Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Bronz za 15 minut aneb Přirozené opálení doma

Bronz za 15 minut aneb Přirozené opálení doma

Bronz za 15 minut aneb Přirozené opálení doma

17. dubna 2021 od Karolína Valová

17. dubna 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Toužíte po přitažlivě opálené pokožce, ale do léta je daleko? Sáhněte po samoopalovacím přípravku. Obavy z nevzhledných fleků nebo obarveného oblečení jsou zbytečné, stačí dodržet náš návod a vše proběhne hladce.

Krok č. 1: Pečlivá příprava

Samoopalovací akci si dobře naplánujte. Holit byste se měli nejpozději 24 hodin před aplikací přípravku. V den D ze sebe smyjte veškerou kosmetiku – krémy, deodoranty i parfém. Finálním bodem přípravy je tělový peeling. Ideální volbou je PURITY VISION Bio Kávový peeling (koupit v e-shopu), který vás zbaví odumřelých kožních buněk a zároveň díky obsahu raw bio kokosového oleje pokožku hydratuje a vyživí.
Samoopalovací sprej
Tip redakce:
Extrémně suchá místa, jako jsou lokty, kolena, kotníky, paty, hřbety rukou i nárty, po sprše jemně natřete například
NIVEA Krémovým tělovým mlékem Smooth Sensation (koupit v e-shopu). Pokud byste to neudělali, zmíněná místa by vstřebala více samoopalovacího přípravku než kůže v jejich okolí a ve finále by byla výrazně tmavší.

Krok č. 2: Výběr nejvhodnějšího přípravku

Na trhu najdete mnoho produktů, které se liší strukturou i intenzitou výsledného opálení. Je na místě si rozmyslet, zda chcete své pleti dodat jen přirozený bronz, nebo být během pár minut opálení jako po dovolené u moře. Zvažte také, zda se vám lépe zachází se spreji, s pěnovými produkty nebo tělovými mléky.
Žena nanášející tělové mléko
Samoopalovací krém či mléko se do pokožky vstřebávají nejdelší dobu, po nanesení však nikdy nebudete mít pocit napnuté či suché pokožky, jako tomu může být u spreje či pěny. Máte-li velmi světlou pokožku, zvolte Dove Derma Spa Summer Revived tónovací tělové mléko (koupit v e-shopu). Pro pokožku s olivovým nádechem se skvěle hodí NIVEA Zpevňující tónovací tělové mléko Q10 (koupit v e-shopu), které zlepšuje pružnost pokožky už za 10 dní a postupně jí propůjčí rovnoměrné a přirozené opálení.


Ať už si vyberete jakékoliv produkty, vždy je nanášejte směrem od kotníků vzhůru – krouživým pohybem. V ideálním případě pomocí aplikační rukavice, jejíž kouzlo poznáte především v samotném závěru.

Tip redakce:
Zbytek přípravku, který zůstal na rukavici, bohatě postačí k natření choulostivých míst, jako jsou hřbety rukou, prsty, nárty, krk a případně i obličej. Ale to jen v případě, že jste zvolili produkt vhodný na tělo i obličej! Pokud jste emulzi vtírali do kůže rukou, nezapomeňte si ji ihned velmi pečlivě umýt.

Krok č. 3: Opalování obličeje

Obličej je velmi citlivá oblast, se samoopalovacími prostředky zde pozor. Existují pleťové oleje i krémy vyvinuté přímo pro použití na obličej, u kterých nemusíte mít obavy z nevzhledných skvrn či map.
Aplikace bronzeru
Pokud se na samoopalování tváře přece jen necítíte, v pořádku. Odstín těla a pleti se dá velmi snadno sladit pomocí vhodného odstínu make-upu a nanesením bronzeru, který vaší pleti dodá bronzový nádech během pár vteřin. Maybelline City Bronzer bronzovací pudr (koupit v e-shopu) můžete bez obav nanést pomocí Gabriella Salvete Kosmetického štětce na pudr (koupit v e-shopu) na celý obličej. Linii pod lícními kostmi však v tomto případě zvýrazněte alespoň o odstín tmavším pudrem, který doladí kontury tváře k dokonalosti.

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít