Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Novinky Nová mléka, kaše, příkrmy, kapsičky pro vaše děti

Nová mléka, kaše, příkrmy, kapsičky pro vaše děti

Nová mléka, kaše, příkrmy, kapsičky pro vaše děti

24. května 2023 od Teta drogerie

24. května 2023 2 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie

V Tetě myslíme na maminky a jejich děti, proto jsme rozšířili nabídku dětského jídla i mléka o spoustu novinek.

BATOLECÍ A POKRAČOVACÍ MLÉKA

V Tetě na vás a vaše děti čeká rozšířená nabídka batolecích a pokračovacích mlék. 

Kendamil mléka budou od začátku června u nás v prodejnách i na e-shopu s vylepšeným složením a v novém obalu. Lepší receptura = blíže k mateřskému mléku.

Mléka Sunar Premium jsme nově zařadili do nabídky. Jedná se o nejlepší mléko z řady Sunar, obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Plnotučné mléko a smetana mu dávají lahodnou mléčnou chuť. Děti ho díky tomu velmi dobře přijímají.

Nabídku mlék jsme rozšířili také o Nutrilon Profutura DUOBIOTIK. Lahodné pokračovací a batolecí mléko s krémově mléčnou chutí, kterou si vaše děti zamilují! Obsahuje mléčný tuk vysoké kvality, směs prebiotik GOS/FOS.

Kojení je nejlepším způsobem výživy dětí. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

NOVÁ DĚTSKÁ  JÍDLA OD ZNAČKY GERBER

Světová jednička z USA nově i v naší nabídce. Srdce spotřebitelů si získává díky své unikátnosti, rozmanitosti produktů a trendy novinkám.

GERBER Cereal mléčné kaše Dobrou noc jsou kombinací kvalitní rýžové mouky, jemné chuti a vitamínů. Vyzkoušejte příchutě banánů, jahod, ovoce a kakaa. Navíc neobsahují lepek.

GERBER Organic křupky jsou nadýchané, vhodné od ukončeného 8. měsíce. Přináší do ručky vašeho děťátka to nejlepší ze světa obilovin a výživy. Vaše ratolesti si užijí přirozeně lahodnou chuť křupek, které jsou bez přidaných cukrů, konzervantů a barviv. Křupky jsou pečené, nikoliv smažené.

GERBER Organic kapsička mango je vyrobená z nejkvalitnějšího ovoce. Kapsička obsahuje pyré ze zralých kousků manga a kapku citronové šťávy. Bez přidaných cukrů, bez lepku, bez konzervantů.

ROZŠÍŘENÍ NABÍDKY OD ZNAČKY KENDAMIL

Nejen že v naší nabídce naleznete nová prémiová mléka Kendamil s novou lepší recepturou, ale také mléčné kaše. 

Mléčné prémiové kaše Kendamil jsou vyrobeny z kvalitních obilovin, bez přidaného cukru a bez palmového oleje. Jsou vhodné i pro vegetariány.

NOVÉ PRODUKTY HAMI V NAŠÍ NABÍDCE

Ovocné a ovocno-zeleninové kapsičky se známými postavičkami potěší vaše děti 100% ovocem. Jsou bez přidaného cukru a konzervantů.

Mléčné i nemléčné kaše Hami jsou vhodné jako chutná večeře nebo snídaně pro malá bříška. Obě jsou bez přidaného cukru. Nemléčná (krupicová) kaše neobsahuje kravské mléko, proto je vhodná i v případě alergie na bílkovinu kravského mléka.

BIO křupek od Hami si můžete pro vaše ratolesti vybrat mezi čočkovými s lahodnou kukuřicí nebo kukuřično-quinoa s výborným ananasem. Obojí jsou bez lepku, bez přidané soli, bez přidaného cukru.

HELLO KAPSIČKY A PŘESNÍDÁVKY

Do nabídky produktů HELLO jsme přidali další větší XXL ovocné kapsičky. Navíc jsme vrátili do nabídky oblíbené přesnídávky mnoha příchutí.

JEŠTĚ VÍCE PRODUKTŮ SUNAR

Sunar Cool kapsička s obsahem ovoce a ovesných vloček pro větší děti od uk. 12. měsíce skvěle zasytí a doplní vitaminy. Neobsahuje přidaný cukr.

Sunar hotové jídlo v kapsičce je chutné, vyvážené a syté jídlo s jemnou konzistencí a bez kousků v praktickém balení, vhodné k obědu či večeři. 

Sunar vanilkové sušenky jsou vhodné jako zpestření jídelníčku pro děti od uk. 6. měsíce. Obohacené o vitamin B1 a vápník.

Sunar BIO křupky jsou výbornou svačinkou pro ty nejmenší děti. Obsahují více než 30 % celozrnné cereální mouky a jsou proto vhodné pro seznámení s lepkem ve výživě. Samozřejmostí je složení bez přidaného cukru a soli.

BIO KAPSIČKY A PŘESNÍDÁVKY

Značka BIOnek vyráběná v Novém Městě nad Metují přináší do dětských ovocných příkrmů prémiovou BIO kvalitu bez přidaného cukru za dostupnou cenu. Všechny produkty jsou 100% přírodní, neobsahují žádné škodlivé látky ani geneticky modifikované suroviny.

Dětské příkrmy zachutnají vašim dětem od uk. 6. měsíce. Jsou bez přidaného cukru, bezlepkové, vhodné pro vegany.

Příkrmy jsou bezlepkové, vhodné pro vegany. Ovoce a zelenina jsou vařeny šetrně v páře, aby byla zachována jejich přírozená chuť, barvu a živiny. 

Připravil/a pro vás Teta drogerie

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Více novinek naleznete v našem aktuálním letáku

Související články

[CMSAbstractTransformation.DataBind]: Object reference not set to an instance of an object.
Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít