Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Peelingy, po kterých budete k nakousnutí

Peelingy, po kterých budete k nakousnutí

Peelingy, po kterých budete k nakousnutí

25. října 2017 od Pavla Maříková

25. října 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Zahalte své tělo do lahodné vůně kokosu, kávy nebo čokolády a přitom si dopřejte dokonalý relax, při kterém si přijdou na své všechny vaše smysly. Tělové peelingy se sladkou vůní vás přenesou alespoň na chvíli daleko od chladných dní.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Padají na vás teď na podzim chmury a jste tak nějak bez nálady? Vyhraďte si alespoň jedenkrát týdně chvilku a užijte si ji jen sama pro sebe. Připravte si voňavý peeling celého tělo, který dokonale zregeneruje nejen vaši pokožku (která může být ještě i nyní po létě lehce dehydratovaná a vysušená), ale povzbudí i vaši mysl. Peeling pokožku důkladně vyčistí, hydratuje, povzbudí její samoozdravnou funkci a dodá jí potřebné živiny. Jen máloco má v oblasti kosmetiky tak multifunkční účinky jako právě peeling.


V hlavní roli káva

Peeling MARK face and body je peeling, jehož hlavní složkou je káva robusta. Kromě ní obsahuje i mořskou sůl, hnědý cukr, mandlový a kokosový olej a vitamin E. Jemně drcená zrna kávy, cukru a soli pomáhají odstranit mrtvé části pokožky a čistí ji. Kofein obsažený v kávě zase zlepšuje krevní oběh, podporuje vyživování pleti  a vy se budete cítit příjemně regenerována. Kokosový a mandlový olej pokožku čistí, doplní potřebnou hydrataci a vyživuje ji. Vitamin E je zase účinný antioxidant, jehož hlavním úkolem je zlepšit strukturu pokožky a chránit vyčištěnou a absorbovanou pokožku před nepříznivými účinky prostředí. Velkou novinkou a zároveň hitem této značky je obličejový peeling, nebo dokonce peeling na rty, které jsou jemnější, ale použití mají stejné jako ty tělové. A pokud vám káva zrovna nevoní, vyberte si třeba kokosový, čokoládový, citrusový nebo mátový peeling.

tělový peeling


Naložte se do cukru  

Další hlavní ingrediencí, ze které se peeling vyrábí, je cukr. Na tom je založen i tělový cukrový peeling značky Perlé cosmetic, který je navíc obohacen o arganový olej. Naším hitem jsou také šlehané cukrové scruby s vůní Pink Marshmallow nebo Lemon Sorbet. Nádherně voní a pokožka je po nich opravdu jak u miminka. Velkou výhodou cukrových peelingů a scrubů je také fakt, že se ve vodě dokonale rozpustí a nezanechávají ve vaně žádné nečistoty. Navíc platí, že čím jemnější částečky peeling obsahuje, tím lepší - zvlášť pokud vyberete ten správný pro vaši pokožku. 

domácí peeling


Jak na to

Aplikace peelingu je velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Po sprchování naneste na ještě vlhkou pokožku dostatečné množství peelingu a jemně ho vmasírujte. Nechte působit několik minut – po tuto dobu si užívejte nádhernou vůni a nechte ji, ať se plně prolne i do pokožky. Peeling je vhodné provádět alespoň dvakrát či třikrát týdně, protože jen tehdy uvidíte výsledek. Tím by měla být hebčí, jemnější pokožka, která bude nejen hezčí na pohled, ale především bude zdravější a lépe vyživená.
 

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít