Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej London Fashion Week: Signály, co bude in na jaře 2017

London Fashion Week: Signály, co bude in na jaře 2017

London Fashion Week: Signály, co bude in na jaře 2017

29. září 2016 od PaK

29. září 2016 5 minut čtení
Připravil/a PaK

London Fashion Week je pro módní svět jedním ze zásadních okamžiků celého roku. Ti, kdo mají k módě a trendům co říct, se sjíždějí do britské metropole, aby si uspořádali myšlenky pro další sezónu. Nejde přitom samozřejmě jen o oblečení a extravagantní modely. Jaké tipy v oblasti kosmetiky a krásy si můžeme odnést z poslední edice? Podívejme se, jak být krásné na jaře 2017.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Než přejde zima, nalaďme se na romantickou vlnu. Ta nás zastihne naplno a jemné růžové a žluté, až sluneční barvy, květinové tisky  a další podobné prvky budou lákat svým něžným vzezřením. Ke slovu se dostanou například i obrovské rukávy, vertikální pruhy či metalické odlesky. A co se týče beauty nápadů?


RTY V HLAVNÍ ROLI

Na vícero přehlídkách nešlo nevidět důraz na rty. Například show Roksandy Ilincic ukázala modelky s výraznými třešňově červenými rty. Zatímco bylo zřejmé, že puse je věnována velká pozornost, zbytek obličeje jakoby se obešel bez čehokoli dalšího. Jednoduché oči, dokonce téměř bez řasenky. Výsledek? Akcent na rty, které nejsou rušeny dalšími make-up elementy. U Mary Katrantzou hrály například prim kromě rudé i fuschiové odstíny. A jinde: oranžová. K té se ještě vrátíme podrobněji.


SKORO BEZ MAKE-UPU

Vypadat, jako byste neměly žádný make-up, bude velmi pravděpodobně citelný trend.


ORANŽOVÁ

Tato barva se celkově ukázala na molech v nejen v líčení vícekrát. Ať už na zmíněných rtech, tak silně kolem očí či na dalších částech těla.


RTĚNKA NA TVÁŘE

Nejen v Londýně se objevil jednoduchý trik. Místo tvářenky použijte rtěnku. A odstíny můžete míchat tak, aby se tváře hezky rozzářily.


ÚČESOVÉ TIPY - ROMANTICKÁ ČERNÁ STUŽKA KOLEM HLAVY 

To, co zaujalo vícero pozorovatelů na přehlídce Erdem, je krásný, elegantně a zároveň ležérně vyhlížející účes s černou sametovou stuhou. Ten vytvoříte ideálně prsty, na hřeben či kartáč můžete na chvíli zapomenout. Vzadu spletete spíše volné neutažené  copánky, které zamotáte do drdolu, působícího lehce rozcuchaně. Je posazený spíš níž, ale ne úplně dole. Stužku uvážete kolem hlavy, s mašlí umístěnou lehce vedle uzlu. Celý výsledek působí velmi něžně. Co se týče vlasů, rozhodně nic nezkazíte copánky. Ty se drží a budou držet v módě i na jaře.

KVĚTINY NA OBLIČEJI, KRKU I ŠÍJI

Tohle není něco, s čím bychom zřejmě vycházely do ulic. I když ty odvážnější to samozřejmě mohou zkusit. London Fashion Week je oslavou kreativity ve všech jejích podobách. Duo Thornton Bregazzi tedy ukázalo sušené květiny na obličeji modelek - na bradě, po stranách tváří i na čele, Výsledek je vizuálně krásný. Obličej posetý květy je docela určitě nezapomenutelný. Jiné varianty květy nechávají splývat dolů směrem k ramenům. A fantazie s tím jistě může pracovat dál.
 
Ať už se budeme inspirovat módními moly, nebo vsadíme na vlastní metody, hrajme si a nebojme se i vymýšlet a tvořit. To při make-upu a oblékání tvoří velkou část radosti, kterou nám dává.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás PaK

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít