Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na listopad: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na listopad: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na listopad: Jak být krásná a zdravá

21. října 2020 od Eva Šarfová

21. října 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Co vás čeká v nadcházejícím měsíci? Kartářka Jana Rubešová vyložila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu karty. Přečtěte si, jak prospějete zdraví a podtrhnete svůj půvab a krásu.

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věř.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dny jsou čím dál kratší a vás začíná ovládat melancholická nálada. Prospěje vám trocha rozmazlování sebe sama. Zajděte si na masáž, nebo si wellness procedury užijte doma. Zapalte si svíčku a naložte se do vany s relaxační solí. Skvělým tipem je Purity Vision Ajurvédská koupelová sůl (koupit v e-shopu).
 

Vaše afirmace:

S láskou se starám o své tělo a těším se na zdravé stáří.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Vaše touha poznávat neustále něco nového se projeví i v péči o zevnějšek. Nebojte se vyzkoušet trendy účesy a experimentovat s barvami na vlasy. Váš smysl pro estetiku vás nezklame. Buďte ale opatrní, pokud jde o zdraví. Chraňte se hlavně před nastydnutím. 
 

Vaše afirmace:

Omezení jsou jen příležitostí k růstu. Využívám je jako odrazový můstek k úspěchu.

Blíženci (21. 4. – 20. 5.)

Pokud vás trápí kila navíc, je nejvyšší čas začít jednat. Hubnutí bude jednodušší, když se svěříte do rukou výživového poradce, který poradí s jídelníčkem i s pohybem. Vsaďte také na kosmetiku. Tělový krém s výtažky ze zeleného čaje pomůže zpevnit pokožku a vyhladit celulitidu. Vyzkoušejte například NIVEA Osvěžující tělovou pěnu s okurkou a vůní čaje Matcha (koupit v e-shopu).
 

Vaše afirmace:

Každý den dělám něco nového nebo alespoň odlišného.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pupínky a jiné projevy akné mohou být důsledkem nezdravého jídelníčku. Snažte se zaměřit na zdravý životní styl, omezte tučná a sladká jídla a buďte pečlivější v péči o pleť. Důležité je důkladné čištění, pro které můžete využít NIVEA Clean Deeper Hloubkově čisticí gel (koupit v e-shopu).
 

Vaše afirmace:

Miluji sebe sama přesně takovou, jaká jsem. Už se svou láskou nečekám, až budu dokonalá.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nebojte se barev, kterými upozorníte na svoji osobitost a styl. Zkuste výrazný styl líčení, ve kterém by neměla chybět červená rtěnka. Po zdravotní stránce se budete cítit dobře, ale nezapomínejte odpočívat a neplýtvejte energií na zbytečnosti.   
 

Vaše afirmace:

Má práce mi umožňuje vyjadřovat má nadání a schopnosti a já jsem za ni vděčná.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Stopy únavy v podobě kruhů pod očima můžete úspěšně zamaskovat. Skvěle funguje například Dermacol Matt Control Krycí a zmatňující korektor (koupit v e-shopu). Lepší ale bude trochu ubrat povinností a více odpočívat. Zklidnění mohou přinést i bylinky, třeba v podobě dražé Kneipp Třezalka (koupit v e-shopu).  
 

Vaše afirmace:

Když se sama probudím, naplánuji si krásný den. Mé očekávání ke mně přitahuje samé dobré zážitky.

TIP: Širokou nabídku doplňků stravy pro zdraví najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Je nejvyšší čas zaměřit se na péči o pleť, která v sychravém počasí potřebuje velkou porci výživy. Lehký hydratační krém vyměňte za hutnější variantu. Koncem měsíce se mohou přihlásit potíže se zády, které zkuste řešit cvičením jógy nebo pilates.  
 

Vaše afirmace:

Hluboko v samém středu mého bytí je nekonečná studnice lásky.  

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Energie máte na rozdávání, tak toho využijte a vrhněte se třeba na generální úklid domácnosti, před Vánocemi to oceníte. Pamatujte ale na ochranu rukou před vysušením a ošetřete je regeneračním krémem.  
 

Vaše afirmace:

Jsem ochotna se učit. Čím víc se učím, tím víc rostu a činím tak s důvěrou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše záliba v parfémech a krásných vůních se projeví naplno. Na trhu je spousta podzimních novinek, které si nenecháte ujít. Slušet vám budou vanilkové a růžové tóny, které umí zlepšit náladu a mají afrodiziakální účinky.   
 

Vaše afirmace:

Můj život je den ode dne úžasnější. Těším se na to, co přinese každá další hodina.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pamatujte na detaily v péči o svůj zevnějšek. Zaměřte se na úpravu nehtů, zamaskování nedokonalostí pleti nebo oživení účesu. Doplňte svou kosmetickou výbavu a udělejte si na sebe čas, tahle investice není zbytečná. 
 

Vaše afirmace:

Mám skvělé vztahy se svými přáteli, příbuznými a spolupracovníky. Váží si mě.

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Čeká vás náročné období, kdy budete potřebovat uspořit čas. Nemusíte se ráno hodinu líčit. K dokonalému vzhledu budou stačit kvalitní make-up nebo BB krém, řasenka, tvářenka a lesk na rty. Pořiďte si například Rimmel Lesk na rty London Oh My Gloss! (koupit v e-shopu)
 

Vaše afirmace:

Miluji a přijímám každého ve své rodině přesně takového, jaký je.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Udělejte inventuru na poličce v koupelně i v kosmetické taštičce. Vyměňte produkty, které jsou staršího data. Věděla jste, že řasenku byste měla používat maximálně 3 měsíce? Jinak totiž hrozí přemnožení bakterií a vznik alergií nebo infekcí.
 

Vaše afirmace:

Právě teď činím pozitivní změny ve všech oblastech svého života.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Milena Špačková 11.listopadu 2020
Renomovaný obchod jako TETA by neměl mít na svých stránkách takové šarlatánství, jakým je výklad karet (Česká televize z toho důvodu už dříve vyřadila horoskopy ze svého teletextu). Kartáři jsou aspiranty na Bludný balvan - viz např. v tomto období zvlášť "kvalifikovanou speciální radu" pro Berany - "dejte si pozor na nachlazení". Takovou radu (i ty ostatní univerzální rady) vymyslím i já, a bez karet. Podle výkladu bych já (znamení Berana) měla mít teď melancholickou náladu - tento druh nálady nemívám nikdy. Opět "odborný posudek", ale melancholici se v něm najdou :-). Navíc v horoskopech jsou reklamy na určité značky. To má opravdu jedinec zrozený v určitém znamení používat konkrétní značku a jiný jedinec zas jinou značku? Chápu, že je to určitý zdroj příjmů kartářů. Ale tak kvalitní obchod jako TETA si umí udělat reklamu sám a umí to dobře. Kvalita výrobků prodávaných TETou opravdu doporučení kartářů nepotřebuje. Ostatně při nákupu se řídím tím, co si chci koupit, inspirují mě stránky TETy, letáky a taky překrásné regály v obchodě, rozhodně ale ne kartáři.

Kdo kartám věří, v časopisech i na internetu jich najde spoustu. Ale renomovanému obchodu, jakým je TETA, výklad karet zbytečně snižuje úroveň. Jsem věrný a spokojený zákazník, stránky TETy čtu ráda, jsou velmi dobře provedené, najdu v nich užitečné rady a dozvím se o kvalitních výrobcích, které si pak koupím. Ale výklad karet mezi odbornými články o kosmetice a drogerii nemá podle mého názoru své místo.

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít