Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Trendy účesy pro jaro 2018

Trendy účesy pro jaro 2018

Trendy účesy pro jaro 2018

24. března 2018 od Anna Adlerová

24. března 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Ani Kadaníková

Nemusíte se pouštět do razantních změn. I jednoduchá změna může být in a udělat super efekt! Máme pro vás inspiraci přímo z přehlídkových mol. Ve spolupráci s make-up artistkou a hairstylistkou Ani Kadaníkovou jsme prošli ty nejlepší z nich. Vévodí jim jednoduchost, přirozenost a ledabylost.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Pixie Cut je zpět

Střih byl k vidění například na přehlídce značky Moschino. Jedná se o účes s krátkými vlasy, v němž vlasy ale nejsou vystříhané do bobu. Efekt tzv. bobu dělá pouze rafinované upevnění vlasovými pérky. Je ideální pro ženy, které jsou unavené z neustále rozpuštěných vlasů a chtějí sem tam projít jednorázovou změnou. „Krátké vlasy totiž dají krásně vyniknout rysům obličeje, a to obzvláště ženám s oválným obličejem a velkýma očima,“ říká expertka. Popelavá blond s odrosty a klučičím lookem pak zajistí nepřehlédnutelnou podívanou.

pixie cut

Mokrý vzhled

Vlasy, jako byste právě vylezla ze sprchy? To je jeden z letošních jarních trendů, který představila hairstylistka Holly Smith na přehlídce značky Jason Wu. Mokrý vzhled vytvořila netradičním stylingem tak, že smíchala vyživující masku na vlasy se sérem pro lesk vlasů. Tuto směs rozčesala do celých délek vlasů a hřívu pak sčesala směrem dozadu. Look se pak bleskově rozšířil i na další přehlídky. Vzhled jako z módního editorialu zkuste i vy! Vyzkoušet můžete také různé gely na vlasy s mokrým efektem„Účes doplňte tmavými kouřovými stíny, leskem na rty a elegantním černým kouskem ze svého šatníku – na večírku budete nepřehlédnutelná!“ radí Ani.

mokrý vzhled

Chic drdoly

Evergreenem, který na jaře určitě oceníte, jsou ledabylé drdoly, jež nedávno zazářily například na přehlídce značky Michael Kors a mnoha dalších. Vlasy vyčesané nahoru a sepnuté do drdolu jsou rychlé, praktické a stále trendy! Nemusíte věnovat pozornost tomu, aby byl účes upravený a stejnoměrný. Naopak, cílem je vytvořit sportovní ledabylý vzhled à la plážový look. Prsty povytahujte pramínky ze všech stran účesu a dodejte tak drdolu objem. Vlasy v gumičce příliš netrapte a nechte ji omotanou volněji. „Nakonec použijte lesk na vlasy a účes zafixujte trochou laku,“ dodává hairstylistka. Instantní street look v pár minutách!

chic drdol

Přirozené vlny

Jedním z nestárnoucích účesů na jaro jsou také volné vlny. Hravé účesy, které jako by vznikly samy od sebe a bez práce, hrají prim v každé sezóně. Styling je rozfoukaný a plný objemu. Vlny se nestáčí v pravidelných lokýnkách, ale jsou nepravidelné. V temenní části jsou vlasy téměř rovné, spodek vlasů někdy působí až trochu rozcuchaně. „Takových vln můžete jednoduše docílit například za použití spreje se slanou vodou, který koupíte buď v drogerii, nebo si jej připravíte doma,“ radí Ani. „Podobné vlny snadno vytvoříte například i tím, že si vlasy rozdělíte do několika částí, které zkroutíte vždy jedním směrem a připnete k hlavě. Nechte je několik hodin v těchto malých drdolech a vlny jsou na světě. Pokud tolik času nemáte, upevněné vlasy lehce navlhčete a vysušte fénem. Potom lehce přelakujete a vyndejte všechny sponky,“ uvádí alternativní řešení.

přirozené vlny

Culík trochu jinak

Pokud nerady trávíte účesem moc času, udělejte si jednoduše culík. Zkuste ho ale trochu ozvláštnit! „Nedodělaný culík“ vytvoříte tak, že vlasy dvakrát protočíte po celé délce skrz gumičku, ale na potřetí si vezmete jen část z pramene a neprotáhnete ho gumičkou celý. Vznikne něco mezi culíkem a nízkým drdolem, který můžete lehce zafixovat lakem. „Zejména pokud máte tzv. baby hair, jemné létající vlásky u hlavy, které lakem snadno uhladíte a přidáte ke zbylým vlasům,“ radí expertka.

culík trochu jinak„Vlasy můžete také lehce natupírovat na temeni hlavy, a tak vytvořit ledabylý culík s objemem,“ dodává. Tento efektní a časově nenáročný styling vytvořený vlasovým stylistou Guido Palau pro Victorii Beckham, obletěl mnoho světových přehlídek.
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Ani Kadaníková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

3 komentářů k článku
Ludmila Šimonová 7.dubna 2018
Mám stejný problém a řeším ho tak, že mám úplně malé molitanové natáčky, které si lehce navlhčím vodou. Natočím na ně vlasy tak do výšky brady a buďto s nimi jdu spát, takto mě vůbec neobtěžují ,nebo během dne je schovám pod čepici a nechám tak půl hodiny na hlavě. Vlasy natáčím ne navolno, ale jakoby utažené. Pak je sundám a prsty je projedu a eventuelně trochu nalakuji. Tento účes mi drží několik dní a zruší ho další umytí vlasů.
Úprava kulmou mi také drží jenom krátkou dobu a pokud je vlhko, mám po účesu okamžitě.
Ludmila Šimonová 7.dubna 2018
Mám stejný problém a řeším ho tak, že mám úplně malé molitanové natáčky, které si lehce navlhčím vodou. Natočím na ně vlasy tak do výšky brady a buďto s nimi jdu spát, takto mě vůbec neobtěžují ,nebo během dne je schovám pod čepici a nechám tak půl hodiny na hlavě. Vlasy natáčím ne navolno, ale jakoby utažené. Pak je sundám a prsty je projedu a eventuelně trochu nalakuji. Tento účes mi drží několik dní a zruší ho další umytí vlasů.
Úprava kulmou mi také drží jenom krátkou dobu a pokud je vlhko, mám po účesu okamžitě.
Hana Sládečková 3.dubna 2018
Dobrý den,
na Vašich stránkách ohledně účesů a jejich úpravy.Máte hodně inspirativních informací ifotografií. Já mám delší vlasy do půl zad. Bohužel je mám úplně rovné a asi i jemné (to nevím). Chtěla jsem se zeptat co by se dalo z takových vlasů udělat. Nic mi dlouho nedrží vlasy mám hned splihlé, po umytí jsou tak nanejvýš dva dny pěkné, ale pak ne. Chtěla bych je mít vlnité tak jak máte na svých stránkách, ale nejde to. I když je natočím mám kulmofén, dlouho nevydrží. Vím, že na dálku se asi špatně radí. Ale pokud by alespoň trochu šlo poradit budu ráda.
Děkuji
Hanka

Expert z článku

Ani Kadaníková
Vizážistka, hairstylistka a analytička pleti
93
"Pomáhám ženám objevit jejich vlastní krásu."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít