasy od vrchních partií ke konečkům navlňte v jednom směru kulmou. Na pravé straně hlavy pak oddělte malý pramen vlasů, který po zapletení poslouží jako ozdobná čelenka. Nezačínejte úplně předními vlasy u obličeje, raději si nechte pár pramínků kolem obličeje volných. Jedná se o ležérní romantický účes, který hravé pramínky jenom podpoří.

2. Krok:

Z odděleného pramenu upleťte klasický francouzský cop směrem dozadu. Zastavte se v týlu hlavy, kde rozpletený cop zafixujte nenápadnou průhlednou gumičkou a pérkem připevněte pod ostatní vlasy, aby zakončení nebylo vidět.

3. Krok:

Největší efekt u tohoto účesu dělá rozvolnění jednotlivých oček copu, proto si s tím pěkně vyhrajte. Dodáte tak copu lepší strukturu a objem. Do stejného místa umístěte květinu, která celý účes nejen krásně ozdobí, ale také zamaskuje případný spoj.
 

Rozpuštěné vlny s ozdobou na straně


Elegantní copánkový drdol

Bojíte se, že vám budou vlasy během obřadu a focení poletovat všude možně? Zvolte drdol z copánků, z něhož vám neunikne ani vlásek. Základem pro tento drdol je hladký vysoký culík, na který si vyšetřete více času a hodně malých průhledných gumiček.

1. Krok:

Vlasy v culíku rozdělte na 3 části a z každé vytvořte samostatný provlékaný cop. Ten je v poslední době velice trendy především kvůli tomu, že je velice efektní, a to zvláště na dlouhých a hustých vlasech.

2. Krok:

Všechny tři části postupně zapleťte do provlékaných copů a výsledek rozvolněte prsty, aby jednotlivá očku získala objem a strukturu. Zapletené prameny potom obtočte kolem dokola do drdolu a konečky vlasů připevněte vlasovými pérky pod drdol. Zafixujte lakem na vlasy.


Elegantní copánkový drdol

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Markéta Karvaiová
Novinářka, bloggerka a hair stylistka
1208
"Každá žena je jako diamant - silná, krásná a jedinečná. Každý diamant ale k zachování svého lesku potřebuje pravidelnou péči."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít