Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Zase culíky: 3 originální účesy

Zase culíky: 3 originální účesy

Zase culíky: 3 originální účesy

30. října 2020 od Lucie Ulmanová

30. října 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Culík už se dávno nepočítá jen jako účes na domácí lenošení, ale nosí se i při běžných nebo slavnostních příležitostech. Vytvořte si s námi na hlavě snadno a rychle šik ohon, díky kterému budete vypadat dokonale. Ukážeme vám tři způsoby, jak svůj účes trochu ozvláštnit.

1. Ohon zdobený gumičkami 

Do práce, na venkovní protažení nebo na procházku s pejskem si zkuste vytvořit ležérní culík, který ukotvíte ve středu hlavy. Pak už ohon stačí jen zagumičkovat a dalšími gumičkami ho ozdobit po celé jeho délce. Culík je vhodný pro dlouhé vlasy i vlasy v délce kolem ramen.

Jak na to:

2. Culík s dlouhou stuhou 

K tomuto účesu budete potřebovat jakoukoliv stuhu. Culík s mašlí je vhodný pro rodinné oslavy nebo slavnostnější příležitosti, ale také pro milovnice roztomilých účesů. Stačí mít trochu delší vlasy, a pokud ještě nosíte ofinu nebo patku, budete vypadat svůdně. Tento účes sluší všem typům vlasů. Pokud je chcete mít v culíku zvlněné, délky vlasů si navlňte kulmou či žehličkou. Vaši hřívu před tepelnou úpravou ochrání TRESemmé Sprej na vlasy pro tepelnou ochranu Cactus water & coconut (koupit v e-shopu).

Jak na to:

  • Na temeni hlavy oddělte tři prameny a začněte je splétat do francouzského copu, po několika centimetrech je upevněte gumičkou.
  • Zbytek vlasů přidejte k francouzskému copu a zpevněte gumičkou. Celý cop pevně ukotvěte do vyššího culíku.
  • Gumičku omotejte ozdobnou stuhou.

TIP: Nakupovat vlasovou péči i styling nebylo nikdy snadnější. Ze široké nabídky můžete vybírat na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

3. Nízký culík s copánky 

Pokud se ve vysokém ohonu necítíte, vsaďte na nízkou variantu culíku, stáhněte ho gumičkou těsně nad zátylkem. V kombinaci s copánky je mimořádně elegantní. Tento účes ocení i ženy, které mají vlasy v délce na ramena.

Jak na to:

  • Nejdříve si upleťte jeden tenký copánek na obou stranách hlavy těsně nad ušima, na konci ho upevněte gumičkou.
  • Zbylé vlasy stáhněte těsně nad zátylkem do ohonu a zpevněte gumičkou.
  • Copánek z levé strany obtočte kolem gumičky, konec upevněte vlásenkou. Totéž udělejte i s copánkem z pravé strany a připevněte vlásenkami.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít