Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 6 žen mění svůj životní styl s Tetou! Povede se jim to?

6 žen mění svůj životní styl s Tetou! Povede se jim to?

6 žen mění svůj životní styl s Tetou! Povede se jim to?

13. května 2021 od Teta drogerie

13. května 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

Máme tu první výrazné úspěchy! Klesá váha a mizí centimetry v pase. Chcete také zhubnout, začít formovat postavu nebo zdravěji jíst? Sledujte proměnu šesti českých žen a inspirujte se. Každý týden vám přineseme užitečné tipy a informace jak žít zdravě. To vše ve spolupráci s výživovou poradkyní a fitness trenérkou Sabinou.
Každá změna, aby byla trvalá a přivedla vás k cíli, potřebuje čas a odhodlání. A proto jsme připraveni vás podpořit! Každý týden, po dobu 3 měsíců budeme pod odborným dohledem výživové poradkyně sledovat našich 6 statečných žen, hodnotit co (ne)funguje a těšit se na nové rady, které pomohou nastartovat změnu a udržet motivaci i vám.

 

Na co se můžete těšit?

  • Sestavení individuálních plánů správné životosprávy – příklad jídelníčků – pro každou z žen
  • Videa se cviky, které pomohou formovat vaši postavu
  • Rady, jak se krok za krokem přiblížit cíli a neztratit motivaci
  • Tipy na zdravé potraviny
  • Nápady na péči o tělo, která podpoří vaše snažení
 
Nová dávka inspirace na vás bude čekat každý čtvrtek!

6 žen - 6 problémů - 6 řešení

Každá z žen, která se do projektu přihlásila, má jiný cíl i příběh, který mu předcházel. Jedno mají však společné: odhodlání něco ve svém životě změnit. Podívejte se, jestli v tom jejich příběhu nenajdete náhodou i ten svůj… 


NOVÉ Finále: A je to tady. Závěrečné měření nám ukázalo výsledky. Podařilo se všem účastnicím splnit svůj cíl? Zajímá vás, jak to dopadlo? Podívejte se na detaily jednotlivých žen.

Anežka
Eva
Jana

11. týden proměny:  Aby měly všechny účastnice projektu co nejvíce informací o zdravé výživě a aby mohly především z celého projektu vyjít s praktickými vědomostmi, díky kterým budou moci ve svém novém životním stylu pokračovat samy, rozhodla se výživová poradkyně shrnout vše v krátkém článku a přednášce. Podívejte se zde


10. týden proměny: Protože se celý projekt blíží pomalu ke konci a naším cílem je mimo jiné také to, aby si všechny účastnice odnesly z projektu co nejvíce vědomostí a praktických rad ohledně zdravé výživy tak, aby mohly samy dále pokračovat v nově nastaveném režimu. Proto naše odborná poradkyně Sabina připraví přednášku o zdravé výživě, která bude nejen pro vybrané ženy, ale pro vás všechny. Na setkání jsme tedy zjišťovali, jaké praktické rady by nejvíce účastnice ocenily a jaká témata by se měla v přednášce objevit. Zajímá vás, co vás čeká příště? Podívejte se na detaily jednotlivých žen.

9. týden proměny: Od finále projektu nás dělí tři týdny a tak bylo opět na čase zkontrolovat, kam se výsledky účastnic od posledního měření posunuly. Zajímá vás, jak blízko cíle už jsou naše účastnice proměny? Podívejte se na detaily jednotlivých žen.

8. týden proměny: Setkání se týkalo především konzultace ohledně nově upravených jídelníčků a toho, jak se ženy sžily s upravenými porcemi a novými recepty a potravinami. Chcete vědět víc? Podívejte se na jejich detaily jednotlivých žen.

7. týden proměny: O velikonoční neděli proběhla krátká on-line schůzka všech účastnic projektu s výživovou poradkyní Sabinou, aby byly zodpovězeny veškeré dotazy k nově upraveným porcím jednotlivých jídel, nově zařazeným receptům a tréninkovým plánůmCo všechno, musí na začátku druhé poloviny proměny naše ženy změnit? Podívejte se na jejich medailonky


6. týden proměny: Po 6 týdnech snažení proběhla třetí osobní schůzka žen s výživovou poradkyní Sabinou. Jsme v polovině projektu a tak je na čase zjistit, jaké jsou nyní výsledky a jak budeme pokračovat dále. Také jste zvědaví? Podívejte se na detaily jednotlivých žen a zjistěte, jak na tom jsou. 

Eliška 6. týden
Eva 6. týden
Eva 6. týden

5. týden proměny: Jaké mají naše statečné ženy z dalšího uplynulého týdne? Cítí na své postavě změny? Podívejte se a zkuste i s nimi nová tréninková videa od naší odborné poradkyně Sabiny.

4. týden proměny: Zajímá vás, jak se účastnice cítí po dalším týdnu a jak se sžily s novými tréninkovými videi? Podívejte se na detaily jednotlivých žen.

3. týden proměny:  Uběhly dva týdny s jídelním plánem, a tak bylo na čase zkontrolovat, jak se nový režim projevil na těle nejen po psychické, ale také po fyzické stránce. Všechny účastnice totiž čekalo kontrolní měření na přístroji InBody. Jak to dopadlo se dozvíte kliknutím na profil konkrétních žen. 

2. týden proměny:  Zjistili jsme, jaké jsou dojmy účastnic proměny z nových receptů a stravovacího režimu. Je třeba něco změnit? A jaké doplňky stravy jim odbornice doporučila? Dozvíte se to kliknutím na profil jednotlivých žen.

Úvodní schůzka: Prohlédněte si medailonky, příklady jídelníčků i doporučené pohybové aktivity jednotlivých žen:

zeny
Eva
Co ji trápí?
Kila po porodu, co nejdou dolů
 
Jana
Co ji trápí?
Vyšší hmotnost a jednotvárný rodinný jídelníček

> SLEDUJTE POKROKY JANY
Eliška
Co ji trápí?
Prudký nárůst hmotnosti vlivem stresu

> SLEDUJTE POKROKY ELIŠKY
Anežka
Co ji trápí?
Nízká hmotnost a nedostatek energie

> SLEDUJTE POKROKY ANEŽKY
Karolína
Co ji trápí?
Kvůli vyšší váze se necítí dobře ve svém těle

> SLEDUJTE POKROKY KAROLÍNY
Marie
Co ji trápí?
Špatné zažívání a nedostatek energie

> SLEDUJTE POKROKY MARIE 

 

Cviky, které zvládnete i sama doma

O tom, že doma se dá zvládnout ledacos jsme se už všichni mohli přesvědčit. A cvičení k tomu rozhodně patří. Sabina pro vás sestavila sérii cviků, které zvládnete bez speciálního vybavení a prostoru.
 
Zkuste si ze cvičení udělat pravidelnou rutinu, ideálně 4x týdně. Uvidíte, že po čase už se na něj budete těšit. A když k domácímu cvičení přidáte i pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

NOVÉ
Kardio cvičení zaměřené na nohy

Vytvarujte si štíhlé a pevné nohy. Vyšší intenzita cvičení zároveň zlepší vaši fyzickou kondici, tedy trénink můžete použít také jako průpravu na aerobní sportování jako je běh, jízda na kole nebo na rotopedu. 

NOVÉ 
Posilování horní části těla

Posílení a zpevnění horní části těla. Vytvaruje paže, ramena a zádové svaly. Během cvičení je využita pouze váha vlastního těla a cílené - co největší - zpevnění všech zapojených svalů. Trénink se dá také posunout o úroveň výše přidáním činek. 
 

NOVÉ 
Posilování hýždí

Trénink zaměřený na posílení a zpevnění hýžďových svalů. Vytvarované a pevné hýždě jsou příjemným doplňkem naší postavy. Zařazujte pravidelně toto posilovací video do vašeho tréninkového plánu a na výsledky nebudete muset dlouho čekat.
 

Všechna videa

Nenechte si ujít nová videa!
Až do května pro vás budeme připravovat ve spolupráci s výživovou poradkyní a fitness trenérkou Sabinou nové video tréninky, které zvládnete sama doma. 

Každý týden nové rady: Takto vám neutečou!

 Jdete do toho s námi? Pak si nastavte pomyslný budíček na každý čtvrtek. Až do května vám na těchto stránkách zprostředkujeme úspěchy, neúspěchy a pokroky každé z žen. A neochudíme vás ani o rady naší odbornice. Přidejte si tento článek mezi své oblíbené a těšte se! Stačí se přihlásit ke svému Teta účtu, dojet až na konec článku a kliknout na toto tlačítko:

 

 

Jak proměna probíhá?

3měsíční proměna životního stylu proběhne pod odborným dohledem výživové poradkyně, funkční a fitness trenérky Sabiny Šrabské.
 
Na osobních i online konzultacích dostanou účastnice vzorový jídelníček, tipy na pohybové aktivity a průběžné rady, jak vydržet a dosáhnout co nejdříve výsledků ve svém snažení.
 
Pro správnou diagnostiku i průběžnou kontrolu budeme využívat měření na přístroji InBody, který zapůjčil partner akce, kosmetická značka NIVEA. S jeho pomocí lze zjistit nejen aktuální váhu, ale i množství a rozložení tuků a svalů v těle.
 

TIP: V Teta drogerii najdete širokou nabídku zdravých potravin. Koupíte je v kamenných prodejnách i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Připravili jsme pro vás malou a zdravou ochutnávku:

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít