Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Nejbláznivější kosmetické produkty

Nejbláznivější kosmetické produkty

Nejbláznivější kosmetické produkty

16. října 2017 od Anna Adlerová

16. října 2017 2 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Krása vládne světu. Co všechno jste ochotné pro ni obětovat? Čas, peníze, zdraví? Najdou se jedinci, kteří při honbě za dokonalejší vizáží překračují hranice lidského chápání a sednou na lep nejednomu výrobci kosmetických pomůcek. Posuďte sami, jestli se jedná ještě o užitečnou pomůcku, nebo už přešlap, od kterého byste se měli držet co nejdál.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Kolíček na nos 

Pomůcka distribuovaná hlavně z Japonska. Jedná se o kolíček na nos, který má uživatelkám zajistit pravděpodobně více „evropský“ vzhled. Je totiž určen na zeštíhlování malých rozpláclých nosíků, které jsou pro Asiatky typické. Šílená není jen pomůcka sama a její účel, ale ve stejném duchu se nesou i doprovodné informace na obalu. Výrobek „Soho Nose Up“ slibuje například váš malý nosík udělat čistší, krásnější a plný štěstí. (Ať už to znamená cokoliv.) „Produkt je pro váš nos nezbytností,“ uvádí výrobce. Dále se dozvíte z kresleného návodu na používání, že kolíček na nos můžete hravě zapojit do svého procesu budování krásy, třeba když koukáte na televizi, řídíte auto nebo spíte. Zní to lákavě?

Kolíček na nos


Formovač očích víček („eyelid trainer“) 

Produkt je určen pro asijský trh. Slibuje vyrýsování tzv. „dvojitého očního“ víčka. Nevíte, co to je? Podívejte se na sebe do zrcadla a pak se podívejte na jakoukoliv fotku Asiatů. Vidíte ten rozdíl? Toho chtějí dosáhnout, a proto se dobrovolně mučí. V Asii je totiž vzhled očí europoidního typu považován za přitažlivější a přiblížení se tomuto ideálu krásy se stává čím dál větším trendem. Formovač očních víček je šílená konstrukce z drátků. Tvarem připomíná sluneční brýle bez sklíček. „Obroučky“ si vyrobíte sami tak, že na konstrukci narazíte další dvě plastové pásky. Ty si můžete různě polohovat, jak vám vyhovuje.  Při následné aplikaci na oči se ale nesplést! Konstrukce se nasazuje obroučkami nahoru! Právě tak, aby vás polohovatelný plastový kus tlačil do místa, kde by tlakem mělo vzniknout ono žádoucí evropské oční víčko. To je ale mazané, že?


Vibrující aplikátor na make-up  

Aplikačních pomůcek na make-up už bylo. A bude… Některé jsou užitečnější než jiné. Už jste ale slyšeli o vibrujícím aplikátoru? Z logiky věci, kdy je dobré make-up nanášet na pleť vklepáváním do kůže, abyste dosáhli jednotného a přirozeného vzhledu, lze princip tohoto produktu lehce pochopit. Jak to ale opravdu funguje? Jedná se o houbičku nasazenou na plastovou násadu, která se drží v ruce. Na houbičku se nanese make-up a krouživými pohyby se nanáší na pokožku. Houbička při tom vibruje a měla by usnadňovat aplikaci. Používat jednu houbičku by bylo samozřejmě nehygienické, a tak musí jít houbička snadno vyměnit. Bohužel se pak ale celá aplikace často mění v noční můru, protože vám houbička neustále odpadává. Staré dobré štětce!

Posilovač obličejových svalů


Posilovač obličejových svalů („Face Slimmer Exercise Mouthpiece“)

Tato pomůcka vévodí všem bizarnostem. Jedná se o gumovou násadu na ústa, která jejich jakýkoliv pohyb značně ztěžuje. Pohybem rtů k sobě a od sebe se tak trénují obličejové svaly. Výrobci slibují stejné efekty na tváři jako po podstoupení liftingu, redukci očních vrásek a mladistvý vzhled. Stačit by měly 3 minuty denně. Pokud už se rozhodnete něco takového dobrovolně podstoupit, raději se ujistěte, že vás nikdo neuvidí. Mohl by si vás splést s jistou erotickou pomůckou pro muže…

Pumpička na rty „pusátko“


Pumpička na rty „pusátko“ 

A na závěr opravdová libůstka! Nejen asijské ženy jsou schopné kvůli svým „nedostatkům“ sáhnout po nějakém tom udělátku pro krásnější tvář. Kdo by nechtěl mít třeba krásné plné rty? Pokud se vám nechce hned na injekce nebo plastiku, možná už jste narazili na pumpičku na rty nebo variantu dostupnou na českém trhu jako „pusátko“. Název je spojením slov pusa a sát. Dokáže vaše rty lehce dofouknout. Nástroj pracuje na principu podtlaku, který vytvoří na ústech otok. A hle! Rty jsou hned větší, svěží a lákají k polibku! A pozor! Tady si prý přijdou na své i starší ženy. Po používání přístroje prý nejsou vidět vrásky kolem rtů! Určitě na tom něco bude… Efekt bude minimálně vidět. Ale láká vás to vyzkoušet? 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít