Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Červencový horoskop a lunární kalendář pro krásu

Červencový horoskop a lunární kalendář pro krásu

Červencový horoskop a lunární kalendář pro krásu

20. června 2018 od Eva Suchomelová

20. června 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Co čeká právě vaše znamení v oblasti krásy v červenci? Vodnářky nemine láska a experimenty s vůněmi, Štírky zažijí vysněnou změnu svého vzhledu… Podívejte se na náš beauty lunární kalendář a astro předpověď Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Krása podle Luny

Správné kosmetické úkony ve správný čas vám mohou pomoci provádět měsíční fáze. Vždy záleží, jak se fáze Luny promítnou do daného měsíce. Zde je celková charakteristika lunárních fází na červenec a jak jich využít pro zdůraznění své krásy:
lunarni faze cervenec

Péče o pleť

1.-12. 7. a 28.-31. 7.: Když Luna couvá, je potřeba pleť důkladně zbavovat odumřelých částeček, např. jemným pleťovým peelingem. Také je vhodný čas na depilaci nežádoucích chloupků a úpravu obočí – chloupky pak budou dorůstat pomaleji.

14.-26. 7.: Při dorůstání Měsíce dokáže pleť skvěle přijímat všechny potřebné živiny a prospěšné látky. Dopřejte si časté výživné a hydratační masky. Pokud jste ještě nevyzkoušela kosmetické pleťové oleje, teď je ta pravá chvíle.


Péče o tělo

1.-12.7. a 28.-31. 7.: Využijte couvajícího Měsíce a odlehčete svoji stravu. Letní úroda zeleniny a ovoce je k tomu přímo ideální! Čistěte tělo zevnitř i zvenčí – depilace a peeling jsou teď to pravé.

13. 7.: Pokud se na to cítíte, naplánujte si na dnešní den půst. Dostatečně pijte a omezte fyzickou námahu.

masáž
14.-26. 7.: Hýčkejte svoji pleť hydratačními a výživnými přípravky, zajděte si na regenerační masáž. Ideální bude olejová. Pravidelně a kvalitně jezte, občas si můžete i zahřešit něčím sladkým – ve fázi dorůstajícího Měsíce to nebude na postavě znát.

25.-26. 7.: Zajděte si na manikúru či pedikúru. Anebo si ji udělejte doma, prostě věnujte svým nehtům a končetinám láskyplnou péči.


Péče o vlasy

3.-4. 7., 20.-21. 7. a 30.-31. 7.: V tyto dny rozhodně nestříhejte vlasy, mohlo by to vést k tvorbě lupů. Bohužel v tomto období špatně drží jakékoli účesy, a pokud to jde, vlasy ani nemyjte. Jestli je to nezbytné, použijte suchý šampon.

14.-15. 7.: Nejlepší dny na stříhání vlasů a výraznou proměnu image. Chcete si pořídit krátký sestřih? Teď je ta nejlepší doba, aby vám účes déle vydržel.

16.-17. 7.: Stále je ještě příznivá chvíle pro zastřihování konečků vlasů či tvarování účesu. Také trvalá, aplikovaná v těchto dnech, vám bude skvěle držet.

18.-19. 7.: Barvení vlasů v těchto dnech je obzvlášť vhodné. Nezapomeňte se na některý z nich objednat u kadeřnice nebo si alespoň vyhradit čas na domácí barvení.

stříhání vlasů

Zdraví a zubní péče

1.-2. 7., 10.-11. 7. a 28.-29. 7.: Objednejte se k zubaři na některý z těchto dnů, zvláště potřebujete-li plombu či korunku. Obojí bude skvěle držet.

7.-9. 7. a 27. 7.: V tyto dny se naopak zubní ordinaci vyhněte!

13. 7.: V období novu se nedoporučuje provádět očkování. Jestliže se chcete zbavit nějakého zlozvyku, například chcete přestat kouřit, začněte právě dnes. Bude pro vás snazší předsevzetí dodržet.


Co hvězdy předpovídají pro krásu a půvab? Petra Alraune radí jednotlivým znamením:

Berani, všechno se obrací k lepšímu, v zaměstnání i ve vztazích. Vyrazte do víru nočního života, ideálně s novým účesem. Přeliv, nebo kudrliny? Buďte divoká.

Zrozenkyně ve znamení Býka, tenhle měsíc bude střídavě zataženo, řešením je všechno na rovinu probrat. A pokud se cítíte špatně, nebylo by od věci zavést do života řád. Začněte tím, že budete dodržovat pitný režim a večer se důkladně odlíčíte, i když se vám nebude do ničeho chtít.

Milé Blíženkyně, otevírají se vám velké možnosti ohledně vztahů i kariéry, ale rozmyslete si, jestli chcete jít přes mrtvoly. Taky je ideální čas zhubnout, začněte s očistou organismu a pozor, dejte si pohov od alkoholu a tabáku.

Věnujte se rodině, Račice, relaxujte, udělejte si s dcerou či s maminkou „kosmetický den“ s maskami a experimenty s líčením. Zapomeňte na dortíky, připravte si k němu ovocnou mísu a završte ho pořádnou procházkou.

Lvice, pro vás je červenec měsícem uklidnění. Vášeň trochu uhasíná, ale tím větší šanci máte na pevný vztah. Neexperimentujte, relaxujte, pečujte o sebe a nabírejte síly. Dopřejte svým vlasům kúru a tělu peeling, léto se blíží.

Panny, srovnejte si priority, dobijte baterky, relaxujte. Zajeďte do wellness centra nebo si wellness vytvořte samy doma. Kvalitní sůl do koupele, vonné svíčky, masáž… Dodržujte pitný režim a nezapomínejte na vitaminy.

Váhy, nenakládejte toho na sebe příliš mnoho, naopak spolehněte se na pomoc blízkých a přátel. Červenec pro vás bude složitější, máte tendenci se přecenit. Raději se stáhněte do klidu a připravujte se na srpen. Detox, biokosmetika, bylinkové čaje. Zpomalte, stres by na vás mohl být začít vidět.

Nelíbí se vám to, co vidíte v zrcadle, Štírky? Teď je ideální chvíle něco s tím dělat. Vyzkoušejte nový look, jinou barvu vlasů, střih, líčení. Toužíte po změně. Ta vám zvedne náladu a bude vás motivovat. Není důvod držet se při zdi, léto je tu.

Dámy ve znamení Střelce, dopřejte si zasloužený odpočinek. Tím nejlepším relaxem pro vaše znamení je ovšem cestování, takže sbalte kufr či batoh… a přibalte do něj chytré kosmetické přípravky. Tělový olej, miniatury šamponů a sprchových gelů, multifunkční líčidla. Tohle zcestovalé Střelkyně potěší vždycky.

blond vlasy
Kozorožky, zkuste cokoli nového. Celý rok jedete naplno, ale stereotyp vás ubíjí. Uvolněte se a udělejte něco bláznivého. Pastelová barva do vlasů? Každý nehet jiný? Užijte si to, nemusíte chodit pořád v černé jako Morticia Addamsová.

Vodnářky, pro vás nastává lásky čas. Léto přichází s vůněmi. Vyberte si nějakou pleťovou mlhu a zahalte se do ní jako do pláště. Třpytky, nebo lesk? Růže, nebo exotika? Hrajte si a užívejte.

Ryby, v červenci pro vás bude trochu složitější dosáhnout spokojenosti, věci nepůjdou tak rychle, jak byste chtěly. Zaměřte se zatím na zdravý životní styl, zejména na zažívání a hubnutí. V létě to jde snáz.


Červencové tipy pro krásu

Vytipovali jsme několik produktů, které by se vám mohly podle předpovědi hodit v červenci:
 

Zdroj foto: Shutterstock a redakce

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít