Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo DĚKUJEME, že jste s námi pomohli jižní Moravě

DĚKUJEME, že jste s námi pomohli jižní Moravě

DĚKUJEME, že jste s námi pomohli jižní Moravě

12. srpna 2021 od Teta drogerie

12. srpna 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Společně jsme přispěli obcím na jižní Moravě postiženým tornádem přes 2 miliony korun! Děkujeme, že jste s námi pomohli!

Ve středu 11.8. 2021 osobně předal celou částku 2 048 400 Kč starostům postižených obcí spolumajitel skupiny sítě drogerií a lékáren Teta pan Radko Graclík. Poukazy na nákup tedy putují přímo občanům, jejichž domovy katastrofa zasáhla, tedy do obcí Lužice, Moravská Nová Ves, Mikulčice a Hrušky. Starostové i postižení občané, s kterými jsme měli možnost mluvit si pomoci, velmi váží a velmi děkují zákazníkům drogerie Teta za příspěvek a naší společnosti za zdvojnásobení.

Moravská Nová Ves

Moravská Nová Ves
 

Hrušky

Hrušky
 

Mikulčice

Mikulčice
 

Lužice


 

Akce na podporu jižní Moravy v drogeriích Teta již byla ukončena. Podívejte se, jakou částkou jsme společně přispěli, nebo na další oblasti, ve kterých Teta pomáhá:

AKTUÁLNÍ VYBRANÁ ČÁSTKA: 1 024 200 Kč
PŘÍSPĚVEK OD TETY:  1 024 200 Kč
CELKOVÁ AKTUÁLNÍ ČÁSTKA PODPORY: 2 048 400 Kč

(data k 5.8.2021 - prodej poukázek již byl ukončen)

Zdvojnásobíme darovanou částku 

Velmi nás zasáhla katastrofa spojená s tornádem na jižní Moravě a chceme občanům v postižených oblastech pomoci. Krizovému štábu obce Mikulčice jsme 30.6.2021 od společnosti Teta drogerie a lékárny předali okamžitý dar v podobě zboží v hodnotě 171.560 Kč, obsahující například repelenty, ochranné prostředky proti slunci či náplasti a obvazový materiál.

V minulosti jsme již pomohli například zdravotním sestřičkám, kdy česká Teta drogerie rozdala více než 80 tisícům zdravotních sestřiček dárkové poukázky za více než 24 milionů korun jako poděkování za jejich obětavou práci v boji s pandemií. 
Pomáháme jižní Moravě

Jak můžete přispět?

Stačí navštívit kteroukoliv prodejnu drogerie Teta a na pokladně zakoupit darovací certifikát v hodnotě 100 Kč. My váš příspěvek zdvojnásobíme a do postižené oblasti tak zamíří díky vaší účasti CELKEM 200 Kč.
 

Proč zvolit tento způsob podpory? 

  1. Postižené oblasti získají DVOJNÁSOBEK vámi darované částky (oproti tomu, když přispíváte jinou formou sami).
  2. Přispět je pro vás jednoduché a dostupné – jsme „všude blízko“ (přes 500 prodejen Teta po celé ČR). Teta drogerii, která je vám nejblíže najdete zde.
  3. S námi máte garanci, že se příspěvky dostanou do správných rukou (vše dokumentujeme, předáme pomáhajícím institucím a vždy zveřejníme).
  4. Flexibilita postiženým, kteří si sami mohou vybrat, co nejvíce v danou chvíli potřebují. 
Darovací certifikát můžete zakoupit v jakékoliv drogerii Teta až do 4. 8. 2021.  

Darovací kupon

Mapa prodejen

Jak se příspěvky dostanou k potřebným?

Vaše příspěvky včetně námi zdvojnásobené částky vždy sečteme a ve formě poukázek na nákup je do postižených oblastí předáme pomáhajícím organizacím, které je předají potřebným. 

Příspívat můžete v průběhu celého července. 

Děkujeme, že pomáháte s námi!

ČESKÁ drogerie Teta pomáhá


 

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Související články

1 komentářů k článku
Tomáš Suchánek 17.července 2021
Dobrý den, mohu konstatovat, že jde z Vaší strany záslužný čin a hodný následování, neboť marže podniků, zejména těch co byly otevřeny by se jich to také mohlo týkat. Momentálně jsem upoután na lůžko, ale do své TETY potřebuji jít si koupit žiletky a mám již Zlatý status tak je zřejmé, že do Tety chodím nakupovat a při každém nákupu akceptuji Vaše hodnocení nákupu. Pokud bych nebyl spokojen s personálem, tak bych tam přece nechodil, neboť se mě vvždy věnují a doprovodí mě do příslušné oblasti, kde se potřebná věc nachází a výrobek mě doporučují, který je vhodný pro sebe koupit.
S přáním hezkého dne
Tomash

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít