Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo SOUTĚŽ Pečeme české dobroty: Pošlete svůj recept

SOUTĚŽ Pečeme české dobroty: Pošlete svůj recept

SOUTĚŽ Pečeme české dobroty: Pošlete svůj recept

28. října 2020 od Pavla Maříková

28. října 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Sváteční adventní čas se blíží, a protože v toto období trávíme v kuchyni více času než kdy jindy, rozhodli jsme se vyhlásit soutěž o ty nejlepší české recepty na pečení a inspirovat vás tak k novým a možná i zdravějším pochoutkám. Máte takový osvědčený recept i vy? Pak neváhejte a do soutěže se zapojte! Vyhrát můžete jeden z 10 úžasných kosmetických balíčků v hodnotě 4 000 Kč.

Pečení má v Čechách obrovskou tradici. A nejde zdaleka jen o vánoční cukroví, kterého se u nás peče tolik druhů jako nikde jinde na světě. Buchty, koláče, bábovky, ale i různé slané druhy pečiva, to je jen malý výčet toho, čím se české hospodyňky mohou chlubit a v čem vynikají. Jste jednou z nich? Pak je naše soutěž určená právě pro vás!

Soutěžit je snadné!

Pravidla soutěže jsou více než jednoduchá. Zašlete nám svůj oblíbený recept na pečení, který může zahrnovat pečení chleba, slaného pečiva, cukroví nebo i masa, a použijte v něm alespoň jednu surovinu ze sortimentu Teta drogerie. Pokud se vám podaří vaši dobrotu i vyfotit, budete mít o malý plusový bod navíc!

Recepty posílejte až do 23. 11. 2020 na soutez@tetadrogerie.cz.

Vyhrajte balíček plný krásy

10 výherců získá balíček plný krásy s českými výrobky v hodnotě 4 000 Kč.

Partnery soutěže jsou značky:

  • Dermacol
  • Floré
  • Gabriella Salvete
  • Astrid
  • Indulona

Jak budeme vybírat výherce?

Všechny recepty zhodnotí odborná porota složená ze zástupců Teta drogerie a redakce Teta Inspirace a vybere deset nejoriginálnějších, které budou splňovat podmínky soutěže:
 

  1.  recept na pečení

  2.  lespoň jedna surovina musí pocházet ze sortimentu Teta drogerie


Úplná pravidla jsme pro vás sepsali zde.

Nezapomeňte sledovat nové články Teta Inspirace, protože výherní recepty vám v jednom z nich přineseme už na začátku prosince.

Chybí vám inspirace?

Pokud hledáte nápady třeba na zdravé vánoční cukroví, pak vám poradíme. Nezkoušejte žádné složité experimenty, ale spíše zkuste vyměnit klasické suroviny, jako jsou bílá mouka, máslo, sádlo nebo cukr, za zdravější alternativy. V případě, že letos pečení příliš nestíháte a už teď víte, že se k němu dostanete na poslední chvíli, zkuste raw cukroví, u kterého jen málokdo pozná, že neobsahuje žádný cukr.

Pokud naopak rádi zkoušíte novinky a neznámé ingredience, mrkněte na náš seriál o zdravých potravinách, kde vám již více než rok představujeme suroviny, které možná neznáte, ale stojí za to je vyzkoušet.

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít