Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy, lásky a zdraví na rok 2020

Horoskop krásy, lásky a zdraví na rok 2020

Horoskop krásy, lásky a zdraví na rok 2020

23. prosince 2019 od Eva Suchomelová

23. prosince 2019 5 minut čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Rok 2020 přináší podle hvězd větší harmonii a zklidnění. Co čeká právě vaše znamení v oblasti krásy, zdraví a vztahů? Věštbu na celý rok 2020 pro vás připravila naše expertka na astrologii Ariana Argoni.

Beran


Krása

Celkové konstelace na krásu a na to, jak budou Berani působit na své okolí, jsou od začátku roku 2020 vynikající. Ale pozor, od začátku února se začne u Beranů projevovat negativní vliv Černé Luny. To není planeta, ale jev, související s měsíčními fázemi a tohle ovlivnění se s Beranem bude táhnout prakticky až do poloviny října 2020. V praxi se vliv Černé Luny vždy projevuje vysycháním pokožky. Takže, i když pojedete v zimě na hory nebo se v létě vydáte k moři, dá se jen doporučit ochrana před přímým slunečním zářením, aby nedošlo ke zbytečnému předčasnému stárnutí, projevujícímu se výskytem vrásek. Pokud ale o sebe budete alespoň trochu dbát, budete na konci roku ve stejně dobré kondici, jako jste byli na začátku.


Zdraví

U většiny Beranů nebudou na začátku roku 2020 žádné zvláštní zdravotní problémy a do života jim nebudou vstupovat ani dopravní nehody nebo neštěstí, úrazy a podobné věci. I když je pravda, že od února se do celkové harmonie bude trochu plést výše zmíněná Černá Luna. Berani by proto měli dbát na svoje zdraví a na správnou výživu a měli by využít všech prostředků k dosažení a udržení celkové biologické harmonie.


Vztahy

Ve vztazích bude většina Beranů na začátku roku 2020 šťastná a téměř bezstarostná. Měli by si ale dávat pozor na propojení svých vztahů a ekonomiky. Může se snadno stát, že klasický Beran bude mít vedle sebe milujícího partnera nebo partnerku, ale láska toho druhého bude do jisté míry podmíněna jistým očekáváním v ekonomické rovině. Může se potom stát, že když Beranům z jakéhokoliv důvodu selže příjem, budou muset i v partnerství řešit menší či větší citové krize. Ty se mohou protáhnout až do října 2020. Potom se zase všechno uklidní a na konci roku budou Berani z partnerského hlediska v pohodě.

Co se může v roce 2020 hodit:
Na ochranu pleti proti škodlivým účinkům UV záření, ale i negativním vlivům životního prostředí můžete vyzkoušet
Neutrogena Cellular Boost Omlazující denní krém SPF 20 (koupit v e-shopus derivátem vitaminu C a omlazující technologií Hexinol™.
znamení horoskopu beran

Býk


Krása

Podle astrologických tradic působí velmi dobrým, téměř dech vyrážejícím dojmem, když jsou ženy, narozené v Býku, spíše tmavší, nejlépe brunetky, a muži, narození v Býku, by neměli pěstovat vousy, kníry, plnovousy, ale měli by mít hladce oholené tváře. Potom se dá očekávat, že se druhému pohlaví doslova rozklepou kolena. Tím samozřejmě není řečeno, že žena, narozená v Býku, nemůže mít charisma jako oslňující blondýnka. Ale nejvyššího účinku dosáhne, když bude mít na sobě černé a červené doplňky. To jsou všechno věci, které každý člověk cítí podvědomě, takže si nad tím nemusí ani příliš lámat hlavu.


Zdraví

Býk je symbol síly a obvykle bývá zdráv a vesel, ale březen, duben a květen se svými jarními konstelacemi vzkazuje Býkům: Pozor na pasivní pohybový aparát a na ledviny! Chce to teplé oblečení, i když se vám možná budou ostatní smát. Ale když jde o zdraví, nevšímejte si jich. Chce to také zelený a černý čaj, nejlepší tekutiny na „propláchnutí“. Jinak se však oblast zdraví ukazuje obecně pro Býky na celý rok 2020 dobrá. Mírně zvýšená možnost či pravděpodobnost úrazu je až na samém konci roku, v listopadu a v prosinci.


Vztahy

Po celý rok 2020 mají Býci ve svém znamení Uran, planetu života. Mohou tedy činit i důležitá rozhodnutí v oblasti svých vztahů, jako jsou třeba zásnuby, svatby, stěhování nebo podepisování smluv o společném bydlení. Samozřejmě do toho patří také rozvody nebo změny vztahů, při nichž se mění osoby a obsazení hlavních a paralelních vztahů. Může to vnést do života radost, ale je třeba dbát na to, že od poloviny října 2020 vstupuje do Býka Černá Luna, která obvykle symbolizuje ve vztazích spíše zmatek a dramatické rozchody nebo rozvody, i když při konečném řešení bude všechno záležet jen na nás. Důležité je mít s sebou stále papírové kapesníčky pro každou příležitost.

Co se může v roce 2020 hodit:
Zásobte se kvalitním zeleným čajem, ideálně v sypané podobě, např.
Vitto Tea Exclusive tea Zelený čaj sypaný (koupit v e-shopu). Stačí lžičku čaje zalít čtvrt litrem horké vody a po 3-4 minutách slít.
znamení horoskopu býk

Blíženci


Krása

Každý člověk chce být hezký, každý chce na sebe poutat pozornost ostatních, samozřejmě v tom lepším, až nejlepším slova smyslu. A vám, speciálně Blížencům, mohou v tomto směru nejvíce pomáhat podpůrné preparáty z přírodních zdrojů. Raději tedy nic umělého, i s léky zacházejte opatrně. Cokoliv, co je vyrobeno na přírodní bázi, bude pro vás užitečné. Lepší bude plátek salátové okurky, plácnutý na čelo než jakékoliv drahé kosmetické krémy.


Zdraví

Žlučník a kotníky, to jsou dvě věci, které mohou klasického Blížence trochu pozlobit. Jinak by mělo být po celý rok všechno v nejlepším pořádku, můžete i bez obav cestovat, podívat se do zahraničí a užít si dovolené. Více než jakékoliv onemocnění může vaši psychosomatickou rovnováhu ohrozit stav přepracování. Právě proto, že se budete vcelku cítit dobře a budete mít pocit nezdolné síly a nezměrné energie, bude vám hrozit přes celý tento rok, že si pořádně neodpočinete. A to není zrovna to nejlepší, co můžete pro sebe udělat. Ale to není osud, který by se skrýval v horoskopu, ale vaše vlastní rozhodnutí.


Vztahy

Rok 2019 mohl být pro Blížence těžkou zkouškou, takříkajíc zkouškou ohněm. Mnoho vztahů, v nichž byli právě Blíženci, se rozpadlo a mnoho vztahů, kde právě nyní Blíženci jsou, vzniklo. Ale celkově se budou vztahy mezi Blíženci a ostatními znameními tento rok 2020 stabilizovat stejně jako vztahy, jež budou mít Blíženci mezi sebou. Zatím to nebylo nijak zvlášť jednoduché. Konstelace do začátku roku 2020 znamenají pro Blížence „hledání“. Od poloviny tohoto roku se dají vztahy, v nichž se Blíženci angažují, označit jako stabilní nebo perspektivní. Mohou samozřejmě existovat výjimky, ale skutečně to budou pouze výjimky.

Co se může v roce 2020 hodit:
Sháníte něco zaručeně bio, a ještě k tomu pro jakýkoli typ pleti či pokožky? Pak se nespletete, pokud zvolíte
Purity Vision Bio prémiové bambucké máslo 120ml (koupit v e-shopu). Je hypoalergenní, použitelné bez rozdílu věku i typu pleti a hodí se na obličej i tělo.
znamení horoskopu blíženci

Rak


Krása

Každý Rak je krásný už od přírody. Ale pokud budou chtít Raci svou krásu ještě zdůraznit nebo, jak se říká, „prodat“, postačí jim k tomu pár šikovně vybraných líčidel, která ani nemusí být drahá. Pokud něco může Raky a hlavně Račice ohledně obdivované krásy ohrozit, (i když „ohrozit“ asi není to správné slovo, ale pokud se prostě vyskytne něco, co nebude přímo voda na jejich mlýn), bude to v průběhu roku 2020 opakovaný nedostatek spánku. Na to si dávejte pozor a celý rok 2020 bude naprosto v pohodě.


Zdraví

Po celý rok 2020 by Raci neměli mít žádné vážné zdravotní problémy. Snad kromě drobných poranění, která si sami přivodí například při sportu nebo při divokém tanci, popřípadě když nebudou znát míru na bujarých zábavách. Léky ve své podstatě nebudou potřebovat žádné. Pokud by nějaké přesto užívali, s nejvyšší pravděpodobností jim moc neublíží a rok 2020 přežijí v plné síle.


Vztahy

Celý rok 2020 bude vůči Rakům blahosklonný a přející. Raci si budou své partnery pečlivě vybírat a většinou se budou snažit navázat přátelství, kamarádství nebo jakýkoliv hlubší, třeba i milenecký vztah s celebritami a s lidmi, kteří něco na veřejnosti znamenají. Raci, ať už ženy, nebo muži, se budou snažit po celý rok 2020 pracovat na své kariéře a na vlastní viditelnosti. Bude na ně kladně působit Slunce, Měsíc, Venuše a Merkur a v opozici navíc budou mít přímo „nad sebou“ Jupiter, planetu štěstí. Lepší konstelace si na rok 2020 nemůžete už ani vymyslet. Ještě malá zajímavost: poměrně málo bude dvojic, které by se skládaly ze dvou Raků. Jistě, mohou se stát výjimky, ale budou to pouze výjimky.

Co se může v roce 2020 hodit:
Známky nevyspání pomůže zamaskovat
L'Oréal Paris korektor True Match La Touche Magique (koupit v e-shopu) v praktickém balení v peru se štětečkem. Ale stejně je nejlepší se pořádně vyspat!
znamení horoskopu rak

Lev


Krása

Ať už se na Lví krásu díváme z jakékoliv strany, nemůžeme si nevšimnout, že Lvi, salónní Lvi a salónní zrcadla se docela dobře rýmují. Hodně modelek, hereček, manekýnů, moderátorů a herců jsou Lvi. Lev už má prostě ať už skryté, nebo naplno znějící volání po kráse v sobě jako vrozenou vlastnost. A když už jsme u těch Lvů a zrcadel - zrcadlo není rekvizitou či symbolem marnivosti, zrcadlo je velmi užitečná pomůcka, sloužící ke kontrole vlastního zjevu, a často i zdraví.


Zdraví

Všechno by mělo být poměrně v harmonii, kazit se ale bohužel budou zuby. Ty se samy od sebe nespraví, takže se s nejvyšší pravděpodobností nevyhnete alespoň jedné návštěvě u spolehlivého zubaře či zubařky. Pokud si budete pro sebe vybírat něco, co by vám mohlo v oblasti zdraví vydatně pomáhat udržet se v rámci celkové kondice na vrcholu pomyslné pyramidové množiny, pak to bude zubní pasta a s ní související zubní kartáček. To je ale naštěstí asi tak všechno, čím vám může osud z hlediska astrologických konstelací lehce pohrozit.


Vztahy

Celá řada Lvů, i když se v minulosti projevovali jako Lvi přelétaví nebo Lvi nerozhodní, se bude snažit během roku 2020 usadit. I když to možná zní nepravděpodobně, bude tomu tak. Mohou se s tím pojit i určité partnerské změny, ale pokud dojde během tohoto roku k rozchodu partnerství, v němž je astrologický Lev, bude to jen kvůli jinému partnerovi. Je dokonce možné, že nejvíce sňatků bude v tomto roce připsáno na vrub právě Lvům. Pokud by se něco v životech Lvů v roce 2020 stát nemělo, tak například to, že by osamělý Lev toužil po dlouhodobém a perspektivním vztahu a nemohl by k sobě nikoho najít. To by byla skutečně hodně velká náhoda.

Co se může v roce 2020 hodit:
Nechcete-li být na konci roku bezzubými Lvy, pořiďte si kvalitní zubní kartáček s nejnovějšími vychytávkami, např.
Philips sonický elektrický zubní kartáček Sonicare Easy Clean HX6511/50 s časovačem pro šetrné, ale účinné čištění zubů.
znamení horoskopu lev

Panna


Krása

Ve svém statistickém průměru je Panna znamení, které vkládá svým nositelkám do chování určitou charismatickou jemnost. Ale není tím bohužel řečeno, že všechny Panny budou v letošním roce spokojeny se svým partnerstvím, což se projeví na jejich vzhledu. Mnoho partnerských plánů zůstane ve stavu nakousnutí nebo spíše budou hrát ve prospěch někoho úplně jiného. Ale ať už to bude, jak chce, v polovině tohoto roku všechny Panny najednou rozkvetou jak na povel a budou vypadat jak reklama na preparáty potlačující projevy stárnutí.


Zdraví

Znamení Panny není z hlediska astrologie ničím negativním ovlivněno. Pokud se budete během roku 2020 vyhýbat cigaretám a alkoholu, nebude zde nic, co by vás svádělo z cesty za zdravím a za štěstím. Můžete cestovat do zahraničí, budete mít i pozvání a všechno si vyřídíte. A i když to občas bude trochu složité, zase se v pořádku vrátíte. Skoro to bude vypadat, že máte úplně zbytečně uzavřené zdravotní nebo úrazové pojištění. Ale nevěřte tomu, ono to jen tak vypadá, ve skutečnosti je to součást rituálu, aby se nic nestalo.


Vztahy

Vztahy u Panen budou v roce 2020 složitější. Je to v podstatě dáno již určitým paradoxem, který se skrývá v astrologickém názvu tohoto znamení. Tato symbolika vzhledem k roku 2020 praví jasnou řečí, že Panny si často nebudou vědět rady, co s vlastním začínajícím vztahem nebo co mají dělat se vztahem, který mají ke kamarádovi či ke kolegovi. Není moc Panen, které budou v tomto roce spokojené s partnerským vztahem. Spíše to vypadá na delší, složité hledání, přestože v cestě, třeba za šťastným manželstvím, ve skutečnosti nejsou žádné vážné překážky.

Co se může v roce 2020 hodit:
Podpořit svůj mladistvý vzhled můžete kvalitními pleťovými oleji, jako je např. NIVEA Výživný olej proti vráskám Q10 Power (koupit v e-shopu) s koenzymem Q10 a bio arganovým olejem.
znamení horoskopu panna

Váhy


Krása

Většina Vah nebo lépe řečeno lidí, narozených ve znamení Vah, má svou nepřehlédnutelnou vnitřní vrozenou krásu. Pokud se jedná o ženy, bude jim v průběhu roku stačit k podtržení vnějších projevů krásy běžná kosmetika a hydratační krémy. Zima a sychravé počasí není pro Váhy žádné terno, ale na jaře, v létě a na podzim roku 2020 doslova rozkvetou.


Zdraví

To může během roku 2020 dvakrát nebo třikrát zakolísat, ale spíše se bude jednat o zakolísání celkové psychosomatické harmonie než o nějaké vážné onemocnění či úraz. Na co si dávat v průběhu roku 2020 pozor? Je to mírná dehydratace nebo náběh na dehydrataci. Chtělo by to trochu sledovat pitný režim. Nemusíte se nalévat vodou jak při útrpném právu, jen si dávejte pozor, abyste měly každý den přiměřené množství tekutin. Jako Váhy musíte být dobře seřízené a udržované.


Vztahy

Po delším čase se Váhy opět mohou radovat z poměrně dobrých a nekonfliktních konstelací na rovině partnerství. Bude se to projevovat hlavně tím, že si s každým všechno vyříkají takříkajíc na rovinu. Co se týká vztahů jako partnerství, je možné, že právě u Vah se bude odehrávat něco jako výměna dlouhodobého vztahu za jiný dlouhodobý vztah. Nebude to jednoduché, ale všechno se během tohoto roku zvládne. A tak na konci roku 2020 budou mít konečně vztah, po kterém toužily. Jakékoliv další, krátkodobé vztahy budou odbourány a Váhy budou mít konečně jasno, koho chtějí a koho nechtějí. Bude to ukončení dlouhé cesty plné zkoušek a omylů.

Co se může v roce 2020 hodit:
Hydrataci své pleti podpoříte jak dostatečným pitným režimem, tak kvalitním hydratačním krémem, jako je např.
L'Oréal Paris Hydratační krém pleť Hydra Specialist suchá a citlivá (koupit v e-shopu) obohacený o olej z růží a semínek černého rybízu, vitaminu E a provitaminu B5, zato bez parabenů a s UV filtrem.
znamení horoskopu váhy

Štír


Krása

Celý rok na sebe budete poutat pozornost. Ženy Štírky se kvůli tomu nemusí ani nějak zvlášť krášlit nebo zbytečně přibarvovat. Nezapomínejte, že přírodní krása je to nejlepší, co můžete od osudu dostat. Vy jste ji dostaly a v roce 2020 se to bude projevovat. S nejvyšší pravděpodobností se ani jednou nedostanete na soutěž o nejvíce zmalovaného cirkusového šaška, tak si toho važte.


Zdraví

V průběhu roku 2020 Štíry nic nezastaví. Není důvod, proč být nemocný, churavý, slabý a nemohoucí, není důvod, proč hledat odbornou pomoc kvůli depresím nebo poruchám osobnosti. Všechno bude fungovat tak, jak má. Pozor si dávejte na přetrénování ve fitku nebo v případě, že byste se chtěli zúčastnit přespolního běhu na podporu boje proti rakovině prsu. Vědci si s rakovinou poradí i bez vás. Nemusíte si někde na polní cestě v polovině maratonu „vyplivnout plíce“. Ve vašem osudu půjde v roce 2020 spíše o to, abyste se naučili nepřeceňovat vlastní důležitost.


Vztahy

V minulých letech mohli mít Štíři starosti, že si jich nikdo nevšímá. A pokud se chtěli vrhnout do jakéhokoliv vážně míněného vztahu, často se jim stalo, že vyhlédnutý partner tiše unikl a nebylo kam se vrhat. To se vše mění už od začátku roku 2020, kdy je možné, že se šťastným Štírům nabídnou hned dvě, nebo i tři možnosti, jak si užít sexuálních, ale i vztahových radovánek. Říká se, že muži většinou hledají sex, zatímco ženy hledají vztah. U Štírů, ať už muž, nebo žena, najde každý to, co hledá. Mohou tedy uvažovat o zajímavé dovolené s novým partnerem třeba už v dubnu, v květnu nebo červnu.

Co se může v roce 2020 hodit:
Pro podporu vlastní přirozené krásy se zaměřte na kvalitní péči o své vlasy, ideálně bez sulfátů. Vyzkoušejte
L'Oréal Paris Elseve Pečující mycí krém Low Shampoo Extraordinary Oil (koupit v e-shopu) s jemným, nepěnivým složením bez sulfátů, zato s výtažkem ze 6 olejů z květin pro hydrataci suchých či velmi suchých vlasů.
znamení horoskopu štír

Střelec


Krása

Protože je Střelec dynamické znamení, bude se jeho krása odvíjet od pohybu, od cvičení a možná také trochu od potravinových doplňků, které budou Střelci ve zdravé míře užívat. I tato veličina by měla mít v průběhu roku vzrůstající tendenci, takže v podstatě nebude co řešit.


Zdraví

Bude dobré a v průběhu roku 2020 se bude ještě zlepšovat. Pokud byl Střelec ještě na začátku roku nemocný nebo zápasil s vesmírem o přídavek životní energie, v průběhu února je už takzvaně na svém. Dále by měl mít po celý rok spíše štěstí než smůlu, takže se bude vyhýbat zbytečným nehodám, kolapsům, neštěstím a náhlým onemocněním. Pro své okolí bude spíše vzorem, co se týká zdraví, kondice a síly.


Vztahy

Prozatím, až do začátku roku 2020 patřil Střelec k nejméně nápadným znamením. Ještě na začátku roku, v lednu a v únoru, byli muži Střelci vzorem pro mlčenlivé hrdiny, kteří pro svou drahou polovičku udělají cokoliv. Ženy Střelkyně se staraly o rodinný krb, o partnera a o děti, přitom také mlčely. Někdy o něco hlasitěji než muži, ale celkově nebyla v jejich znamení žádná velká legrace, spíše jen práce a povinnosti. Jaro 2020 souvisí s velkou změnou nenápadného Střelce ve Střelce nápadného, a někdy i ve Střelce-lovce. Samozřejmě se to projeví i v partnerských vztazích. Někde bude rušno, jinde bude krize, ale všechno skončí velkým vítězstvím Střelců. Takže pokud jste Střelci, máte se na co těšit.

Co se může v roce 2020 hodit:
Dopřejte si něco navíc, např. MaxiVita Exclusive Hloubkovou kúru pro krásné vlasy, nehty a pleť Forte+ (koupit v e-shopu), vyváženou a intenzivně působící kombinaci vitaminů, minerálů a aminokyselin pro svůj půvab. Vhodná až od 15 let.
znamení horoskopu střelec

Kozoroh


Krása

Speciálně u Kozorohů je patrná celoroční snaha získat co nejlepší oblečení a doplňky, a tím podtrhnout celkové vyzařování. Podle konstelací se docela často zadaří a zvláště ženy Kozorožky budou pravidelně sklízet obdiv a uznání za to, jak vypadají. Jakákoliv investice do sebe se v případě Kozorohů v roce 2020 vyplatí.


Zdraví

Průdušky se mohou projevit jako menší problém, bude to taková Kozorohova Achillova pata na rok 2020. Znamená to: pozor na prochladnutí, virózu, nachlazení, chřipku, angínu. Kozorožky si budou muset dávat také větší pozor na ledviny. K tomu se určitě budou hodit i speciální čaje, které se dají doporučit už jako prevence.


Vztahy

V partnerství, ve vztazích a v sexu budou Kozorozi oplývat činorodostí, aktivitou, inspirací a hromadou nových nápadů. Většina vztahů, v nichž se Kozoroh angažuje, se udrží přes celý rok a patrně ještě déle. Mohou to být dokonce i dva paralelní vztahy na jednoho Kozoroha najednou - jeden hlavní a jeden vedlejší (stává se, a občas se to dá dokonce i delší dobu udržet). V podstatě by měli mít Kozorozi doslova štěstí na udržení vztahů, o které budou mít zájem.

Co se může v roce 2020 hodit:
Když hrozí riziko zánětů močových cest či ledvin, sáhněte po bylinkovém čaji
Leros Natur Močové cesty bylinný čaj (koupit v e-shopu) a popíjejte ho každý den po dobu 1-2 týdnů.
znamení horoskopu kozoroh

Vodnář


Krása

Pokud se jedná o Vodnářky, nebudou mít v roce 2020 o obdivovatele nouzi. Spíše je možné, že jejich partneři budou občas propadat záchvatům žárlivosti. Co se týče mužů Vodnářů, i tady se často stane, že se o zdatného Vodnáře ženy skoro poperou. Na udržení efektního zjevu bude stačit běžná kosmetika. Podle konstelací nebudou nutné žádné chirurgické kosmetické zásahy, ani co se týká velikosti ňader u žen nebo úpravy a barvy rtů (netřeba na partnera špulit kolagen), ani nebude nutné hned běžet s blahobytným břichem na liposukci, protože se to rychle vycvičí.


Zdraví

Jsou zde dvě věci, které mohou takzvaně zabolet, a to několikrát v průběhu roku 2020: klouby, speciálně kolena, a záda. Kromě toho by si Vodnáři, kteří pracují s počítačem a celý den na stole „kvedlají“ s počítačovou myší, měli dávat pozor na zánět karpálního tunelu. Dají se na to najít uvolňující cviky, jinak lze doporučit jakékoliv doplňky potravy s obsahem přírodního organického vápníku.


Vztahy

U celé řady Vodnářů se v průběhu roku 2020, zvláště pak od února do listopadu, bude moct říct, že už bylo hůř. Vztahy byly dříve často postavené na vzájemné ekonomické pomoci, ale také trochu na nejistotě, hlavně co se týče příjmů. Pokud se v roce 2020 vyskytnou ve vztazích s Vodnářem hádky nebo krize, bude to vždy mít ekonomický základ. Ale celkově bude během celého roku patrné na životní úrovni Vodnářů znatelné zlepšení, a tím i zlepšení emocionálního souznění například ve společné domácnosti. Čistě na vztahy budou mít Vodnáři štěstí, takže rozhodně nebudou sami. Na jaře možná nejeden Vodnář bude pošilhávat po vedlejším vztahu, ale jak to dopadne, to je už věc charakteru a výchovy.

Co se může v roce 2020 hodit:
Laser nahraďte pravidelnou péčí vhodným protivráskovým krémem, např. L'Oréal Paris Denní intenzivní péče proti stárnutí pleti Revitalift Laser X3  (koupit v e-shopu) s kyselinou hyaluronovou a Pro-Xylane™ se zpevňujícím, remodelačním a protivráskovým účinkem.
vodnář

Ryby


Krása

Ženy Ryby jsou krásné a lákavé a rády se líčí. Bude to tak i tento rok, je dokonce možné, že za různá „zkrášlovadla“ a kosmetiku utratí v roce 2020 více než za jídlo. Ale proč ne? Budou mít úspěch u mužů a v jiných ženách nejednou vzbudí vlnu prudké žárlivosti. Muži Ryby jsou a budou sice poměrně nenápadní, ale bude z nich vyzařovat vnitřní krása silného ducha a originálních nápadů. Pomocí kosmetiky se ani zkrášlovat nemusí a občas zaujmou své okolí i třídenním vousem.


Zdraví

Ono se sice říká „zdravý jako ryba“, ale zrovna astrologická Ryba si může v průběhu roku občas postěžovat na nohy. To je taková Rybí klasika, jak se lidově říká, „nohy jako konve“. Je to tím, že Ryby jsou líné chodit a jsou líné i cvičit, například jógu. Kdyby se přinutily k několika léčivým polohám neboli ásanám z jógy, bude po problémech.


Vztahy

U Ryb byl v roce 2020 trochu problém s Černou Lunou, která v Rybách bude strašit do začátku února 2020 a kazila jejich partnerské vztahy. Život zrozenců ve znamení Ryb se tak osvěží v měsících únor a březen a dá se říct, že prakticky i symbolicky kolem 20. března 2020, tedy od prvních jarních dnů se Ryby mohou pustit do obnovy skomírajících vztahů. Nebo se mohou rovnou po hlavě vrhnout do nového vztahu, pokud zrovna žádný vztah nemají, a budou šťastné a veselé. Celý rok 2020 potom bude Rybám v oblasti vztahů a sexu přát, takže si určitě přijdou na své.

Co se může v roce 2020 hodit:
Vnitřní krása je důležitá, ale zdravé a bohaté kadeře ji ještě podpoří. Dopřejte svým vlasům regeneraci a výživu z mořských hlubin, jak to mají Ryby rády, v podobě Schwarzkopf Beology Regeneračních zkrášlujících kapslí pro poškozené vlasy (koupit v e-shopu).
znamení horoskopu ryby

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Ariana Argoni
expertka na magii, astrologii a věštění
47
"Co mě nezabije, to mě posílí."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít