Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Lash filler, brow lift: Zvýrazněte své oči!

Lash filler, brow lift: Zvýrazněte své oči!

Lash filler, brow lift: Zvýrazněte své oči!

25. května 2021 od Vanda Vízková

25. května 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Máte pocit, že vyznat se v nových kosmetických procedurách často vyžaduje asistenci slovníku cizích slov? Někdy je to tak. Zmapovali jsme pro vás ty nejnovější trendy, abyste zůstala v obraze a mohla se rozhodnout, co vás láká vyzkoušet.

Řasy jako umělé (ale nejsou!)

Doba karantény mimo jiné způsobila prořídnutí řad žen, které si nechávaly pravidelně aplikovat umělé řasy. Zjistily, že se bez těžkých kartáčů na očích cítí (a mnohdy i vypadají) lépe. Ale přesto nechtějí jít tzv. „ze stovky na nulu“, tedy z bohatých vějířů rámujících oko sklouznout ke slabým nevýrazným řasám. Kompromis? Nabarvení, posílení a natočení svých vlastních řas, které pak vypadají mnohem výraznější. A to ideálně v jednom kroku! Metody tohoto typu se nazývají např. lash filler nebo lash botox, lash lifting… Během nich vám řasy natočí na silikonovou podložku a pomocí patentovaných látek zajistí jejich výživu, semipermanentní natočení nebo také nabarvení. Některé z těchto metod působí na řasu pouze na povrchu, jiné slibují i průnik výživy do nitra řas, posílení jejich cibulky a podporu růstu. V každém případě jsou řasy po takové proceduře přirozeně natočené, silnější, hustší, opticky prodloužené a načerněné, jako byste použila špičkovou řasenku. Efekt vydrží 4-6 týdnů.
Lash filler
Tip redakce:
Příjemnou alternativou může být řasenka, která obsahuje přírodní tónovací barviva. Nejen, že vaše řasy samozřejmě zvýrazní a natočí okamžitě, ale barviva zároveň pronikají do hloubky řasy, takže po čase používání jsou vaše řasy tak výrazné, jako byste je nabarvila. A to i po odlíčení!  yzkoušejte
Rimmel London Řasenku Wonder’Full Volume Colourist (koupit v e-shopu), která tónuje barvu řas až po dobu 7 dní.

Obočí, které chcete mít

Existují dvě skupiny žen – jedna s pinzetou snad i spí a její obočí je husté, výrazné a těžce zkrotitelné. Druhá skupina jako by obočí neměla – je světlé, řídké, tenké a nestojí za moc. Na problémy obou skupin existuje stejný lék. Jmenuje se laminace obočí. Nebo také brow filler či brow lift, jak zní další názvy tohoto způsobu úpravy obočí. Tato unikátní technika dokáže s obočím velké věci. Husté obočí s neposlušnými chloupky zjemní, narovná a učeše do požadovaného tvaru, ve kterém ho také dlouhodobě zafixuje. Slabému obočí tato metoda zajistí posílení, výraznější barvu a opticky větší objem i hustotu. Stejně jako u řas toto vylepšení obočí vydrží několik týdnů.
úprava obočí
Tip redakce:
Trvale výraznější a upravené obočí si můžete dopřát i doma. Znáte
Maybelline New York Barvu na obočí Tattoo Brow (koupit v e-shopu)? Tento barevný gel nanesete na obočí, necháte ho alespoň 20 minut působit, až úplně ztvrdne, a pak ho jednoduše sloupnete. Díky němu získáte krásně zvýrazněné obočí. Další alternativou je Dermacol Voděodolná tvarující řasenka na obočí (koupit v e-shopu). Tato barevná pomáda dodá vašemu obočí výraznější barvu, definovaný tvar a díky své textuře chloupky také lehce zafixuje.

Našťavené rty

Rty jsou novým znakem kultu krásy a dokonalosti. Z Instagramu, televize i lifestylových médií se valí krásky s velkými smyslnými rty. Velká část z nich se ale takto nenarodila, naopak si krásné rty pořídila na klinice estetické chirurgie. Zvětšení rtů pomocí výplní je třetím nejčastějším zákrokem na estetických klinikách. I vy byste si je přála mít plnější, barevně výraznější a celkově šťavnatější? Vyzkoušejte metodu Phinjection. Je to technika založená na vytváření dostatečného tlaku pro zavedení kyseliny hyaluronové do lidské kůže. Zařízení Phinjection Pen je zkonstruováno tak, aby tlačilo kyselinu hyaluronovou skrz speciálně navrženou ampulku s mikrootvory, které vytvářejí ultrajemný proud kapaliny schopný proniknout kůží. Přitom se ale považuje za neinvazivní, protože se při něm nepoužívají jehly.
Zvětšení rtů
Tip redakce:
Můžete sáhnou i do regálu v drogerii – po balzámech a lescích na rty, které je umí zvětšit. V jejich názvu se většinou objevuje termín „plumping“ nebo „volume“. Obsahují látky, které rty více prokrví, čímž se zvětší jejich objem a získají více barvy. Můžete vyzkoušet
Maybelline Hydratační lesk na rty Lifter Gloss (koupit v e-shopu), který rtům dodá vysoký lesk a vyhladí je. Ty pak vypadají plnější a nadzvednuté 

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít