Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami

Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami

Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami

21. ledna 2018 od Anna Adlerová

21. ledna 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Ať už máte vlasy krátké, nebo se můžete chlubit hřívou řecké bohyně, určitě si vyberete ten správný účes, který bude sedět právě vám! Inspirujte se nápady, kterými se honosí na slavnostních akcích celebrity, a zabodujte v jejich stylu!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Elegantní a uhlazená s krátkými vlasy

Olivia Wilde

Hledáte to pravé ořechové pro krátké vlasy? Velmi jednoduchá varianta slavnostního účesu pro mikáda a kratší sestřihy jsou uhlazené vlasy sčesané dozadu. Zabere to doslova pár minut a výsledek přitom stojí za to. Tento účes zvolila i americká herečka a modelka Olivia Wilde, která se s ním objevila v loňském roce na Toni Award. Základem účesu je pěšinka na straně a pak už jen zbývá uhladit hřebenem zbytek vlasů dozadu za uši a zafixovat lakem na vlasy. Pokud nemáte vlasy dokonale rovné, vyžehlete je nejdřív žehličkou na vlasy. Jestli jsou i potom neposedné a nějaký pramínek sem tam z účesu vykoukne, zahlaďte ho do účesu voskem na vlasy. Oslnivým leskem ve spreji dotáhnete účes k dokonalosti.

Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami


Hollywoodská klasika pro středně dlouhé vlasy

Emmy Rossum

Pokud fandíte vlnám, vyzkoušejte tentokrát filmovou klasiku v hollywoodském stylu jako třeba herečka Emmy Rossum. Ačkoliv vypadá tento styl velmi sofistikovaně, není tak složitý, jak by se mohlo zdát. Nejdřív rozdělte vlasy pěšinkou na straně. Ta dodá účesu úplně jiný rozměr, protože vám tak přední vlna bude jemně přepadávat do obličeje. Potom natočte všechny vlasy po jednotlivých pramenech ve vrstvách směrem dolů. Ať už použijete kulmu, nebo natáčky, důležité je, abyste všechny prameny namotávaly pod kulmu nebo natáčku. Každou vlnu po natočení připevněte pinetkou k hlavě a nechte vychladnout. To je zvlášť důležité u tvrdých vlasů, na kterých by vlna nemusela dlouho vydržet. Po rozpuštění vlasy pročešte širokým kartáčem a pak vytvarujte do finální podoby pomocí rovného hřebínku. Možná se o dokonalý tvar budete chvíli snažit, ale uvidíte, že si tento vzhled zamilujete!

Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami


Vyčesaný drdol pro dlouhé vlasy

Cara Delevingne

A co s dlouhými vlasy? Sázka na jistotu, se kterou zazáříte a budete vypadat upraveně, je drdol. Jedná se o rychlou a efektivní variantu plesového účesu, navíc bez zdlouhavého natáčení. Přitom vypadá opravdu slavnostně a vznešeně. Zkuste vysoký vyčesaný drdol, který zvolila i nádherná modelka Cara Delevingne na filmový festival v Cannes. Všechny vlasy vyčešte kartáčem do culíku a na temeni je upevněte gumičkou. Ta dodá drdolu fixaci, a nemusíte se tak bát, že by vám drdol během večera při tanci padal. Vlasy v culíku pročešte a poté je obmotejte kolem gumičky několikrát dokola. Konečky vlasů upevněte pérky pod drdol, aby ani pramínek nekoukal. S tvarem drdolu si můžete trochu pohrát pomocí pérek a pinetek. Pokud vám například uprostřed drdolu vznikla větší díra, zamaskujte ji a pinetkou spojte vlasy uprostřed drdolu. Výsledek přestříkejte lakem na vlasy a můžete vyrazit!

Účesy na plesy: Inspirujte se celebritami

Zdroj foto: Shutterstock a Profimedia

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít