Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Testování: Novinka řada Precious Oils Ellie

Testování: Novinka řada Precious Oils Ellie

Testování: Novinka řada Precious Oils Ellie

23. února 2018 od Pavla Maříková

23. února 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Otestovali jsme pro vás novou řadu pleťové kosmetiky, která obsahuje olejový komplex a přísadu ovesných lipidů. Obojí slibuje výrazný vitalizující efekt – je tomu tak doopravdy?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem


Precious Oils Anti-Age Oil Cream

Vitalizující olejový denní krém, Ellie

Pavla Maříková, šéfredaktorka
Lehký olejový denní krém v sobě spojuje účinky přírodních olejů a revitalizující efekt ovesných lipidů. Pleť by tak měl hloubkově vyživit, rozjasnit a navrátit jí pevnost a elasticitu. I když to výrobce přímo neuvádí, je zřejmé, že jde o krém pro sušší a zralejší pleť.

Precious Oils Anti-age Oil creamMůj názor:

Vzhledem k tomu, že mám pleť spíše smíšenou a na T-zóně skutečně mastnější, trochu jsem se bála toho, že olejový krém (obzvláště na den) bude pro mne příliš mastný. Příjemně mne však překvapil. Už samotná konzistence krému je velmi jemná, není hutná a příjemně se i z kelímku nabírá. Krém hezky voní a opravdu se velmi dobře vstřebává. Zpočátku jsem ho používala na noc, protože jsem se skutečně bála toho, že bude na den pro mne velmi mastný a nezachrání to ani make-up a matující pudr. Moje obavy však byly úplně zbytečné, a tak jsem ho zhruba po třech dnech začala používat na denní nošení. Má krásnou, nevtíravou vůni a zlatavě žlutou barvu, takže je opravdu velmi příjemný na aplikaci. Nanášela jsem jej každé ráno na vyčištěnou pleť (ráno si obličej oplachuji pouze studenou vodou) a v zásadě ihned po nanesení se vstřebal a mohla jsem použít make-up. Za mne opravdu velmi příjemné překvapení a velký palec nahoru.

Hodnocení: 4/5


Precious Oils Anti-Age Face Oil

Vitalizující pleťový olej, Ellie

Eva Suchomelová, redaktorka
Podle výrobce má pleťový olej hloubkově vyživovat, rozjasňovat a navracet pleti pevnost a elasticitu. Obsahuje koncentrované ovesné lipidy a vysoce účinné přírodní oleje, např. šípkový olej, kokosový olej, olej ze semen granátovníku. Dále se v olejíčku nachází vitamin E a koenzym Q10. Má se rychle vstřebávat a nezanechávat mastný film.

Precious Oils Anti-age Face OilMůj názor:

Pleťové olejíčky moje suchá pleť doslova miluje, proto jsem se na testování této novinky těšila. Aplikuje se pomocí kapátka na obličej, krk a dekolt jemným vklepáváním do pleti, vynechává se oční okolí. První, co jsem při aplikaci zaregistrovala, byla jemná, příjemná květinová vůně. Nevtíravý, lehký závan růže mě potěšil a cítila jsem ho ještě chvilku po aplikaci. Ale není intenzivní, takže nepřehluší parfém. Při nanášení stačí menší množství, já použila cca 7 kapek, které jsem pečlivě vklepala do pleti. Používala jsem ho na noc, to proto, že přes tvrzení výrobce se vstřebává trochu déle a na pleti přece jen slabounká mastná vrstvička zůstane. Na noc mi to ale nevadí a ráno jsem měla pleť krásně hydratovanou, na omak hebkou a celkově vitální. Zvlášť teď v zimě dělal mé pleti olejíček velmi dobře, lépe odolávala vlivům, které ji vysušují, a i některé mimické vrásky se mi po několika týdnech používání zjemnily. Podle mě má výborný poměr cena/výkon, takže jej určitě vypotřebuji celý a ráda se k němu budu vracet.

Hodnocení: 4/5


Precious Oils Anti-Age 2-Phase Micelar Solution

Dvoufázová micelární voda Precious Oils, Ellie

Jana Kantorová, šéfeditorka
Micelární voda by podle výrobce měla odličovat, čistit a tonizovat pleť. Obsahuje micely, které zachycují na pleti nečistoty, a to bez silného tření. Díky obsahu přírodních olejů a koncentrovaných ovesných lipidů je pleť navíc hloubkově regenerovaná a vyživená. Nezanechává mastný film.

Precious Oils Anti-age 2-phase Micelar SolutionMůj názor:

Mám suchou pleť a používám voděodolnou kosmetiku, často tak právě micelární vody na bázi oleje využívám nejen pro regeneraci pleti po náročném dni, ale také jako odličovač make-upu. Micelární voda od Ellie nádherně voní. Jako odličovač funguje báječně, odlíčí bez velkého tření make-up i voděodolnou řasenku. Jeho nevýhodou je špatné propojení tekuté a olejové části. Před každým použitím nového vatového tamponku je tak potřeba micelární vodu znovu protřepat. Podle výrobce by neměla zanechávat mastný film. To nemohu potvrdit. Vstřebávání je po aplikaci celkem pomalé. V podstatě mi to ale nevadí a neubírá to micelární vodě na funkčnosti. Naopak moje starší suchá pokožka obličeje to oceňuje. Kromě odlíčení také čistí pleť a musím říct, že dochází k postupnému stahování pórů.

Hodnocení: 3/5

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít