Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Extraordinary Oil: Odličovací tonikum, které vaši pleť rozzáří

Extraordinary Oil: Odličovací tonikum, které vaši pleť rozzáří

Extraordinary Oil: Odličovací tonikum, které vaši pleť rozzáří

2. října 2016 od Karolína Hornová

2. října 2016 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Odličovač, který si poradí i s tím nejodolnějším make-upem, pleť nepodráždí a navíc ji vyživí. Která z nás by takový nechtěla? Díky značce L’Oréal nyní může dopřát své pleti kapku luxusu každá z nás.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Asi si vybavíme ty chvíle, kdy jsme se snažily zbavit se silného večerního make-upu nebo třeba voděodolné řasenky. Spousta odličovače, jeden tamponek za druhým a stále to není ono. A pokožka už dává pocítit, že přestává být „ve své kůži“. Inovativní přípravek od francouzské značky L’Oréal představuje řešení jak pro tyto „extrémní situace“, tak pro běžné každodenní odličování.


Luxus v podobě vzácných olejů

Produkt z osvědčené řady Extraordinary Oil šetrně odličuje, nedráždí a zároveň vyživuje pokožku. Jde o vůbec první odličovací tonikum s obsahem vzácných olejů. Kombinuje vlastnosti odličovacího mléka a vyživujícího oleje, jenž díky svému složení přináší hned dva benefity. Tím prvním je schopnost oleje rozpouštět a vázat na sebe nečistoty a tím druhým vyživující aspekty oleje a jeho konzistence, která nikterak nedráždí pokožku. Naopak, olej pleť zjemňuje a zanechává ji sametově jemnou a navíc ji nevysušuje. Nemusíme tak už používat žádné další zklidňující nebo hydratační tonikum, ale pouze trošku svého oblíbeného krému. Dalším plusem je i velmi příjemná textura, se kterou se dobře pracuje, a vůně, díky níž na nás ihned po stisknutí pumpičky dýchne luxus.

A není divu. Odličovací tonikum obsahuje esenciální oleje z růže a mučenky. Růžový olej je velmi vzácnou surovinou: na kilogram čistého oleje se zpracují až čtyři tuny okvětních lístků růží. I proto ho najdeme především v luxusní kosmetice. Kromě svých vyživujících a zklidňujících účinků i krásně voní, takže produkty není třeba nijak uměle parfémovat. Mučenka je rostlina s exotickými květy, jejíž olej pokožku zklidňuje a zjemňuje a eliminuje pnutí, které pociťujeme především, máme-li sušší pleť.


Tipy, které vám zpříjemní odličování

Odličovacího mléka Extraordinary Oil se nemusíme bát ani v případě, že máme mastnou pleť. Tyto obavy, které mezi ženami začaly kolovat prakticky souběžně s nárůstem obliby pleťových a především vlasových olejů, vzaly rychle za své s prvními zkušenostmi uživatelek. Stačí pár kapek, které naši pleť (a vlasy v případě vlasových olejů) vyživí a na první pohled zlepší její vzhled, ale není jich takové množství, aby vznikl nepříjemný vedlejší efekt v podobě mastnoty.

Stejně je to i s aktuální novinkou, která možná překvapí trošku netradičním použitím. Stačí dvě až tři kapky, které rozetřeme na prstech a jemně, ale důkladně vmasírujeme do pleti obličeje i očí. Výrobce doporučuje vše smýt teplou vodou a použít svůj oblíbený krém. My máme pár tipů, které použití tohoto odličovače ještě více zpříjemní.

Před samotným celkovým odlíčením napřed rozetřeme jednu kapku produktu mezi palcem a ukazováčkem obou rukou a jemně mezi prsty „stahujeme“ řasenku. Ucítíme, jak z řas doslova klouže. Zbavíme se tak hned na začátku „špinavé práce“ a celkové odlíčení bude mnohem příjemnější. Komu vyhovuje závěrečné omytí obličeje teplou vodou, nemusí nic měnit. V opačném případě použijeme vlhčený pleťový kapesníček nebo odličovací tamponek, navlhčený teplou vodou.

Odličovací tonikum Extraordinary Oil lze samozřejmě použít nejen pro odlíčení, ale kdykoli, když budeme mít pocit, že pokožka potřebuje oživující „injekci“. Třeba k očištění a zjemnění pleti před ranním líčením nebo při pocitu vysušené pokožky, což se může stát třeba v zimě na horách. Stačí jedna kapka, kterou do pleti vetřeme a už není třeba ji oplachovat.

Ať už odličovač použijeme jakkoli, jeho výsledkem si můžeme být jisty: příjemné nanášení, doprovázené luxusní vůní, po kterém pleť zůstane přirozeně jemná, hladká a projasněná. A samozřejmě zbavená všech nečistot.  Naše pleť – ať už je suchá, mastná, nebo smíšená – bude zářit zdravím.
 

Zdroj foto: archiv značky L´Oréal

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít