Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Zbavte se unavených vlasů. Zn.: Teď!

Zbavte se unavených vlasů. Zn.: Teď!

Zbavte se unavených vlasů. Zn.: Teď!

23. února 2020 od Vanda Vízková

23. února 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Často je to Sofiina volba – narušit si vlasy barvením, nebo vsadit na zdraví, ale smířit se s šedinami? Stylovat si účes kulmou a žehličkou, nebo raději zvolit neupravenou, ale nepoškozenou hřívu? Už teď můžete přestat dělat kompromisy s našimi novinkami!

Domácí barva jako od profíka - a šetrně!

Klepe se vám ruka nejistotou a obavami pokaždé, když v drogerii saháte po barvě na vlasy určené domácímu barvení? Zbytečně.  Nové barvy na vlasy už dávno nejsou to, co byly v dobách našich maminek, už nejsou ani to, co byly před pár lety… A už ani to, co byly před pár měsíci. Výzkum jde stále raketově vpřed a složení a textury nových barev na vlasy jsou stále jemnější, šetrnější, a přitom účinnější. Co je nového?

 

1. Hýčkající oleje 

Garnier Olia Olejová permanentní barva obsahuje ve svém složení 60 % oleje, zato žádný amoniak. Díky tomu je barvicí proces velmi účinný, ale kvalita vlasů netrpí – naopak! Vlasy získají intenzivní barevný odstín a šediny jsou zcela překryté, zatímco jsou vlasy vyživené a pokožka nenese žádné známky podráždění. Vybírat můžete z dvaceti nádherných odstínů od ultra černé po světle blond.


2. Hydratační bomba

Kyselina hyaluronová je esem v péči o pleť. Její hlavní vlastností je to, že jedna její molekula na sebe dokáže navázat vodu v množství až tisícinásobku své hmotnosti – dokáže tedy úžasně hydratovat. A když tak skvěle funguje v pokožce, proč ji nevyužít i v péči o vlasy? Gliss Color Care & Moisture Barva na vlasy obsahuje komplex kyseliny hyaluronové, která chrání vlasy před poškozením během barvení a pečuje o ně i po něm. Sytá, dlouhotrvající barva je samozřejmostí! Který z dvaceti módních odstínů si vyberete vy?

3. Vlasový bodyguard

Fénování, žehlení, kulmování, barvení a další chemické procedury, vliv životního prostředí - to všechno dává vašim vlasům zabrat. Jestli přes všechnu snahu a péči máte na hlavě místo zdravé lesklé hřívy matný unavený krep, možná je čas vyzkoušet naši poslední novinku – Garnier Fructis Bezoplachovou péči 10 v 1 SOS Repair. Má podobu lehkého krému, který můžete nanést jak na mokré, tak na suché vlasy, do konečků i po celé délce vlasů. Nemusíte se obávat, že vaše vlasy slepí, zatíží nebo urychlí jejich maštění. Jeho složení je lehoučké a uzpůsobené pro každodenní použití. A s čím vším si poradí?

  1. regeneruje,
  2. intenzivně vyživuje,
  3. bojuje proti poškození vlasů,
  4. bojuje proti lámání vlasů,
  5. posiluje vlasy,
  6. chrání je před působením tepla,
  7. dodává hebkost,
  8. dodává lesk,
  9. uhlazuje,
  10. nezatěžuje.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Anděla Procházková 3.března 2020
Dobrý den právě barva Gliss Color Care & Moisture mi tak zničila vlasy, že už je dávám dva měsíce dohromady. Vlasy mám po ni strašně suché a litaci. Dodrzovala jsem barvení podle návodu. Tuhle barvu už nikdy vic.

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít